Leeuwendaal Logo

Functiehuis Navigator

De interactieve Navigator is een eenvoudig, maar effectief instrument dat helpt om de verbinding te leggen tussen de kwaliteiten en ambities van de medewerker en de mogelijkheden binnen de organisatie.

 

Het geeft medewerkers inzicht in mogelijke loopbaanroutes en activeert tot het nadenken over de volgende stap. De Navigator is dan ook bij uitstek geschikt voor organisaties die medewerkers willen faciliteren in hun professionele ontwikkeling en loopbaan.

Krachtig

De Navigator zet het HRM-beleid kracht bij doordat het voeding geeft aan gesprekken tussen medewerker en leidinggevende over het loopbaanperspectief en concrete stappen hierin. Bovendien heeft de organisatie met de Navigator een instrument in handen wat optimaal ondersteunt bij strategische personeelsplanning, talentmanagement en het bevorderen van mobiliteit.


De interactieve Functiehuis Navigator helpt bij het matchen van kwaliteiten en ambities van de medewerker met de mogelijkheden binnen de organisatie. Simpel en effectief.  Deze tutorial laat zien hoe de Navigator werkt.

Functioneel en interactief

De Navigator wijst medewerkers op interactieve manier de weg door het functiehuis. Voor elke functie zijn de loopbaanmogelijkheden binnen de organisatie zichtbaar. Dit zijn de mogelijke verticale, horizontale of diagonale volgende loopbaanstappen.

Daarnaast zijn alle functiebeschrijvingen in een mooi format in de Navigator te openen, te printen en te mailen. Idealiter bestaat het functieprofiel uit de functiebeschrijving, bijbehorende competenties en functie-eisen. Dit geeft medewerkers en leidinggevenden een compleet beeld van wat de stap van de huidige naar een volgende functie inhoudt.

Het functiehuis als geheel is ook zichtbaar in de Navigator in de vorm van een overzichtelijke en printbare matrix.

Digitaal

De Navigator is eenvoudig op te nemen binnen uw eigen Intranet omgeving. Idealiter wordt deze geïntegreerd in een digitale plek voor professionalisering en mobiliteit. Zodoende wordt deze plek een portal waar medewerkers kunnen navigeren door het generieke functiehuis en bijvoorbeeld vacatures, testjes met prikkelende vragen, scans en het opleidings- en trainingsaanbod kunnen vinden. Kortom, een plek waar je aangezet wordt tot beweging. Leeuwendaal heeft een eigen portal voor professionalisering en mobiliteit die geheel op maat in te richten is voor uw organisatie.