Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6
Foto van Hester Schouten

Hester Schouten

Adviseur, psycholoog NIP

Hester is werkzaam als adviseur Organisatiepsychologie en heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van assessments in het kader van selectie-, loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken van operationeel tot en met strategisch niveau. Belangrijke aspecten in het werk zijn voor haar laagdrempeligheid en persoonlijke betrokkenheid met zowel assessmentkandidaten als opdrachtgevers. Zij is direct, no-nonsense en open in de communicatie. Ook heeft zij een scherpe blik en brengt een gezonde dosis humor met zich mee. Gelijkwaardigheid en transparantie heeft zij hoog in het vaandel staan.

 

Mobiel: 06 2900 4764
Foto van Lydia Schrijvers

Lydia Schrijvers

Assessmentbegeleider

Lydia is assessmentbegeleider op ons kantoor in Den Haag. Zij vindt het belangrijk dat de kandidaten zich welkom en op hun gemak voelen tijdens hun assessment. Haar streven is dat de kandidaten met een positieve ervaring bij Leeuwendaal de deur uit stappen.

Mobiel: 06 1292 1838
Foto van Eelco Schut

Eelco Schut

Adviseur, coach, psycholoog NIPEelco is werkzaam als arbeids & organisatiepsycholoog, (loopbaan)adviseur, intervisiebegeleider, (executive) coach en teamcoach. Naast jarenlange ervaring op het gebied van assessments en loopbaancoaching op tactisch en strategisch niveau, is hij de laatste jaren actief op het gebied van executive coaching en teamcoaching. Hij weet individuen en teams vanuit een goede organisatiesensitiviteit op een persoonlijke en prikkelende manier in het hier-en-nu met gedrag te confronteren en dit gedrag te relateren aan de meer overkoepelende organisatiedoelen. Het in beweging brengen van individuen en teams is zijn drive. Dat doet hij vanuit de systeembenadering. Als HRM-adviseur geeft hij bedrijven ook in bredere zin adviezen op het gebied van personeelsselectie, loopbaanontwikkeling en management-developmentprogramma’s.…

Mobiel: 06 2900 4773
Foto van Inthuya Sellathurai

Inthuya Sellathurai

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Een gedegen sparringpartner omdat ze bereid is te denken in de denkrichting van de ander.
Inthuya is altijd gericht op het boeken van resultaat en het verzetten van stapels werk. Ze is slim en
vlot in staat om complexe materie te doorgronden, De rol van verbinder past Inthuya als een warme jas. Door haar open houding, de kwaliteit om echt te luisteren en de belangen te achterhalen weet ze partijen te verenigen. Ze is hierbij tactvol en diplomatiek. Ze put veel energie uit de samenwerking met anderen en draagt graag bij aan het wij-gevoel.

Mobiel: 06 1394 8537
Foto van Yoeri Sijl

Yoeri Sijl

Adviseur

Yoeri is een adviseur die altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen. Hij vindt het hierbij belangrijk om een passend en gedegen advies te geven. Yoeri richt zich op governance, kwaliteitsbeleid voor besturen en profilering en positionering van scholen. Hij benadert vraagstukken vanuit een brede invalshoek. Met zijn bedrijfskundige en sociologische achtergrond maakt hij een koppeling tussen de ontwikkeling en de uitvoering van beleid en de wijze waarop het tot stand komt of wordt uitgevoerd. Hierdoor heeft hij niet alleen zicht op de structuren en processen, maar ook op de rollen die mensen binnen de organisatie vervullen. Hij zoekt hierbij naar een synergie.

Mobiel: 06 2299 8606
Foto van Sabine Silberhorn

Sabine Silberhorn

Adviseur

Sabine is een adviseur met ruim 15 jaar brede hr-ervaring en een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog. Het ondersteunen van organisaties bij vraagstukken rond inrichting, structuur en processen, de vertaling hiervan in functiebeschrijvingen en –waarderingen en de implementatie van veranderingen horen tot haar expertise. Ze heeft gevoel voor organisaties die maatschappelijk betrokken zijn, kan goed schakelen met eigenwijze professionals en beschikt over diepgaande kennis van de culturele sector. Het inleven in de vraag van de klant gaat Sabine makkelijk af. Daarnaast herkent ze snel waar de aandachtspunten liggen, welke oplossingsrichtingen mogelijk zijn en is ze sterk in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen.

Mobiel: 06 4433 0414
Foto van Sharon Steenvoorden

Sharon Steenvoorden

Adviseur


Sharon is sinds 2018 werkzaam bij Leeuwendaal. Zij bekleedde eerst de functie van projectmedewerker, waardoor zij bij verschillende grote projecten betrokken is geweest. Hierin heeft zij laten zien over een groot organiserend vermogen te beschikken. Na een intern opleidingstraject van 1,5 jaar, werkt zij momenteel als zelfstandig assessmentpsycholoog/adviseur bij de vakgroep Psychologie. Sinds haar opleiding Psychologie is zij zeer geïnteresseerd in het (werk)gedrag van de mens, hoe mensen zich ontwikkelen en hoe zij hierin een faciliterende rol kan spelen. Kenmerkend aan Sharon is haar mensgerichte houding, haar inzet en betrokkenheid en haar sterke verantwoordelijkheidsgevoel.

Mobiel: 06 1357 4512
Foto van Miranda Stoop

Miranda Stoop

Miranda ontvangt onze gasten op ons kantoor in Den Haag en zij zorgt voor een perfecte afhandeling van ons telefoonverkeer. Zij is een hartelijke gastvrouw bij wie iedereen zich zeer welkom voelt.

Foto van Margret Teeuwen

Margret Teeuwen

Adviseur, trainer en coach

Margret is trainer/coach in (persoonlijk)leiderschap en teamontwikkeling met ruim 25 jaar ervaring opgedaan in uiteenlopende organisaties. Zij beschikt over veelzijdige kennis van mensen en bedrijfsculturen in verschillende branches. In haar begeleiding sluit ze aan bij het doel van de opdrachtgever en bouwt vervolgens op wat er al is. Zij is een kei in het integreren van organisatie ontwikkeling met persoonlijke ontwikkeling. Een veranderingstraject helpt zij gaande weg vorm te geven. Zij is helder en duidelijk in haar communicatie en weet met gevoel voor verhoudingen, eenvoud en humor de kern te raken en mensen in beweging te brengen.…

Mobiel: 06 3420 1676
Foto van mr. Mark Thorborg

mr. Mark Thorborg

Juridisch adviseur

Mark is sinds 1990 als partner verbonden aan Leeuwendaal. Hij is lange tijd werkzaam geweest als hoofd van de adviesgroep Ambtenaren- en Arbeidsrecht. Tegenwoordig is Mark bedrijfsjurist en juridisch adviseur. Mark zit veel adviescommissies voor en is betrokken bij onderzoeks- en klantprocedures. Ook heeft hij enkele jaren ervaring als rechter-plaatsvervanger. Mark is in staat om de klant creatieve en realistische oplossingen te geven. Daarbij kijkt hij verder dan het strikt juridische. Marks werkwijze kenmerkt zich door een heldere schrijf- en spreekstijl, analytisch vermogen en brede oriëntatie.

Mobiel: 06 2158 0713
Foto van Aimée Tilmans

Aimée Tilmans

Adviseur Leeuwendaal Bruist

Aimée onderscheidt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Haar energieke uitstraling maakt haar een prettige collega. Zij is analytisch sterk, waardoor ze een nieuw vraagstuk snel kan overstijgen. Ze is een kritische gesprekspartner, geeft kleur en eigenheid en is voor haar leeftijd al behoorlijk adviesvaardig. Daarbij gaat plannen en organiseren haar soepel af.
Aimée deed al ervaring op in recruitment en het begeleiden van assessments.
Aimée studeerde af in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Heeft een prettige  gedrevenheid, neemt initiatief en is een kei in organiseren

Mobiel: 06 5748 9512
Foto van Marcel van der Togt

Marcel van der Togt

Adviseur, trainer en coach

Marcel heeft zijn uitgebreide management ervaring gecombineerd met zijn ervaringen als topsportcoach (bondscoach Open water zwemmen). Kenmerken van zijn aanpak zijn: resultaatgericht, direct toepasbaar en met humor. Werkt als trainer aan organisatie- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten, vanuit bewustwording. Zijn achtergrond als mental coach in de topsport maken dat hij een groot aantal tools beschikbaar heeft voor persoonlijke coaching.

Mobiel: 06 2900 4747
Foto van Ivonnne Tossings

Ivonnne Tossings

Adviseur

Ivonne is een betrokken en bevlogen psycholoog die zich richt op assessments, mobiliteitsvraagstukken en teamdynamieken. Zij heeft ruime ervaring zowel in het publieke domein als in de zakelijk/financiële dienstverlening. Naast haar werkzaamheden als psycholoog is zij als accountmanager en projectleider betrokken bij grootschalige assessmenttrajecten. Zij wordt getypeerd als analytisch scherp, diplomatiek, verbindend en resultaatgericht.

Mobiel: 06 8276 7415
Foto van Eloy Uwumarogie

Eloy Uwumarogie

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Eloy is een intellectuele en resultaatgerichte jongeman. Met zijn sterke analytische vaardigheden dringt hij snel door tot de kern van een vraagstuk. Zijn oplossingen zijn vaak verfrissend en innovatief. Hij beleeft er plezier aan om op gestructureerde wijze tot consensus te komen over de juiste aanpak. Met een gezonde dosis energie werkt hij hard om zijn doelen te bereiken.

Mobiel: 06 5875 8231
Foto van Monique den Uyl

Monique den Uyl

Adviseur, trainer en coach talentmanagement

Monique is een ervaren adviseur, trainer en coach op het gebied van talentmanagement. Een gedreven vakvrouw die mensen, teams en organisaties in beweging weet te krijgen. Vanuit een positief waarderende benadering, toegankelijk en verbindend. Haar focus ligt op het bevorderen van werkplezier gekoppeld aan het realiseren van concrete (team)doelen. Resultaatgericht met een HR achtergrond en een aanstekelijke passie voor strengthsbased development. Ze stimuleert het ontwikkelproces van ‘being’ naar ‘doing’ door effectief te benutten van wat er al is, en samen te bouwen aan duurzame resultaten. Zodat mensen zoveel mogelijk gaan doen waar ze echt goed in zijn èn energie van krijgen.

Mobiel: 06 4932 5360
Foto van mr. Linda Versluis

mr. Linda Versluis

Juridisch adviseur

Linda is sinds 2015 werkzaam bij Leeuwendaal. Zij heeft veel kennis op het gebied van ambtenaren- en arbeidsrecht. Daarbij richt zij zich specifiek op het onderwijs en de profitsector. Verder heeft Linda specialistische kennis van het medezeggenschapsrecht. Als juridisch adviseur bekijkt zij vraagstukken vanuit een breed perspectief en zoekt zij naar de vraag achter de vraag. Met haar analytische vermogen is Linda in staat om vraagstukken goed te doorgronden. Klanten waarderen haar praktische aanpak en resultaatgerichte werkwijze.

Mobiel: 06 2900 4724
Sluit Menu