Adviesgroep Werving en search

Hoge bomen vangen veel wind. Mensen die aan de top van een publieke organisatie opereren, moeten daarom stevig geworteld zijn. Het werven en selecteren van zulke mensen vereist de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Een mismatch brengt immers forse schade toe aan organisaties en reputaties. Leeuwendaal is uw partner voor werving en search van bestuurders, toezichthouders, directies en senior management voor de overheid, zorg & welzijn en het onderwijs.

Scherp wervingsprofiel

Leeuwendaal Werving en SearchBij Leeuwendaal zijn wij ons terdege bewust van de eisen die dit stelt aan de kwaliteit van ons werk. U spreekt uitsluitend met senior adviseurs, mensen met minimaal tien jaar relevante werkervaring. Mensen die ook zeer bewust hebben gekozen voor het publieke domein, omdat zij zich daarmee vakinhoudelijk en persoonlijk verbonden voelen.
In de intake-fase leggen we de kiem voor een bestendige match door te investeren in gesprekken met alle belanghebbenden rondom een vacante positie. Die energie is welbesteed, want zo weten we zeker dat we met een scherp wervingsprofiel op pad gaan.
In het selectieproces graven we dieper. Achter de feiten op het cv zoeken we het verhaal en achter dat verhaal zoeken we de motivaties en de persoonlijke doelen.
Uw adviseurs van Leeuwendaal zijn onderdeel van een gerenommeerd adviesbureau in de publieke sector. Dat is onmiskenbaar een voordeel. Het geeft hen een aanzienlijk bredere oriëntatie en de backup vanuit andere disciplines. Waar wervingsvraagstukken raken aan andere organisatiethema’s, is Leeuwendaal bij uitstek uw partner voor een samenhangende en multidisciplinaire aanpak.


Onze dienstverlening

U kunt de adviesgroep Werving en Search ook inschakelen voor:

  • het verbeteren van de selectievaardigheden van uw medewerkers in praktijkgerichte workshops, meerdaagse trainingen of een training op maat
  • ondersteuning bij het vormgeven van een adequaat werving- en selectietraject
  • het ontwikkelen en uitvoeren van wervingscampagnes
  • detachering van W&S-professionals
  • assessments

 

Kwaliteit werkt

De adviesgroep Werving en Search is aangesloten bij brancheorganisatie Summum.nu die waakt over kwaliteit en vakmanschap. De werkwijze van alle adviesgroepen van Leeuwendaal is vastgelegd in een kwaliteitssysteem en is gecertificeerd conform ISO 9001:2008.

Maak kennis met het team van Werving en Search

Adviseurs

Searchers

 

Menu