Leeuwendaal Logo
Projectleider traineeprogramma’s
Leeuwendaal zoekt een:

Projectleider traineeprogramma’s

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Ons team: Organisatiepsychologie en Assessments

Het team Organisatiepsychologie en Assessments werkt vanuit de positieve psychologie en gaat ervan uit dat mensen optimaal presteren wanneer zij doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen. Met veel gedrevenheid en betrokkenheid helpen wij hen om dit in kaart te brengen en hun ontwikkeling vorm te geven. Wij voeren jaarlijkse zo’n 3500 assessments uit en zetten ons in bij vraagstukken die gaan over talent-, team-, organisatie-, loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Ook begeleiden wij diverse opdrachtgevers bij (grootschalige) selectieprocedures voor jong talent, zoals het Rijkstraineeprogramma. Ons team bestaat uit ongeveer 30 vaste adviseurs en we werken daarnaast samen met een flexibele schil freelancers. We hebben een diversiteit aan specialismen; dit maakt de samenwerking met elkaar waardevol en houdt ons scherp ten aanzien van het leveren van kwalitatief en goede dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een dynamische baan met veel vrijheid en regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. Zowel thuis als op onze locatie. We hechten niet aan vaste werktijden.
 • De ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om een Gallup training te volgen.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling; wij betalen tweederde van de premie
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • de mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld inruilen voor Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn.

Wat houdt de functie in?

Je gaat aan de slag in een adviesgroep die zich inzet voor de ontwikkeling van organisaties en van individuen. Voor alle selectie-, ontwikkel- en potentieel- en executive vraagstukken hebben we een passend en gedegen antwoord en advies. We zorgen er samen met onze opdrachtgevers voor dat de juiste persoon op de juiste plek komt. De diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Als projectleider traineeprogramma’s ben je verantwoordelijk voor een of meerdere (grootschalige) selectieprocedures voor jong talent. Hiervoor kies je, in nauwe afstemming met de opdrachtgever, de best passende selectiemethoden en -instrumenten. Vervolgens leid je de hele procedure in goede banen, waarbij je veelvuldig contact hebt met diverse stakeholders (zoals opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs, projectondersteuning) en zorg je voor een uitmuntende candidate experience, waarbij diversiteit en inclusie belangrijke uitgangspunten zijn. Je vindt het leuk om klantvragen te onderzoeken, offertes op te stellen en het binnenhalen van nieuwe opdrachten geeft je een kick. Om de waarde voor de klant zo groot mogelijk te maken, zoek je bovendien graag de afstemming met collega’s van onze andere afdelingen op.

Wat vraagt dit van jou?

 • Je hebt ervaring met werving en selectie en talentmanagement en affiniteit met de doelgroep jong talent.
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling, handelt pro-actief en blijft rustig onder stressvolle omstandigheden.
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt enkele jaren ervaring als projectleider.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het werken voor overheid, onderwijs en zorg.
 • Je bent commercieel sterk en hebt ruime ervaring met klantcontact.
 • Je hebt een afgeronde academische opleiding.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Op dit moment hebben we nog twee kantoren, in Den Haag en Utrecht, maar eind 2022 verhuizen we met alle medewerkers naar ons nieuwe pand in Utrecht, uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Functieomvang: minimaal 32 uur
Sluitingdatum: 31-mrt.-2023

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Kandidatenbestand interim-vacatures

24-03-2023

Open sollicitatie

24-03-2023

Kandidatenbestand vaste vacatures

24-03-2023