Leeuwendaal Logo

Bruist – HR traineeship

Leeuwendaal Bruist is een tweejarig traineeship waarin talentvolle jonge academici zich ontwikkelen tot hr-professionals. Zij voeren uiteenlopende, uitdagende opdrachten uit bij publieke organisaties (zorg, onderwijs, overheid) en in de private sector.

 

Het zijn denkers en doeners die resultaatgericht, flexibel en daadkrachtig te werk gaan en een frisse blik werpen op hr-vraagstukken. Het intensieve opleidingsprogramma dat zij doorlopen omvat training, coaching en intervisie. De trainees worden continu gevoed, gesteund en begeleid door de ervaren adviseurs van Leeuwendaal.

De beste nieuwkomers op de HR-arbeidsmarkt

Met Leeuwendaal Bruist bieden wij u toegang tot de beste nieuwkomers op de HR-arbeidsmarkt. Onze talenten hebben allen recent hun academische opleiding afgerond en zijn voor maximaal 32 uur per week beschikbaar. Zij weten zich in hun werk en in hun verdere ontwikkeling gesteund door vele ervaren collega’s bij Leeuwendaal. Als u iemand inhuurt uit onze Bruist-pool, krijgt u de zekerheid van een stevige backup en toegang tot Leeuwendaal-brede kennis er automatisch bij.

Laat het ook stevig bruisen in uw organisatie, maak kennis met de denkkracht en de daadkracht van Generatie Y. De HR-talenten van Leeuwendaal Bruist stellen we in deze brochure aan u voor.

7 goede redenen om een Bruist-trainee in te zetten
  • U wilt graag een frisse blik en ondersteuning op hr-thema’s.
  • U bent op zoek naar een tijdelijke hr-adviseur of hr business partner.
  • U heeft ondersteuning nodig in de begeleiding van instroom, doorstroom en uitstroom.
  • U wilt graag uw hr-beleid, regelingen en processen verbeteren en actualiseren.
  • U heeft behoefte aan hr-gerelateerd onderzoek en advies.
  • U bent op zoek naar flexibele en pragmatische ondersteuning voor uw hr-adviseurs.
  • U kunt extra power gebruiken bij het voeren van de personeelsadministratie van A tot Z.

Bent u een opdrachtgever en wilt u een trainee inzetten ? Op deze pagina vindt u alle relevante informatie >>

Ben je een jong talent en wil je trainee worden? Op deze pagina lees je wat het traineeship inhoudt en wat het je oplevert >>