Adviesgroep Interim Management

Een interim-managementfunctie is geen tussendoortje, een soort halve sabbatical. En voor de kandidaat die dat wel zo ziet, is er geen plek bij Leeuwendaal. Een interim-manager moet juist van meet af aan vol aan de bak, alle gewicht in de strijd werpen om resultaat te boeken. En dat vergt niet alleen veel energie, maar vooral ook ervaring en expertise.

Doorgewinterde professionals

Samen kom je verder interim management Leeuwendaal

Bekijk onze animatiefilm over interim management volgens Leeuwendaal

Bij Leeuwendaal vindt u het topsegment van de markt. Doorgewinterde bestuurders, lijn- en stafmanagers en hr-professionals die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid, het onderwijs of de zorg. Mensen die zeer bewust de keuze hebben gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interim-basis. U kunt hen (per dagdeel) inhuren als tijdelijk vervanger of als zwaargewicht bij complexe (ombuig) vraagstukken binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Ons netwerk is landelijk dekkend.

Brug

Ons aanbod omvat meer dan die ene expert die u inhuurt. Naast elke interim-manager staat bij ons een schaduwmanager die niet alleen coacht, maar die ook inhoudelijk betrokken is bij de opdracht. Bovendien slaat de interimmer voor u de brug naar alle expertise die onze organisatie in huis heeft.

Voor opdrachtgevers

Hier vindt u een uitgebreidere beschrijving van onze interim-management dienstverlening.

Een overzicht per sector: overheid, onderwijs, zorg

Voor interim-managers

Ervaren interim-managers die kunnen bogen op bewezen resultaten voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het publieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor samenwerking. Nader kennismaken?

Dit zijn de mensen van Interim Management

 
Adviseurs

Ingrid de Boer

Foto van Ingrid de Boer
Adviseur Telefoon thuis: 06 2252 5839 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Na haar studie Europese Studies te hebben afgerond, start Ingrid haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Zij is begonnen met werving, selectie en detachering in de profit sector. Tien jaar geleden heeft zij de overstap gemaakt naar de zorgsector, een sector die haar goed ligt vanwege de maatschappelijke relevantie. Ingrid werkt bij Leeuwendaal als adviseur bij de adviesgroep interimmanagement. Hierbij ligt haar primaire focus op interim HR-opdrachten op alle niveaus. Zij is een verbinder die vanuit oprechte interesse en betrokkenheid de juiste match maakt tussen mens en organisatie. Typerend voor haar werkwijze zijn haar klantgerichtheid, gedrevenheid en resultaatgerichtheid.

Astrid van Dael-Vrijman

Foto van Astrid van Dael-Vrijman
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4722
Biografie

Astrid is werkzaam als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement. Daarvoor is zij ruim 8 jaar werkzaam geweest in de werving-, selectie- en detacheringsbranche. Tijdens haar studie Cultuur, Organisatie & Management kwam Astrid erachter dat zij personeel binnen organisaties fascinerend vindt en zij is van mening dat dit het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie is. Vanuit haar ervaring weet zij hoe belangrijk de juiste persoon op de juiste positie is. Haar resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit en sociale en adviesvaardigheden, zorgen ervoor dat zij succesvol is in haar werk.

Annette Jeeninga

Foto van Annette Jeeninga
Adviseur Mobiel: 06-29004744 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Annette werkt bij Leeuwendaal als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement.;Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de werving-, selectie en detacheringsbranche is zij 5 jaar lang actief geweest in het maatschappelijk veld. Als intermediair heeft zij netwerken gebouwd voor het stimuleren van de lokale economie en de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven. Vanuit haar brede ervaring en contacten met vele verschillende organisaties is Annette in staat om goed mee te denken met haar opdrachtgevers, zij is een gesprekspartner voor alle niveaus. Omdat werk een belangrijke rol speelt in het leven van mensen, blijft het iedere keer weer een mooie uitdaging om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Annette’s benadering is altijd daadkrachtig, betrokken en resultaatgericht.

Elizabeth de Jong

Foto van Elizabeth de Jong
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4738
Biografie

Elizabeth is een ervaren adviseur op het gebied van capaciteitsvraagstukken in de zorg, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties. Ruim 14 jaar adviseert ze mensen en organisaties op geheel eigen wijze met het bereiken van hun ambities. Door haar persoonlijke benadering maakt ze snel contact, doorziet de kern, en kijkt verder dan de vraag. De totale context en toekomst visie laat ze daarbij niet los. Ze gelooft sterk in de kracht van drijfveren en zet vooral in op talent. Als adviseur interim-management is ze doeltreffend en verbindt mensen en organisaties op positief kritische manier. Haar passie en energie haalt zij uit het werken voor de publieke sector en met name de zorg en onderwijs. Zij studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht.

Nienke de Jongh

Foto van Nienke de Jongh
Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 5792 5489
Biografie

Nienke is in haar loopbaan tot dusverre werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg en de overheid. Ze heeft diverse functies vervuld en ervaring opgedaan met onder andere programma- en projectmanagement, hr-vraagstukken, advies en procesbegeleiding. Vanaf 2014 werkte zij binnen de overheid als projectmanager. Daarna maakte zij kennis met het werving- en selectievak. Interim-management werd haar aandachtsgebied.
De overstap naar Leeuwendaal bracht haar diverse interessegebieden mooi samen. Het verbreedt haar ervaring en sluit goed aan bij haar ambities.

Nienke schakelt snel, is energiek en oprecht geïnteresseerd in de innerlijke drive van mensen. Zij is dan ook oprecht betrokken bij de mensen met wie ze werkt en levert graag een bijdrage aan organisaties binnen het publiek domein. Zij zet haar ervaring, kennis en gedrevenheid in bij al haar opdrachten om het beste resultaat te halen en talent optimaal in te zetten. Nienke is naast haar werk als adviseur maatschappelijk actief.

Searchers

Menu