Leeuwendaal Logo

CliftonStrengths Discovery

Maak je wel eens mee dat je aan het werk bent en dat de tijd vliegt? Je hebt eigenlijk niet door hoe lang je al bezig bent, want het ging zo gemakkelijk. Een grote kans dat jij op dat moment vanuit jouw natuurlijke talenten aan het werk was.

Mensen komen tot bloei als ze werk doen dat ze goed kunnen én waar ze energie van krijgen (‘strengths’). Wanneer je jouw talenten leert kennen en de kans krijgt om deze te ontwikkelen tot strengths, ben je productiever, presteer je beter en voel je je meer verbonden met jouw organisatie.

Wereldwijd hebben al meer dan 25 miljoen professionals de CliftonStrengths talentenvragenlijst van Gallup ingevuld en ingezet om hun natuurlijke en unieke talenten te identificeren. Ben jij benieuwd welke strengths jij van nature bezit en hoe jij deze verder kunt ontwikkelen? Leeuwendaal nodigt je in samenwerking met Gallup uit voor de CliftonStrengths Discovery.

Wat kun je verwachten?
  • Een middag waar je veel energie van krijgt, waarin je je eigen toptalenten leert kennen en met praktische technieken aan de slag gaat om die verder te ontwikkelen.
  • Je vult vooraf de CliftonStrengths talentenvragenlijst in om inzicht te krijgen in je eigen talenten.
  • Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een Nederlandstalig CliftonStrengths Discovery pakket met persoonlijke rapportages, een werkboek en ander digitaal inspiratiemateriaal zoals artikelen en video’s en het e-book StrengthsFinder van Tom Rath.
  • Je deelt je talenten met de andere deelnemers en leert zo ook van elkaar.

Deze CliftonStrengths® Discovery helpt jou bij het benoemen, waarderen en benutten van jouw unieke talenten.

Wil je meer lezen? Er is een beknopte brochure beschikbaar over de CliftonStrengths Discovery. Deze kun je hier downloaden.

Voor wie?

Deze middag is voor iedereen die persoonlijk aan de slag wil met zijn of haar eigen talentontwikkeling of geïnteresseerd is in talentgericht werken voor zijn of haar team en/of organisatie.