IconOntwikkelenSquare

Coaching voor leidinggevenden

Het huidige tijdperk vergt steeds opnieuw wendbaarheid van leidinggevenden: hoe houd je bijvoorbeeld al je mensen betrokken terwijl je communiceert op afstand? Hoe organiseer je de werkprocessen op andere manieren? En hoe geef je tegelijkertijd ‘leiding aan jezelf’? Wat doen de toegenomen afstand en onzekerheid met je? Hoe zorg je ervoor dat je je veerkracht behoudt, zodat je zorgvuldig aandacht aan je mensen kunt blijven geven? Hoe zorg je ervoor dat je ver vooruit blijft kijken, waardoor je kunt omgaan met de veranderingen die zich steeds weer voordoen?
En tot slot: hoe doe je dat op een manier die bij jou persoonlijk past? Een manier waarbij je je natuurlijke en unieke talenten inzet? Kortom: hoe bereik je met jouw team en middelen op een gezonde manier de doelen die jullie hebben gesteld?

Haal het beste uit jezelf

Daar gaat strengthscoaching over. Vanuit
een bewezen positieve, effectieve en inspirerende aanpak voor persoonlijke
en professionele ontwikkeling.

Natuurlijk leiderschap in uitdagende tijden

 

Je leert je eigen talenten kennen en ze bewust in te zetten op het juiste moment, in de juiste dosering. En je leert ook hoe ze je helpen je valkuilen te ‘managen’. Zodat je optimaal kunt presteren, successen behaalt en daar steeds weer plezier en energie van krijgt. Iedereen heeft talenten en het ene talent is niet beter dan het andere. Jouw talenten zijn vooral jouw grootste kans op succes en daarom loont het om daarin te investeren.

Naar een nieuw, structureel plan

Met strengthscoaching ontwikkel je een duurzame en authentieke manier van leidinggeven. Met een ervaren leiderschapscoach reflecteer je op je natuurlijke talenten en op hoe je die kunt ontwikkelen en inzetten bij het leidinggeven aan je team en aan jezelf. Daarbij staat jouw opgave centraal: wat heb je te doen om effectief bij te dragen aan de organisatie: jij zelf en met je team? Ook bekijk je hoe je oplossingen kunt vinden voor leidinggevende taken die je eigenlijk (te) veel energie kosten, bijvoorbeeld door meer of anders gebruik te maken van de talenten binnen je team of door je talenten anders in te zetten.
En er is in het traject – desgewenst – ook ruimte voor de praktische vragen van alledag. Om bijvoorbeeld te leren steeds slimmer gebruik te maken van digitale communicatie en om te gaan met het werken op anderhalve meter.

Blijven meebewegen is belangrijker dan ooit.

Een traject bestaat uit een intake en het formuleren van de doelstelling en vier coachgesprekken in een periode van twee à drie maanden. Je kunt zelf kiezen voor een vorm die je prettig vindt: op afstand (online of telefonische wandelcoaching), bij Leeuwendaal op kantoor in Utrecht of Den Haag of in de buitenlucht.

Tussen de gesprekken werk je stap voor stap aan jouw plan. Bij aanvang van het coachings- traject maak je de CliftonStrengths® talentenvragenlijst. Je krijgt direct inzicht in de uitkomsten en je talenten, in persoonlijke rapportages en je kunt gebruikmaken van een online leeromgeving met relevante en interessante informatie. Ook ontvang je het boek ‘It’s the manager’ en een podcastserie over leiderschap.

Investering

De kosten voor strengthscoaching bedragen € 2.500,- per traject. Dit bedrag is exclusief btw en exclusief eventuele reiskosten.

Inbegrepen:

  • intake (telefonisch of videobellen)
  • vier gesprekken
  • boek It’s the manager
  • CliftonStrengths talentenvragenlijst
  • volledig en persoonlijk Gallup CliftonStrengths talentenprofiel
  • online leeromgeving 

Meer informatie?

Foto van Elly Notenboom-Bruijnes

Elly Notenboom-Bruijnes

Projectleider en adviseurElly is een ervaren projectleider en adviseur werkzaam op het vlak van arbeidsmobiliteit, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. De rode draad in haar loopbaan is het afstemmen van de kwaliteiten van mensen op de behoeften van organisaties. Zij gelooft dat organisaties tot bloei komen door de juiste mensen op een goede wijze met elkaar te laten samenwerken en dat er voor iedere medewerker een plek te vinden is die bij hem of haar past.…

Mobiel: 06 2158 0761
Foto van Amke de Vries

Amke de Vries

Psycholoog NIP, adviseur, coach

Amke is themamanager strengths-based ontwikkelen bij Leeuwendaal. Zij is een veelzijdig coach en adviseur op het gebied van het talentgericht ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Amke is op haar best in veranderprocessen op het snijvlak van mens en organisatie. Haar visie is dat mensen in een organisatie altijd met elkaar en met de overkoepelende opgave verbonden zijn.…

Mobiel: 06 2900 4762

Gerelateerde diensten

Leeuwendaal is strategisch partner van Gallup in Nederland. Wij werken uitsluitend met door Gallup gecertificeerde coaches en trainers (Nederlands en/of Engelstalig).
Sluit Menu