Leeuwendaal Logo
Projectleider carrièremanagement
Leeuwendaal zoekt een:

Projectleider carrièremanagement

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Ons team: Carrièremanagement

Het team Carrièremanagement (onderdeel van de adviesgroep Organisatiepsychologie) werkt vanuit het gedachtegoed van de positieve psychologie en gaat ervan uit dat mensen optimaal presteren wanneer zij doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Met veel gedrevenheid en betrokkenheid adviseren wij opdrachtgevers in vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, vwnw-begeleiding, outplacement en ww re-integratie. De medewerkers bij onze diverse opdrachtgevers bieden wij begeleiding aan om hun talenten te ontdekken en daarmee richting te geven aan hun loopbaan. Dit doen wij met een vast team van adviseurs. Binnen Leeuwendaal werken we vanuit diverse specialismen en over verschillende disciplines met elkaar samen. Dit maakt de samenwerking met elkaar waardevol en houdt ons scherp ten aanzien van het leveren van kwalitatief en goede dienstverlening aan onze opdrachtgevers..

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een dynamische baan met veel vrijheid en regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. We hechten niet aan vaste werktijden en bieden volop ruimte voor jouw manier van werken, thuis en op kantoor (werk en privé in een goede harmonie).
 • De kans om de Gallup Certified Strengths Coach-opleiding te volgen en als coach kandidaten en opdrachtgevers te helpen bij strenghts-based werken, ontwikkelen en organiseren.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling; wij betalen tweederde van de premie
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • de mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld inruilen voor Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn.
 • Veel afwisseling en een fijne samenwerking in een hecht team. Collega’s steunen elkaar, communiceren open, zetten samen de schouders eronder als dat moet en genieten van de gezelligheid als dat kan.

Wat houdt de functie in?

Je gaat aan de slag in een team dat zich inzet voor carrièremanagement van medewerkers bij onze opdrachtgevers. Wij verzorgen o.a. coachings-, loopbaan-, outplacement- en ww re-integratie begeleiding voor hen. Ook verzorgen wij diverse trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van solliciteren en netwerken, arbeidsmarktoriëntatie, persoonlijke profilering en vitaliteit. De diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Als senior projectleider carrièremanagement heb je frequent contact met onze opdrachtgevers over hun wensen en behoeften en stem je onze dienstverlening daarop af. Je vindt het leuk om klantvragen te onderzoeken, offertes op te stellen en het binnenhalen van nieuwe opdrachten geeft je een kick. De focus ligt bij accountmanagement en acquisitie. Denk aan het plannen, organiseren en regelen op een zodanige wijze dat onze collega adviseurs en freelancers zich optimaal op de uitvoering van het werk kunnen richten.

Daarnaast is er ruimte om je met de inhoud van ons vakgebied bezig te houden. Dit door als adviseur zelf individuele trajecten of groepsgewijze activiteiten op het vlak van loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, outplacement en/of ww re-integratie uit te voeren.

Wat vraagt dit van jou?

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring (denk aan accountmanagement en/of HR-advies). Aantoonbare affiniteit met talent- en loopbaanontwikkeling is geen harde eis.
 • • Je bent commercieel sterk; ruime ervaring met klantcontact en succesvol in het opstellen van offertes en/of aanbestedingen.
 • Je hebt ervaring met projectleiderschap, waaronder het aansturen van collega’s en zzp-ers.
 • Je hebt een breed en actueel netwerk in de non-profit sector en je hebt actuele kennis van arbeidsmarktontwikkelingen.
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling, handelt pro-actief en blijft rustig onder stressvolle omstandigheden
 • Je hebt het werk- en denkniveau van iemand met een afgeronde academische opleiding

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen.

Op dit moment hebben we nog twee kantoren, in Den Haag en Utrecht, maar eind 2022 verhuizen we met alle medewerkers naar ons nieuwe pand in Utrecht, uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Functieomvang: 32-40 uur per week
Sluitingdatum: 31-dec.-2022

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Kandidatenbestand interim-vacatures

28-11-2022

Open sollicitatie

28-11-2022

Kandidatenbestand vaste vacatures

28-11-2022