Leeuwendaal Logo

Ontdek jouw Top 5 talenten met Gallup CliftonStrengths

Assessment background

Gallup CliftonStrengths® heeft al tientallen miljoenen mensen wereldwijd geholpen hun strengths te identificeren, te ontwikkelen en te waarderen. CliftonStrengths onderzoekt persoonlijkheidsfactoren vanuit het perspectief van de positieve psychologie, gebaseerd op 40 jaar onderzoek naar de sterke punten van mensen.

De Gallup CliftonStrengths 5 kost € 28,00 (inclusief btw).

Ontdek nu jouw eigen Top 5

Jouw Top 5 CliftonStrengths-rapport

Je ontvangt een gepersonaliseerd CliftonStrengths-rapport dat de eerste vijf talentthema’s (sterke punten) onthult in jouw CliftonStrengths-profiel. Dit helpt je te begrijpen waar je van nature het beste in bent en hoe je jouw talenten kunt ontwikkelen. Jouw Top 5 CliftonStrengths-rapport zal ook van grote waarde blijken in de samenwerking met anderen. Je zult veel beter in staat zijn om jouw talent-DNA te benoemen en jouw sterke punten in de samenwerking beter te benutten.

Omdat je de volledige vragenlijst invult, kun je na afloop nog steeds besluiten om te upgraden en jouw volledige CliftonStrengths 34-rapport te ontsluiten.

CliftonStrengths voor teams en organisaties

Leeuwendaal zet CliftonStrengths en de noodzakelijk bijbehorende coaching in om medewerkers, teams en leidinggevenden meer resultaat en bevrediging uit hun werk te laten halen, om duurzaam op hoog niveau te presteren. De CliftonStrengths is een waardevol ontwikkelinstrument voor het vergroten van het zelfbewustzijn, het bouwen van sterke onderlinge relaties, het verbeteren van teamproductiviteit en de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden. We vertellen u er graag meer over. Stuur ons een mail, bel ons op ons algemene telefoonnummer 088-0086800 of neem contact met Robin Berends – Van der Meulen.

Wat is de kracht en de waarde van CliftonStrengths?