Leeuwendaal Logo

Interim management

Bij Leeuwendaal vindt u het topsegment van de markt. Doorgewinterde bestuurders, lijn- en stafmanagers en hr-professionals die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid, het onderwijs of de zorg.

 

Mensen die zeer bewust de keuze hebben gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interim-basis. U kunt hen (per dagdeel) inhuren als tijdelijk vervanger of als zwaargewicht bij complexe (ombuig) vraagstukken binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Ons netwerk is landelijk dekkend. Naast elke interimmer staat een schaduwmanager die vanuit zijn of haar expertise inhoudelijk bij de opdracht betrokken is. Die schaduwmanager is voor de interimmer niet alleen een sparringpartner, maar ook de toegangspoort tot alle kennis en expertise van meer dan 150 Leeuwendalers. Deze aanpak waarborgt kwaliteit en continuïteit.

Interim management: kwaliteit en continuïteit

De multidisciplinaire aanpak die ons bureau kenmerkt, biedt onze opdrachtgevers duidelijke synergievoordelen. Bij Leeuwendaal werken specialisten uit tal van vakgebieden nauw met elkaar samen om tot de beste oplossingen te komen. En van deze multidisciplinaire aanpak profiteert u ook als u een interim manager van Leeuwendaal inhuurt.

We kennen het publieke domein als onze broekzak en ons netwerk is landelijk dekkend.

Onze werkwijze en uw resultaat

Zodra we het profiel en de doelstelling scherp hebben, starten we met zoeken. Daarbij maken we dankbaar gebruik van ons ‘warme netwerk’ van ZZP’ers. Stuk voor stuk ervaren en kundige professionals die we goed kennen en vaak spreken. Mensen die bewust ervoor hebben gekozen om zich aan Leeuwendaal te verbinden, omdat ze geloven in onze werkwijze en onze visie.
We kennen het publieke domein als onze broekzak en ons netwerk is landelijk dekkend. Veelal kunnen we binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voorstellen.
Zorgvuldigheid is het kernwoord in onze aanpak. En dat begint al bij uw vraag. Natuurlijk is uw wens leidend, dat spreekt voor zich, maar door vragen te stellen bij uw vraag, komen we tot betere oplossingen. Samen vinden we de kortste route naar het beste resultaat.

Onze dienstverlening

Management
 • Topmanagement
 • Lijnmanagement
 • Verandermanagement
 • Programmamanagement en projectmanagement
Deskundigheid
 • HRM
 • HRM business partners
 • HRM(beleids)adviseurs
 • Mobiliteitsadviseurs
 • Recruiters
Bedrijfsvoering overig
 • Financial en business controllers
 • Juridische adviseurs
Voor interim managers

Ervaren interim managers die kunnen bogen op bewezen resultaten voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het publieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor samenwerking. Nader kennismaken?

 

Contact en gerelateerde informatie

Maak kennis met het team van Interim Management. U kunt klikken op de namen van onze teamleden voor hun uitgebreide profielen.

Ingrid de Boer – Adviseur (zorg)
Annette Jeeninga – Adviseur (HR vragen en Leeuwendaal Bruist-traineeship)
Astrid van Dael-Vrijman – Manager Leeuwendaal Bruist
Elizabeth de Jong – Adviseur (zorg)
Betty Meijer – Adviseur
Irina Raimondo – Adviseur (overheid)
Douwe Wijbenga – Directeur Werving en Search en Interim management