Leeuwendaal Logo

Werken bij Leeuwendaal

Geef jouw persoonlijke ontwikkeling vaart en kracht

Hieronder op deze pagina vind je de actuele vacatures bij Leeuwendaal.

Vacatures bij Leeuwendaal

Adviseur functiewaardering

Leeuwendaal Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers…
30-06-2024

Adviseur assessments en talentontwikkeling

Leeuwendaal Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers…
30-06-2024

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

Onze belofte aan jou en aan alle Leeuwendalers hebben we verwoord in één van onze radiocommercials: ‘We willen allemaal het beste uit ons leven halen. Maar ons leven bestaat voor een belangrijk deel uit werk. Daarom zijn we bij Leeuwendaal elke dag bezig het beste uit ieders werk te halen. Dat maakt mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.’
Voor ons telt de organisatie én het individu, het resultaat én de route, de prestatie én het plezier. Omdat we weten dat het één niet kan bestaan zonder het ander.

Leeuwendaal is een strengths-based organisatie. We willen jouw talenten en die van al onze medewerkers kennen, verder ontwikkelen en op de beste wijze inzetten om persoonlijke doelen, teamdoelen en organisatiedoelen te realiseren.

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op onze kantoren in Den Haag en Utrecht. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen.

Jouw open sollicitatie is altijd welkom

Hebben we geen geschikte vacature voor jou op dit moment, maar wil je toch jouw kwaliteiten onder onze aandacht brengen? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We onderzoeken dan samen de mogelijkheden om jouw talenten in te zetten voor onze organisatie en jouw professionele ambities te verwezenlijken.

Stuur een mail naar Claire Brouwers of bel haar op 06 4222 4613. Je kunt er ook voor kiezen om hieronder op de knop ‘open sollicitatie’ te klikken en jouw cv te uploaden.

Open sollicitatie