IconOntwikkelenSquare-1

Benchmark beloning

Uw arbeidsvoorwaarden bepalen in belangrijke mate uw concurrentiepositie op de arbeidsmarkt. Om talent aan uw organisatie te kunnen binden, zult u moeten weten hoe uw arbeidsvoorwaarden zich verhouden tot die van aanverwante organisaties. De beproefde beloningsbenchmark van Leeuwendaal geeft u een betrouwbaar en actueel beeld.
In nauw overleg met u kiezen we de referentiefuncties en de referentieorganisaties. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd u dit onderzoek wilt maken. Wij leveren u een compacte en heldere rapportage met direct toepasbare gegevens.

Quick scan beloning

U kunt ook kiezen voor onze Quick scan beloning. Dit beloningsonderzoek is minder uitgebreid dan de benchmark en is meer intern gericht. Het resultaat van deze snelle inventarisatie is een helder beeld van de knelpunten in uw eigen beloningssysteem.

Meer informatie?

Foto van Ramon van Oppen

Ramon van Oppen

Directeur Functioneren en beloning

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur en senior adviseur/projectleider beloningsmanagement vervult Ramon nu de rol van directeur Functioneren en Beloning. Zijn terreinen zijn beloningsadvies, arbeidsvoorwaarden en competentiemanagement.

Mobiel: 06 2158 0752

Sluit Menu