Leeuwendaal Logo

Voor interim-managers

Ervaren interim managers die kunnen bogen op bewezen resultaten voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het publieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor samenwerking. En dat geldt ook voor ‘passend binnen onze organisatie’. Voor onze opdrachtgever mag het geen verschil uitmaken of hij met een Leeuwendaler werkt of met een van onze interim managers. Daarom bemiddelen we uitsluitend mensen die onze kernwaarden, visie en aanpak delen.

Samen bikkelen, samen proosten

Bij Leeuwendaal gaan professionaliteit en hulpvaardige collegialiteit hand in hand. Samen bikkelen, samen proosten. En onze interim managers beschouwen we als collega’s die delen in de prestatie en het succes.
De multidisciplinaire aanpak die ons bureau kenmerkt, bewijst ook z’n waarde voor interim management. Het biedt onze opdrachtgevers kwaliteit en continuïteit. Naast elke interim manager van Leeuwendaal staat een schaduwmanager die vanuit zijn of haar expertise inhoudelijk bij de opdracht betrokken is. Die schaduwmanager is uw sparringpartner en uw toegangspoort tot alle kennis en expertise van de meer dan 150 Leeuwendalers.

Leeuwendaal is een gerenommeerd adviesbureau dat zich volledig toelegt op het publieke domein. We werken voor tal van vooraanstaande organisaties binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Spreekt onze visie en werkwijze u aan en denkt u ons te kunnen versterken, dan nodigen we u uit om uw cv en contactinformatie met dit formulier op te sturen.

Samen kom je verder