Leeuwendaal Logo

Executive search

U wilt uw Raad van Bestuur of Raad van Toezicht versterken? Dan is dit hét moment om nader met ons kennis te maken.

 

Voor het vervullen van topfuncties in de publieke sector vertrouwen tal van organisaties op Leeuwendaal. Onze adviseurs hebben allen een grote staat van dienst in dit specialistische werk dat de uiterste zorgvuldigheid vergt.

Wij bieden u toegang tot een omvangrijk netwerk van hooggekwalificeerde potentiële kandidaten. Mensen die wij zeer regelmatig spreken en van wie wij weten of zij de unieke combinatie van kennis, kunde en ervaring in huis hebben die uw organisatie nu nodig heeft. En belangrijker nog: mensen van wie wij kunnen beoordelen of hun persoonlijke ambities rijmen met uw organisatiedoelen, of hun leiderschapsstijl passend is en of hun persoonlijkheid matcht met het team waarin zij zullen functioneren. Met andere woorden: of er sprake is van synergie.

Ik ben er ook buitengewoon trots op dat wij al zoveel vrouwen op topposities hebben mogen plaatsen. Niks old boys network, maar een wereld aan kandidaten.

De aanpak van onze adviseurs staat garant voor de beste match. Snel, discreet, toekomstvast. Zodat uw organisatie weer kan versnellen in haar ontwikkeling.

Dit is het team van Executive search

Ons team typeert zichzelf in 10 quotes
  1. De inbedding van ons executive search team in een multidisciplinair adviesbureau is uniek. We hebben honderdvijftig collega-adviseurs uit allerlei vakgebieden die dagelijks bij onze opdrachtgevers over de vloer komen. Daardoor begrijpen we beter wat de opgave is van de organisatie en wat het vereist om die te vervullen. Waar wervingsvraagstukken raken aan andere organisatiethema’s, zijn wij uitstekend in staat om een geïntegreerde aanpak te bieden.
  2. We hebben een groot netwerk aan potentiële kandidaten en we investeren voortdurend in de relatie. We zien en spreken hen ook nog steeds nadat ze aan de slag zijn gegaan en we leren van hun ervaringen. We blijven hen volgen en zien welke impact zij hebben.
  3. Besturen doe je nooit alleen. Het is samenspel. Het intensieve contact met onze opdrachtgevers stelt ons in staat om systemisch te kijken. Succes vergt meer dan een match tussen functie-eisen en competenties. We beoordelen vooral ook hoe goed iemand erin zal slagen om zich in te voegen in de organisatie.
  4. We werken als adviseurs vaak samen aan opdrachten en delen ervaringen. Zo leren we continu van elkaar en komen we tot de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers.
  5. Een beperkt aantal opdrachten, dat is een cruciale voorwaarde voor zorgvuldigheid. Ik moet mijn volle aandacht kunnen geven aan elk traject. Stipt en met oog voor alle details leveren we het resultaat dat onze opdrachtgevers van ons verwachten.
  6. Mensen in de top van organisaties zijn zelfbewust en tamelijk uitgesproken. Dat maakt de karakterologische match ook zo belangrijk. De talenten moeten elkaar versterken, maar ook de karakters. Dan pas wordt het bestuur meer dan de som der delen.
  7. Natuurlijk hebben onze adviseurs een wijdvertakt netwerk, ze kennen al heel veel gekwalificeerde kandidaten. Maar dikwijls zijn wij, de research consultants, toch degenen die de perfecte match blijken te hebben gevonden buiten die persoonlijke netwerken. Wij kennen alle paadjes en steegjes als het om online searchen gaat, weten waar we moeten zoeken en hoe we moeten zoeken.
  8. Ik merk dat de naam ‘Leeuwendaal’ vaak het verschil maakt als we kandidaten benaderen. Mensen komen graag met ons in contact. Met uitgekiende campagnes waarin we alle creativiteit in de strijd werpen, slagen we erin om ook heel moeilijk vervulbare opdrachten succesvol af te ronden.
  9. Wij ontwikkelen en geven trainingen over inclusief werven en selecteren voor de overheid. We lopen hierin echt voorop.
  10. Ik ben er ook buitengewoon trots op dat wij al zoveel vrouwen op topposities hebben mogen plaatsen. Niks old boys network, maar een wereld aan kandidaten.

De werkwijze van de adviseurs van Leeuwendaal is vastgelegd in een kwaliteitssysteem en is gecertificeerd conform ISO 9001:2015.