Leeuwendaal Logo

Jobsearch

Met Jobsearch en Netwerksearch begeleiden onze adviseurs mensen sneller naar een nieuwe baan die nauw aansluit bij hun talenten en drijfveren. Een gedegen arbeidsmarktoriëntatie is het vertrekpunt.

Deelnemers krijgen een scherp beeld van hun eigen positie op de arbeidsmarkt en van de kansen en mogelijkheden die zij kunnen benutten.
Onze jobsearchers presenteren verrassende, realistische arbeidsmarktmogelijkheden. Ze kunnen actief meezoeken naar passende vacatures en hun omvangrijke netwerk inzetten om ingangen te creëren. Daarnaast organiseren zij netwerkgesprekken die deelnemers verder helpen in hun denken en hun doen en die hen op het juiste spoor naar hun nieuwe baan zetten. Met de vacaturedatabank Jobfeed kunnen we automatisch alle relevante vacatures opsporen en aanbieden. Daarbij bieden we de mogelijkheid aan om een vacaturealert in te schakelen.

Jobsearch en Netwerksearch kan zowel een eenmalige service (bijvoorbeeld als onderdeel van een loopbaantraject, loopbaanassessment of mobiliteitstraject) als een traject zijn.