Leeuwendaal Logo

Gallup Global Strengths Coach (GGSC) opleiding

Vijfdaagse opleiding tot Gallup Global Strengths Coach
Datum: 8, 9, 10, 15 en 16 april 2024
Locatie: Hybride vorm (online & live)
Start: 09:00
Ontvang 5 % korting

Krijg 5% korting voor de opleiding in april 2024 bij aanmelding op uiterlijk zondag 18 februari 2024.

Een strengthscoach helpt mensen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen tot sterke punten (strengths) en deze gericht in te zetten om hun professionele doelen te realiseren. Dat heeft als resultaat dat zij meer plezier en voldoening putten uit hun werk, duurzamer tot goede prestaties komen en succesvoller zijn in wat ze doen. Dat versterkt hun gevoel van verbondenheid (engagement) met hun opgave, met hun collega’s en met de missie van de organisatie waarvoor ze werken. Die verbondenheid is een cruciale voorwaarde voor een goede performance van individuen, teams en organisaties.

Leeuwendaal Gallup LicenseeSeal GGSC

Licensing Partner

Het Amerikaanse onderzoeks- en adviesbureau Gallup biedt de opleiding tot strengthscoach wereldwijd aan onder de naam Gallup Global Strengths Coach course (GGSC). Leeuwendaal is de licensed partner van Gallup voor het Nederlandse taalgebied. Wij verzorgen in nauwe samenwerking met Gallup de op Nederland toegespitste en Nederlandstalige opleiding, voorheen bekend als Versnelde Opleiding Strengthscoaching. Een pittige, vijfdaagse opleiding tot Gallup-Certified Strengths Coach, die deelnemers verrijkt met zeer veel direct toepasbare inzichten en vaardigheden, stevig gebaseerd op meer dan veertig jaar research door Gallup.

Informatiewebinar GGSC donderdag 22 februari 2024 om 12:00-13:00

Samen met organisatieadviseur Robin Berends – van der Meulen en één van de trainers ontdek je wat de opleiding inhoudt en wat deze jou oplevert. Je maakt kennis met de uitgangspunten van strengthsbased werken en natuurlijk kun je al jouw vragen stellen.
Meld je nu aan op deze pagina.

Ontvang 5 % korting

Krijg 5% korting voor de opleiding in april 2024 bij aanmelding op uiterlijk zondag 18 februari 2024.

Meld je nu aan

Voor wie?

Leidinggevenden

Mensen tot bloei laten komen in hun werk, begint met het zien van hun talenten. Helaas kennen veel managers de talenten van hun medewerkers onvoldoende en daarmee blijft er veel potentieel onbenut (meer in brochure).

De opleiding tot strengthscoach verschaft u de kennis, het inzicht en de vaardigheden die vereist zijn om talenten van medewerkers te ontdekken, te waarderen en te benutten. In dienst van hun individuele opgave, de teamopgave en de performance van de organisatie. Met deze opleiding legt u het fundament voor een moderne, positieve en waarderende stijl van leidinggeven. Het zal u helpen om individuele prestaties én de teamprestatie te versterken.

HR-professionals

HR-professionals ontdekken in deze opleiding vele nieuwe en aanlokkelijke perspectieven als het gaat om performance-verbetering, de ontwikkeling van medewerkers en leiderschap.

De focus op talenten en kwaliteiten is fundamenteel anders dan de traditionele focus op tekortkomingen en ontwikkelpunten. U zult ervaren dat een positieve, waarderende aanpak die is gericht op het ontdekken, het ontwikkelen en benutten van alle beschikbare talent de grootste belofte inhoudt voor een krachtige performance-verbetering van de organisatie. U leert hoe u die performance-verbetering daadwerkelijk kunt realiseren. Voor de moderne organisatie die graag ziet dat medewerkers de regie pakken over hun eigen loopbaan, is deelname aan deze opleiding een ware eye opener.

Zelfstandige coaches

Als Gallup-Certified Strengths Coach heeft u een streepje voor op andere coaches. De opleiding staat zeer hoog aangeschreven, de methodiek is bijzonder rijk en genuanceerd.

Coaches die de opleiding hebben gevolgd, zijn enthousiast over de positieve, waarderende insteek. Het draait niet om het repareren van zwaktes van coachees, maar om het ontdekken, ontwikkelen en benutten van hun talenten. En die aanpak biedt veel meer rendement. Als strengthscoach focust u vooral op alles wat wél goed gaat, waar mensen wél goed in zijn en hoe ze daarin nog beter kunnen worden. En die aanpak is heel inspirerend en activerend.

Programma

De opleiding biedt vijf intensieve en inspirerende dagen vol kennis over talentgericht werken, instrumenten, technieken, coachervaringen en uiteraard het opdoen van praktijkervaring met de toepassing van dat alles. Zowel individueel als samen met andere deelnemers en met behulp van interactieve werkvormen. De eerste, derde en vijfde dag is in fysieke samenkomst op locatie. De andere dagen zijn online.

Week 1
Dag 1
De basis van strengthscoaching. Help jouw medewerker of coachee de talenten te benoemen.
Dag 2
Help jouw medewerker of coachee zijn of haar talenten te waarderen en succesvol te benutten.
Dag 3
Verdieping & praktische ervaring opdoen met strengthscoaching.
Week 2
Dag 1
Strengthscoaching van managers aan de hand van zijn of haar talenten en die van het team.
Dag 2
Strengthscoaching van teams met behulp van vier krachtige teamsessies.

Alle deelnemers vullen voorafgaand de CliftonStrengths in. De uitkomsten bespreken we met elkaar en vormen een rode draad in de opleiding. Naast het coachen van individuen, managers en teams op hun CliftonStrengths, leer je ook je eigen strengths kennen en bewust in te zetten om je professionele doelen te realiseren.

Certificering in drie stappen

Deze opleiding is de eerste en voornaamste stap in de erkenning tot Gallup-Certified Strengths Coach. U maakt de certificering compleet door na de opleiding een online examen af te leggen en een zestal coachgesprekken te voeren (niet inbegrepen).

Investering opleiding in 2024

€ 6.950,- (vrijgesteld van btw).

Wij bieden een volumekorting van 5% op het tarief van elke deelnemer bij aanmelding van vijf of meer deelnemers van dezelfde organisatie voor dezelfde opleidingsweek.

Download de brochure
Meer informatie over deze opleiding vind je in onze brochure.
Download

Kies jouw startmoment

Opleiding

Gallup Global Strengths Coach (GGSC) opleiding

8, 9, 10, 15 en 16 april 2024
Opleiding

Gallup Global Strengths Coach (GGSC) opleiding

17, 18, 19, 24 en 25 juni 2024

We faciliteren deze opleiding, meerdere malen per jaar. Heb je specifieke behoeften, neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.