Leeuwendaal Logo

Specialisme: Versterken

Op deze pagina

Deze tijd vraagt om leiders die talent herkennen en die talent de ruimte bieden om tot ontplooiing te komen. Wij kennen en vinden zulke leiders en zij maken echt het verschil in uw organisatie. Leeuwendaal kijkt verder dan kennis, kunde en ervaring. We identificeren de specifieke combinaties van talent en motivatie die vereist zijn om een doorslaggevende bijdrage te leveren aan de realisatie van uw organisatieopgave. En daarbij houden we ook de teamsamenstelling en de teamdynamiek nauwlettend in de gaten. Alle sleutelposities stevig bezet.

1.1 Werving & Search

Leeuwendaal is gespecialiseerd in werving & search voor het publieke domein op diverse niveaus:

  • toezichthouders & commissarissen
  • bestuur & directie
  • management & strategische stafposities

We werken (al dertig jaar lang) exclusief voor de publieke sector en kennen deze van haver tot gort. Onze adviseurs kunnen allen bogen op minimaal tien jaar succesvolle samenwerking met organisaties binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Multidisciplinaire samenwerking is de grondslag van ons werk. De adviseurs van Werving & Search werken nauw samen met specialisten uit andere disciplines die dagelijks over de vloer komen bij publieke organisaties. Ze weten daardoor zeer goed wat er speelt bij opdrachtgevers en wat mensen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Met een brede oriëntatie op hun opdracht, met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit en bovenal een scherp oog voor talent halen ze de beste mensen uit de markt. Dikwijls vinden zij de ideale kandidaat in hun eigen omvangrijke warme netwerk.

Voor meer informatie neem contact op met Douwe Wijbenga of neem een kijkje bij onze diensten.

1.2 Interim-management

De adviseurs van Interim management zijn dé specialisten in tijdelijke capaciteitsvraagstukken. Ze kennen het publieke domein als hun broekzak en kunnen putten uit een omvangrijk kandidatennetwerk. Zij vinden de doorgewinterde bestuurders, lijn- en stafmanagers en hr-professionals die uw organisatie tijdelijk versterken.

Voor de perfecte match tussen mens en organisatie kijken zij niet alleen naar kennis en ervaring, maar vooral ook naar de sterke punten (strengths) van de interimmers. Dat biedt hen inzicht in de wijze waarop zij tot resultaat komen en bijdragen aan het vervullen van uw organisatieopgave.

De Interim management-adviseurs van Leeuwendaal denken met u mee en hebben oog voor de context en voor uw toekomstvisie. Wat wilt u bereiken en wat vraagt dat van uw interim manager? Gedreven en daadkrachtig vinden zij snel de juiste persoon.

Voor tijdelijke versterking van uw HR-afdeling kunt u, naast de ervaren HR-professionals, ook de trainees van Leeuwendaal Bruist inschakelen. Zij hebben allen een academische opleiding afgerond en behoren tot de beste nieuwkomers op de HR-arbeidsmarkt. In een tweejarig traineeship ontwikkelen deze talentvolle jonge academici zich tot HR-professionals in het publieke domein. Met een slimme en frisse blik zijn zij snel van toegevoegde waarden op uw HR-afdeling.