Leeuwendaal Logo
Strategisch Adviseur Executive Search Onderwijs of Zorg
Leeuwendaal zoekt een:

Strategisch Adviseur Executive Search Onderwijs of Zorg

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 200 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen het onderwijs, de overheid en de zorg.

Het werven en selecteren van kandidaten voor sleutelposities is een belangrijk onderdeel van onze brede dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen en daarmee echt verschil maken voor organisaties in het publieke domein. Als strategisch adviseur Executive Search lever je daar een belangrijke bijdrage aan.

Wat houdt de functie in?

Je adviseert opdrachtgevers in het onderwijs over de invulling van (strategische) sleutelposities en je begeleidt deze opdrachten. Dat doe je zelfstandig, altijd met de ruggensteun van je ervaren collega’s, de research consultants en het projectbureau. En vaak ook met collega’s uit de andere adviesgroepen want binnen Leeuwendaal werken we graag samen en delen we onze kennis en ervaring.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Mooie uitdagende en complexe opdrachten op strategisch niveau bij aansprekende opdrachtgevers in het
  onderwijs.
 • De ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • Een inspirerende werkomgeving, veel afwisseling en een fijne samenwerking in een hecht team. Collega’s steunen elkaar, communiceren open, zetten samen de schouders eronder als dat moet en genieten van de gezelligheid als dat kan
 • Eigen regie op en verantwoordelijkheid voor de balans tussen werken en vrije tijd. Wij bieden volop ruimte voor jouw manier van werken, thuis en op kantoor. Je neemt een vrije dag wanneer het kan en past.
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een pensioenregeling waarvoor Leeuwendaal tweederde van de premie betaalt.
 • Een fiscaal interessante fietslease-regeling

Wat vraagt dit van jou?

De strategisch adviseur die wij zoeken, voelt zich aangesproken tot één van deze profielen:

 • 1. Vakmensen; professionals die hun sporen al hebben verdiend als adviseur in executive search en je hebt affiniteit met het onderwijs.
 • 2. Sleutelpersonen; mensen die strategisch belangrijke posities hebben bekleed binnen het onderwijs, bij voorkeur binnen het MBO of HBO. Je brengt een sterk netwerk mee en je bent ervan overtuigd dat je je het vak van executive search snel eigen kunt maken.

In welk van beide profielen je ook past, dit neem je in elk geval mee:

 • Je bent inhoudelijk en analytisch sterk, resultaatgericht en zoekt voortdurend naar oplossingen.
 • Je bent adviesvaardig: je denkt mee met een opdrachtgever, denkt vooruit en behoudt het overzicht in soms complexe procedures.
 • Je hebt een gunfactor, bent commercieel ingesteld en in staat (vervolg)opdrachten te verwerven en klanten aan je te binden.
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
 • Je hebt de ambitie om de beste in je vakgebied te worden, zodat je samen met ons een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het publieke domein.
 • Deze rol vraagt ook flexibiliteit in mindset en agenda.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor in Utrecht. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen.

Zin in?

Dan nodig ik je uit om snel te solliciteren. Dat kan rechts bovenaan deze vacature via de knop Solliciteer nu. Maar je kunt ook met ons bellen voor een eerste kennismaking.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met:
Jeannette van der Vorm, (senior Adviseur Executive Search): telefoon 06-29004782
Marcel te Berge, (senior adviseur Executive Search): telefoon 06-29004745
Douwe Wijbenga, (Directeur Executive Search & Interim management): telefoon 06-21580724

Functieomvang: Minimaal 32 uur
Sluitingdatum: 29-feb.-2024

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023