IconOntwikkelenSquare

CliftonStrengths Discovery – ontdek jouw unieke Strengths

Maak je wel eens mee dat je aan het werk bent en dat de tijd vliegt? Je hebt eigenlijk niet door hoe lang je al bezig bent, want het ging zo gemakkelijk. Een grote kans dat jij op dat moment vanuit jouw natuurlijke talenten aan het werk was.

Mensen komen tot bloei als ze werk doen dat ze goed kunnen én waar ze energie van krijgen (‘strengths’). Wanneer je jouw talenten leert kennen en de kans krijgt om deze te ontwikkelen tot strengths, ben je productiever, presteer je beter en voel je je meer verbonden met jouw organisatie.

Wereldwijd hebben al meer dan 23 miljoen professionals de CliftonStrengths talentenvragenlijst van Gallup ingevuld en ingezet om hun natuurlijke en unieke talenten te identificeren.
Ben jij benieuwd welke strengths jij van nature bezit en hoe jij deze verder kunt ontwikkelen? Leeuwendaal nodigt je in samenwerking met Gallup uit voor de CliftonStrengths Discovery op donderdagmiddag 22 april 2021.

Wat kun je verwachten?

  • Een middag (online) waar je veel energie van krijgt, waarin je je eigen toptalenten leert kennen en met praktische technieken aan de slag gaat om die verder te ontwikkelen.
  • Je vult vooraf de CliftonStrengths talentenvragenlijst in om inzicht te krijgen in je eigen talenten.
  • Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een Nederlandstalig CliftonStrengths Discovery pakket met persoonlijke rapportages, een werkboek en ander inspirerend materiaal.
  • Je deelt je talenten met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.

Deze CliftonStrengths® Discovery helpt jou bij het benoemen, waarderen en benutten van jouw unieke talenten.

Datum en tijd

De CliftonStrengths® Discovery zal donderdagmiddag 22 april van 13:00 uur tot 17:00 uur online plaatsvinden.

Voor wie?

Deze middag is voor iedereen die persoonlijk aan de slag wil met zijn eigen talentontwikkeling of geïnteresseerd is in strength based ontwikkeling en daar meer over te weten wil komen.

Investering

De prijs voor deelname aan de CliftonStrengths Discovery bedraagt € 349,- vrij van BTW. Je volgt daarvoor dit inspirerende en leerzame event en ontvangt daarnaast een uitnodiging voor de complete CliftonStrengths talentenvragenlijst, persoonlijke rapportages, digitaal inspiratiemateriaal zoals artikelen en video’s, het e-book StrengthsFinder van Tom Rath, een werkboek en aanvullend materiaal.

Meer informatie over de CliftonStrengths Discovery en de strengths-benadering

Er is een beknopte brochure beschikbaar over de CliftonStrengths Discovery. Deze kun je hier downloaden.
Dit filmpje geeft een korte introductie over de strengths-benadering.

Aanmelden kan tot en met maandag 12 april 2021.

Zelf gecertificeerd Gallup Strengths Coach worden?

Als exclusief partner van Gallup verzorgt Leeuwendaal de Nederlandstalige opleiding tot ‘Gallup Global Strengths Coach’ (voorheen bekend als de Accelerated Strengths Coaching Course of de Nederlandstalige Versnelde Opleiding Strengthscoaching).
De eerstvolgende opleiding vindt online plaats op 14, 15 en 16 juni & 21 en 22 juni 2021.

Deelname aan deze CliftonStrengths Discovery geeft recht op 5% inschrijfkorting op deze opleiding tot Strengths Coach. Meer informatie over deze opleiding vind je op deze pagina.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 088 00 868 00 (vragen naar Rona Peschier of Amy van der Hulst) of per email: gallupinfo@leeuwendaal.nl.

Aanmelden 

Sluit Menu