Leeuwendaal Logo
(Freelance) arbeids- en organisatiepsycholoog / assessmentpsycholoog
Leeuwendaal zoekt een:

(Freelance) arbeids- en organisatiepsycholoog / assessmentpsycholoog

(Freelance) arbeids- en organisatiepsycholoog / assessmentpsycholoog

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg op verschillende HR-gebieden.

Ons team: Organisatiepsychologie en Assessments

Het team Organisatiepsychologie en Assessments werkt vanuit de positieve psychologie en gaat ervan uit dat mensen optimaal presteren wanneer zij doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen. Met veel gedrevenheid en betrokkenheid helpen wij hen om dit in kaart te brengen en hun ontwikkeling vorm te geven. Wij voeren jaarlijks zo’n 3500 assessments uit en zetten ons in bij vraagstukken die gaan over talent-, team-, organisatie-, loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Ons team bestaat uit ongeveer 30 vaste adviseurs en we werken daarnaast samen met een flexibele schil freelancers. We hebben een diversiteit aan specialismen; dit maakt de samenwerking met elkaar waardevol en houdt ons scherp ten aanzien van het leveren van kwalitatief en goede dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Wat houdt de functie in?

Je gaat aan de slag in een adviesgroep die zich inzet voor de ontwikkeling van organisaties en van individuen. Voor alle selectie-, ontwikkel- en potentieelvraagstukken hebben we een passend, praktisch en gedegen antwoord en advies. We zorgen er samen met onze opdrachtgevers voor dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Afhankelijk van je affiniteit en ervaring bepalen we het type assessments dat je gaat uitvoeren en zorgen wij dat ook jij werkzaamheden uitvoert die bij je passen. Onze opdrachtenportefeuille is goed gevuld en bestaat onder andere uit traineeselecties, assessments in het kader van management development en begeleiding bij grootschalige plaatsingsprocessen. Hierdoor heeft bijna geen enkele psycholoog bij ons hetzelfde pakket aan werkzaamheden. Deze diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers maakt je werk afwisselend en uitdagend op verschillende vlakken.

 Voor onze flexibele schil zoeken we ervaren freelance assessmentpsychologen voor de uitvoering van assessments voor met name functies binnen het midden en hoger management. Als freelance assessmentpsycholoog voer je assessments uit, met alle onderdelen die daarbij horen. Je werkt hierbij volgens de processen van Leeuwendaal en in samenwerking met de vaste medewerkers van Leeuwendaal.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich welkom, veilig en gehoord voelt. Daarbij ontwikkelen we onze strengths en blinken we uit in wat we doen. Wij geloven dat medewerkers dan het beste uit zichzelf kunnen halen. Lees hier meer over Diversiteit en Inclusie binnen Leeuwendaal.
 • Een uitdagende baan met veel vrijheid en regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. We hechten niet aan vaste werktijden.
 • Een warm welkom in onze organisatie: professionaliteit en collegialiteit gaan bij Leeuwendaal hand in hand.
 • Een prettige werkplek op onze inspirerende locatie en uitstekende faciliteiten om thuis te werken.
 • De ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • Mogelijkheid om Gallup training te volgen en eventueel strengths coach te worden.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, kennis en werkervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere 32 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling, beroepskosten- en thuiswerkvergoeding en volledige vergoeding van OV-reiskosten.
 • Een pensioenregeling waarvoor Leeuwendaal tweederde van de premie betaalt.

Als freelance assessmentpsycholoog bieden we je een rijk gevulde portefeuille met uiteenlopende opdrachten voor diverse opdrachtgevers. We houden van een plezierige werksfeer waarin we open communiceren en als het moet hard werken en samen de schouders eronder zetten. Per assessment krijg je een marktconforme vergoeding.

Wat vraagt dit van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding psychologie richting A en O of S en O en een NIP-registratie (of bent bereid deze te behalen).
 • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring op het gebied van psychologisch onderzoek en assessments.
 • Voor sommige opdrachtgevers is een goede beheersing van spreekvaardigheid Engels een pre.
 • Je vindt het leuk om contact met onze opdrachtgevers te hebben. Commerciële en/of projectmanagementervaring is een pre.
 • Je hebt affiniteit met of interesse in het publieke domein.
 • Je bent vaardig in het schrijven van kwalitatief hoogwaardige maatwerkrapportages.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We werken hybride en combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Op dit moment hebben we nog twee kantoren, in Den Haag en Utrecht, maar begin 2023 verhuizen we met alle medewerkers naar ons nieuwe pand in Utrecht, uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Sluitingdatum: 31-mrt.-2023

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Kandidatenbestand interim-vacatures

24-03-2023

Open sollicitatie

24-03-2023

Kandidatenbestand vaste vacatures

24-03-2023