Leeuwendaal Logo

CliftonStrengths Discovery

Ontdek jouw talenten
Datum: 30 november 2023
Locatie: Utrecht
Start: 13:00

Maak je wel eens mee dat je aan het werk bent en dat de tijd vliegt? Je hebt eigenlijk niet door hoe lang je al bezig bent, want het ging zo gemakkelijk. Een grote kans dat jij op dat moment vanuit jouw natuurlijke talenten aan het werk was.

 

CliftonStrengths preview
Mensen komen tot bloei als ze werk doen dat ze goed kunnen én waar ze energie van krijgen (‘strengths’). Wanneer je jouw talenten leert kennen en de kans krijgt om deze te ontwikkelen tot strengths, ben je productiever, presteer je beter en voel je je meer verbonden met jouw organisatie.

Wereldwijd hebben al tientallen miljoenen professionals de CliftonStrengths talentenvragenlijst van Gallup ingevuld en ingezet om hun natuurlijke en unieke talenten te identificeren. Ben jij benieuwd welke strengths jij van nature bezit en hoe jij deze verder kunt ontwikkelen? Leeuwendaal nodigt je in samenwerking met Gallup uit voor de CliftonStrengths Discovery.

Voor wie?

Voor jezelf

Voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar eigen talentontwikkeling.

Voor elkaar

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in talentgericht werken voor hun team en/of organisatie.

Voor de strengthscoach in spe

Voor mensen die overwegen om de GGSC-opleiding te gaan volgen tot gecertificeerd strengthscoach is dit een waardevolle kennismaking.

Programma

Wat kun je verwachten?
  • Een middag (van 13.00- 17.00 uur) waar je veel energie van krijgt, waarin je je eigen toptalenten leert kennen en met praktische technieken aan de slag gaat om die verder te ontwikkelen.
  • Je vult vooraf de CliftonStrengths talentenvragenlijst in om inzicht te krijgen in je eigen talenten.
  • Je ontvangt op de dag zelf een Nederlandstalig CliftonStrengths Discovery pakket met persoonlijke rapportages, een werkboek en ander digitaal inspiratiemateriaal zoals artikelen en video’s en het e-book StrengthsFinder van Tom Rath.
  • Je deelt je talenten met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.

Deze CliftonStrengths® Discovery helpt jou bij het benoemen, waarderen en benutten van jouw unieke talenten.

Wil je meer lezen? Er is een beknopte brochure beschikbaar over de CliftonStrengths Discovery. Deze kun je hier downloaden.

Investering

De prijs voor deelname bedraagt € 449, dat is inclusief CliftonStrengths top34 en materialen, vrij van btw.

Nu aanmelden
Je staat op het punt je in te schrijven voor de CliftonStrengths Discovery op donderdag 30 november. Na inschrijving zal je via de e-mail een bevestiging ontvangen. Tevens ontvang je een factuur ad € 449 (vrij van btw) met de algemene voorwaarden. Onderstaande gegevens worden gevraagd en verwerkt door Leeuwendaal en Gallup ten behoeve van de inschrijving, facturatie en deelname.
Naam(Vereist)

Factuurgegevens
Bijvoorbeeld vermelding van een kostenplaats, specifieke adressering, et cetera.
Akkoord met het invullen van de CliftonStrengths(Vereist)
Akkoord met de Algemene Voorwaarden van Leeuwendaal Advies(Vereist)
Updates ontvangen?
Een deelnemer heeft de mogelijkheid om tot vier weken voor aanvang van het event kosteloos schriftelijk te annuleren. Leeuwendaal zal het volledig betaalde bedrag terugbetalen. Bij annulering binnen vier weken is het volledige bedrag voor deelname verschuldigd.

Kies jouw startmoment

Opleiding

CliftonStrengths Discovery

30 november 2023

We faciliteren deze opleiding, meerdere malen per jaar. Heb je specifieke behoeften, neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.