Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 5 Pagina 6
Foto van Siham Ammal

Siham Ammal

Adviseur

Siham werkt gestructureerd, is behulpzaam en heeft een flexibele instelling. Vanuit een sterk plichtsbesef streeft zij naar perfectie en kwalitatief hoogstaande resultaten. Vanuit een gezonde ambitie gaat zij uitdagingen aan om het maximale uit haar kwaliteiten te halen. Siham werkt volgens het motto: afspraak is afspraak. Ze is beschouwend en bedachtzaam in de uitvoering van haar werk. Siham deed al ervaring op in recruitment en culturele diversiteit en stond als docente voor de klas.

Mobiel: 06 1344 0791
Foto van Margriet van Ast

Margriet van Ast

Adviseur

 

Mobiel: 06 2001 5978
Foto van Pauline Baronner

Pauline Baronner

Adviseur, psycholoog NIP

Pauline is assessmentpsycholoog en loopbaanadviseur. Zowel binnen de overheid als in de commerciële sector. Ze is een inlevende, betrokken en reflecterende gesprekspartner. In haar begeleiding richt ze zich op bewustwording van de eigen kwaliteiten en wensen en hoe deze passen bij rollen en werkzaamheden. Ze vindt het interessant om mensen te helpen in hun kracht te staan en veranderingen in hun (werkzame) leven te bewerkstelligen. Daarbij ondersteunt ze hen om opgedane inzichten daadwerkelijk in de praktijk te brengen en zo concrete stappen in hun ontwikkeling te zetten.

Mobiel: 06 1089 7510
Foto van Kim van Beek

Kim van Beek

Adviseur

Kim is een adviseur op het gebied van organisatieoptimalisatie en -inrichting. Door interim- en adviesopdrachten op tactisch-strategisch niveau heeft zij onder andere ervaring met vraagstukken ten aanzien van strategische visietrajecten, functiehuizen en het analyseren, beschrijven en waarderen van functies, diversiteit & inclusie en strengths-based organiseren. Kim valt op door haar opgeruimde karakter, ze is vrolijk en enthousiast en heeft een positieve kijk op zaken. Bij tegenslag is ze niet snel uit balans, ze pakt door, neemt initiatief en zorgt ervoor dat doelen worden bereikt. Dit alles maakt haar een geloofwaardige en betrouwbare adviseur. Haar bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond zorgt ervoor dat zij met een brede blik naar organisaties kijkt.…

Mobiel: 06 1343 7766
Foto van Suzanne van Beers

Suzanne van Beers

Adviseur, psycholoog NIP

Suzanne heeft als loopbaan- en selectiepsycholoog ruime ervaring met het uitvoeren van assessments. Zij is te omschrijven als een betrokken adviseur met een sterk analytisch vermogen. Klantgerichtheid en kwaliteit heeft zij hoog in haar vaandel staan. Naast haar kerntaak van het afnemen van assessments, houdt zij zich bezig met coaching. Hierbij combineert zij haar klinische achtergrond met haar arbeidskundige kennis. Tevens is zij specialist op het gebied van testinhoudelijke vraagstukken.

Telefoon werk: 088 00 868 00
Foto van Marit van den Berg

Marit van den Berg

Adviseur, psycholoog NIP

Marit van den Berg is psycholoog NIP/Arbeid & Organisatie en heeft ruime ervaring op het terrein van loopbaanadvies en assessments. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met loopbaan- en ontwikkelvragen. Daarbij richt zij zich op de kracht en het potentieel van mensen en een juiste match met de rollen en werkzaamheden binnen een organisatie. Marit is betrokken, inlevend en een toegankelijke gesprekspartner voor kandidaat en opdrachtgever.

Mobiel: 06 53 71 82 91
Foto van Lotte van Boeschoten

Lotte van Boeschoten

Adviseur


Slimme denkkracht, heeft graag de regie en neemt initiatief
Lotte is een gedreven en nieuwsgierige jonge vrouw die mede vanuit haar maatschappelijke idealen weet wat ze wil. Haar analytisch vermogen is sterk ontwikkeld. Hiermee geeft ze een kritische en frisse blik op zaken. In haar werkwijze zijn doelmatigheid en enthousiasme kenmerkend. Aan Lotte kun je zaken overlaten, ze geeft graag naar eigen inzicht, vorm en inhoud aan haar werk. Daarbij houdt ze de opdrachtgever goed op de hoogte en zoekt ze de samenwerking waar dat nodig is.

Mobiel: 06 2320 6220
Foto van Eline Bok

Eline Bok

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Met veel energie en inzet werkt Eline voortvarend toe naar resultaat. Vanuit betrokkenheid en oprechte interesse is zij gericht op een constructieve en plezierige werksfeer. Eline is een stabiele factor. Als het even tegenzit blijft ze beheerst en effectief. Ze zoekt naar alternatieven en reageert alert op inbreng van anderen als de situatie daarom vraagt. Daarmee creëert ze draagvlak en verbinding.

Mobiel: 06 5874 8616
Foto van Peter Boogaard

Peter Boogaard

Adviseur

Peter is een ervaren projectleider op het gebied van bijvoorbeeld organisatie-inrichting bij fusies en reorganisaties, strategische personeelsplanning, functie-beschrijven en -waarderen, resultaatgericht werken en talentmanagement. Aandacht voor draagvlak, communicatie en het proces staat daarbij voorop. Vanuit HRM-achtergrond bij gemeenten en jarenlange ervaring bij de vakbeweging heeft hij veel gevoel voor de medezeggenschap-verhoudingen binnen een organisatie. Peter bereikt in (vermeende) tegenstellingen altijd de win-win-situatie. Hij is een stevige gesprekspartner op management- en bestuursniveau. In leidinggevende situaties is hij een coachend en motiverend manager, die de ontwikkeling van de medewerkers voorop zet zonder de resultaten uit het oog te verliezen.

Mobiel: 06 – 290 04 759
Foto van Maryse van Boxtel

Maryse van Boxtel

Adviseur, psycholoog NIP

Maryse is na haar studie psychologie werkzaam geweest als psycholoog en HR adviseur in zowel de non-profit sector als in het bedrijfsleven. Ruime ervaring heeft zij met (internationale) werving en selectieopdrachten, opzetten van HR beleid (young professional programma / career mobility / ziekteverzuim) en het verrichten van psychologisch onderzoek en assessments. Bij Leeuwendaal houdt zij zich bezig met selectie- en loopbaanvraagstukken. Het heeft haar interesse om bij te kunnen dragen aan iemands professionele en persoonlijke ontwikkeling. Maryse is een resultaatgerichte, invoelende psychologe;kritisch, maar met oog voor de medemens.

Telefoon werk: 088 00 868 00
Foto van Linde Breunis

Linde Breunis

Adviseur, psycholoog NIP


Linde is werkzaam als assessmentpsycholoog, loopbaanadviseur en projectleider. Zij is haar loopbaan gestart als bedrijfsmaatschappelijk werker in de non-profit sector. Hier heeft zij ervaring opgedaan in het begeleiden van werknemers met veelal werkgerelateerde problemen. Daarna heeft zij gewerkt als assessment psycholoog bij de Politieacademie. Zij is sinds 2007 verbonden aan Leeuwendaal en heeft verschillende functies bekleed zoals adviseur Werving & Search en adviseur en projectleider Mobiliteit.
Vanuit verschillende perspectieven is zij zeer betrokken bij ‘de werkende mens’ in de publieke sector. Meedenken met opdrachtgevers over het inrichten van assessments als onderdeel van bijvoorbeeld selectieprocedure, maar ook kandidaten ondersteunen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan door kritisch te kijken naar wat echt passend is bij hun persoonlijke drijfveren daar ligt haar focus.

Mobiel: 06 2158 0721
Foto van Britt Burger

Britt Burger

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Brit is leergierig, werkt planmatig en doordacht.
Britt pakt nieuwe taken met twee handen aan. Ze is zeer gemotiveerd om te leren en gaat actief met feedback aan de slag. Ze pakt werkzaamheden met volharding en toewijding aan en werkt gestructureerd toe naar het gewenste resultaat. Britt is prettig in de omgang, ze heeft een goed oog voor gevoeligheden, verhoudingen en belangen.

Mobiel: 06 5748 9512
Foto van Jan Bustin

Jan Bustin

Adviseur

De juiste argumenten, handige oplossingen en werken aan een goede ‘flow’ binnen de organisatie. Een aloude waarheid waar Jan mee werkt is: ‘Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.’ Dat geeft in de praktijk de beste oplossingen.

Mobiel: 06 2293 9654
Foto van Meike van Dam

Meike van Dam

Adviseur, psycholoog NIP

Meike is assessmentpsycholoog met een achtergrond in de klinische psychologie en training & development. Zij heeft een passie voor talentgericht werken en persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe ontmoetingen geven haar energie, en prikkelen haar nieuwsgierigheid voor ieders unieke verhaal. Zij heeft een kalme en ontwapenende manier van contact maken, zoekt snel de verdieping op en luistert aandachtig. Haar analyse is scherp en doordacht, en zij levert graag kwaliteit; een advies dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat behulpzaam is. Haar visie daarbij is dat het veel leuker en effectiever is te investeren in je natuurlijke potentieel, dan je blind te staren op dingen die je minder goed passen.

Telefoon werk: 088 00 868 00
Foto van Frederieke de Bruin

Frederieke de Bruin

Adviseur

Frederieke dringt snel door tot de essentie van vraagstukken, houdt in haar aanpak rekening met de gevolgen van voorstellen en weet wie ze hierbij moet betrekken om tot een oplossing te komen. Zij gaat pragmatisch, gestructureerd en resultaatgericht te werk, met het organisatiebelang altijd in het vizier. Zij is een aanpakker die snel tot resultaten komt. In voorgaande projecten heeft zij zich gefocust op strategische personeelsplanning, HR Analytics, HR procesbeschrijvingen, loopbaanontwikkeling, werving & selectie en het analyseren, beschrijven en waarderen van functies.

Mobiel: 06 2383 1268
Foto van mr. Anne Dekkers

mr. Anne Dekkers

Juridisch adviseur

Anne is een aantal jaren werkzaam geweest als arbeidsrechtjurist bij een vakorganisatie en bijna tien jaar als advocaat op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht, met name binnen het onderwijs. Sinds 2016 is Anne werkzaam bij Leeuwendaal. Als juridisch adviseur staat Anne haar klanten bij op het gebied van het arbeids- en ambtenarenrecht, met de nadruk op het onderwijsrecht, in brede zin. Zij adviseert, en indien nodig, procedeert zij, onder meer over ontslagzaken, functioneringskwesties, toelating of verwijdering en klachten. Ook het opstellen, aanpassen en beoordelen van arbeidsvoorwaarden behoort tot haar werkzaamheden. Anne werkt grondig en nauwkeurig en tegelijkertijd kent zij een praktische aanpak van zaken en heldere communicatie met haar klanten.

Mobiel: 06 4544 4168
Sluit Menu