Leeuwendaal Logo

Informatiewebinar Gallup Global Strengths Coach opleiding

Voor managers, HR professionals en coaches
Datum: 1 Oktober
Locatie: Online
Start: 15:30 uur

Weten hoe je de aanwezige talenten in een team of organisatie maximaal kunt benutten om uitdagingen het hoofd te bieden, is actueler dan ooit. Ieder mens kan met zijn of haar specifieke talenten het verschil maken, individueel en in de samenwerking. En talenten maken voor mensen het verschil: ze geven richting en houvast om een manier van werken te vinden in tijden van onzekerheid.

Als strengthscoach help je mensen om hun talenten te leren benoemen, waarderen en benutten. Zodat zij kunnen presteren op hun unieke onderscheidende manier. Wil jij je ontwikkelen als coach? Een ambassadeur zijn van strengthsbased werken in jouw organisatie? Of als manager het beste uit het talent van mensen halen? En daar een eigen strengthsbased stijl in ontwikkelen? Dan is de Gallup Global Strengths Coach opleiding (GGSC) echt iets voor jou. Een intensieve opleiding van 5 dagen, ontwikkeld door Gallup en naar Nederland gebracht door Leeuwendaal. In deze opleiding leer je alles wat je weten moet om als coach of manager te werken met CliftonStrengths voor individuen, managers en teams. De opleiding is de eerste en belangrijkste stap op weg naar Gallup-Certified Strengths Coach.

Heb je interesse? Log dan in bij ons interactieve webinar op dinsdag 1 oktober van 15:30 tot 16:30 uur.

Meld je aan en je ontvangt de link om deel te nemen. Samen met organisatieadviseur Amy van der Hulst en één van de trainers ontdek je wat de opleiding inhoudt en wat deze jou oplevert. Je maakt kennis met de uitgangspunten van strengthsbased werken en natuurlijk kun je al jouw vragen stellen.

De opleiding is bedoeld voor (zelfstandig) coaches, managers, HR-adviseurs en adviseurs Leren en Ontwikkelen en iedereen die zich talentgericht werken volgens de CliftonStrengths methodiek eigen wil maken. Kijk voor meer informatie over de opleiding ook op deze pagina.