Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6
Foto van Erik Schouten

Erik Schouten

Adviseur

Erik Schouten is een senior adviseur en manager op het terrein van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Beoordelen, ontwikkelen en belonen is de kern van zijn expertise. Erik heeft een uitstekend doorzicht in getallen, kan goed schrijven en met impact spreken. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van (paritaire) werkgroepen en het doen van cao-onderhandelingen, zowel in het bedrijfsleven als in de (semi-)publieke sector. Erik heeft een sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen, waardoor hij in staat is om snel overzicht te verkrijgen en een aansprekende visie te formuleren. Zijn ruime proces- en projectvaardigheden zet hij daarbij in om plannen daadwerkelijk te realiseren.…

Mobiel: 06 5397 5450
Foto van Hester Schouten

Hester Schouten

Adviseur, psycholoog NIP

Hester is werkzaam als adviseur Organisatiepsychologie en heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van assessments in het kader van selectie-, loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken van operationeel tot en met strategisch niveau. Belangrijke aspecten in het werk zijn voor haar laagdrempeligheid en persoonlijke betrokkenheid met zowel assessmentkandidaten als opdrachtgevers. Zij is direct, no-nonsense en open in de communicatie. Ook heeft zij een scherpe blik en brengt een gezonde dosis humor met zich mee. Gelijkwaardigheid en transparantie heeft zij hoog in het vaandel staan.

 

Mobiel: 06 2900 4764
Foto van Eelco Schut

Eelco Schut

Adviseur, coach, psycholoog NIPEelco is werkzaam als arbeids & organisatiepsycholoog, (loopbaan)adviseur, intervisiebegeleider, (executive) coach en teamcoach. Naast jarenlange ervaring op het gebied van assessments en loopbaancoaching op tactisch en strategisch niveau, is hij de laatste jaren actief op het gebied van executive coaching en teamcoaching. Hij weet individuen en teams vanuit een goede organisatiesensitiviteit op een persoonlijke en prikkelende manier in het hier-en-nu met gedrag te confronteren en dit gedrag te relateren aan de meer overkoepelende organisatiedoelen. Het in beweging brengen van individuen en teams is zijn drive. Dat doet hij vanuit de systeembenadering. Als HRM-adviseur geeft hij bedrijven ook in bredere zin adviezen op het gebied van personeelsselectie, loopbaanontwikkeling en management-developmentprogramma’s.…

Mobiel: 06 2900 4773
Foto van Inthuya Sellathurai

Inthuya Sellathurai

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Een gedegen sparringpartner omdat ze bereid is te denken in de denkrichting van de ander.
Inthuya is altijd gericht op het boeken van resultaat en het verzetten van stapels werk. Ze is slim en
vlot in staat om complexe materie te doorgronden, De rol van verbinder past Inthuya als een warme jas. Door haar open houding, de kwaliteit om echt te luisteren en de belangen te achterhalen weet ze partijen te verenigen. Ze is hierbij tactvol en diplomatiek. Ze put veel energie uit de samenwerking met anderen en draagt graag bij aan het wij-gevoel.

Mobiel: 06 1394 8537
Foto van Yoeri Sijl

Yoeri Sijl

Adviseur

Yoeri is een adviseur die altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen. Hij vindt het hierbij belangrijk om een passend en gedegen advies te geven. Yoeri richt zich op governance, kwaliteitsbeleid voor besturen en profilering en positionering van scholen. Hij benadert vraagstukken vanuit een brede invalshoek. Met zijn bedrijfskundige en sociologische achtergrond maakt hij een koppeling tussen de ontwikkeling en de uitvoering van beleid en de wijze waarop het tot stand komt of wordt uitgevoerd. Hierdoor heeft hij niet alleen zicht op de structuren en processen, maar ook op de rollen die mensen binnen de organisatie vervullen. Hij zoekt hierbij naar een synergie.

Mobiel: 06 2299 8606
Foto van Sharon Steenvoorden

Sharon Steenvoorden

Adviseur


Sharon is sinds 2018 werkzaam bij Leeuwendaal. Zij bekleedde eerst de functie van projectmedewerker, waardoor zij bij verschillende grote projecten betrokken is geweest. Hierin heeft zij laten zien over een groot organiserend vermogen te beschikken. Na een intern opleidingstraject van 1,5 jaar, werkt zij momenteel als zelfstandig assessmentpsycholoog/adviseur bij de vakgroep Psychologie. Sinds haar opleiding Psychologie is zij zeer geïnteresseerd in het (werk)gedrag van de mens, hoe mensen zich ontwikkelen en hoe zij hierin een faciliterende rol kan spelen. Kenmerkend aan Sharon is haar mensgerichte houding, haar inzet en betrokkenheid en haar sterke verantwoordelijkheidsgevoel.

Mobiel: 06 1357 4512
Foto van Miranda Stoop

Miranda Stoop

Miranda ontvangt onze gasten op ons kantoor in Den Haag en zij zorgt voor een perfecte afhandeling van ons telefoonverkeer. Zij is een hartelijke gastvrouw bij wie iedereen zich zeer welkom voelt.

Foto van Margret Teeuwen

Margret Teeuwen

Adviseur, trainer en coach

Margret is trainer/coach in (persoonlijk)leiderschap en teamontwikkeling met ruim 25 jaar ervaring opgedaan in uiteenlopende organisaties. Zij beschikt over veelzijdige kennis van mensen en bedrijfsculturen in verschillende branches. In haar begeleiding sluit ze aan bij het doel van de opdrachtgever en bouwt vervolgens op wat er al is. Zij is een kei in het integreren van organisatie ontwikkeling met persoonlijke ontwikkeling. Een veranderingstraject helpt zij gaande weg vorm te geven. Zij is helder en duidelijk in haar communicatie en weet met gevoel voor verhoudingen, eenvoud en humor de kern te raken en mensen in beweging te brengen.…

Mobiel: 06 3420 1676
Foto van mr. Mark Thorborg

mr. Mark Thorborg

Juridisch adviseur

Mark is sinds 1990 als partner verbonden aan Leeuwendaal. Hij is lange tijd werkzaam geweest als hoofd van de adviesgroep Ambtenaren- en Arbeidsrecht. Tegenwoordig is Mark bedrijfsjurist en juridisch adviseur. Mark zit veel adviescommissies voor en is betrokken bij onderzoeks- en klantprocedures. Ook heeft hij enkele jaren ervaring als rechter-plaatsvervanger. Mark is in staat om de klant creatieve en realistische oplossingen te geven. Daarbij kijkt hij verder dan het strikt juridische. Marks werkwijze kenmerkt zich door een heldere schrijf- en spreekstijl, analytisch vermogen en brede oriëntatie.

Mobiel: 06 2158 0713
Foto van Aimée Tilmans

Aimée Tilmans

Adviseur, Psycholoog NIP

Aimee is assessmentspsycholoog. Zij wordt enthousiast van vraagstukken over talentontwikkeling voor zowel individuen als organisaties. Zij gelooft er namelijk in dat mensen meer plezier uit hun werk halen en beter tot hun recht komen in organisaties als zij bewuster zijn van hun natuurlijke talenten en hoe zij deze kunnen inzetten. Door anderen op hun gemak te stellen en samen op te trekken, creëert ze openheid in gesprekken. Tegelijkertijd zet zij haar analytische vaardigheden en resultaatgerichtheid in om vlot tot de kern te komen van wie iemand is en wat de behoefte van organisaties zijn. Door anderen te prikkelen en samen te sparren, komt ze samen met anderen tot concrete ideeën die ze vertaalt naar een helder verhaal waarmee men direct aan de slag kan.

Mobiel: 06 5748 9512
Foto van Marcel van der Togt

Marcel van der Togt

Adviseur, trainer en coach

Marcel heeft zijn uitgebreide management ervaring gecombineerd met zijn ervaringen als topsportcoach (bondscoach Open water zwemmen). Kenmerken van zijn aanpak zijn: resultaatgericht, direct toepasbaar en met humor. Werkt als trainer aan organisatie- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten, vanuit bewustwording. Zijn achtergrond als mental coach in de topsport maken dat hij een groot aantal tools beschikbaar heeft voor persoonlijke coaching.

Mobiel: 06 2900 4747
Foto van Ivonnne Tossings

Ivonnne Tossings

Adviseur

Ivonne is organisatiepsycholoog en gecertificeerd management consultant (CMC). Zij is analytisch scherp, diplomatiek, verbindend en resultaatgericht. Als organisatieadviseur begeleidt zij organisaties, teams en individuen in organisatie- en teamontwikkeltrajecten. Hierbij staat de verbinding tussen talent, de opgave en betrokkenheid centraal in haar aanpak. Zij heeft ruime ervaring in het publieke domein, combineert haar inhoudelijke kennis met goed accountmanagement en projectleiding. Kenmerkend zijn haar projecten op strategisch niveau; haar systemische en analytische aanpak draagt bij om op directieniveau, college van bestuur of raden van toezicht centraal samenwerkingen te verbeteren/te versnellen waarbij de opgave of de veranderopdracht centraal staat.

Mobiel: 06 8276 7415
Foto van Eloy Uwumarogie

Eloy Uwumarogie

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Eloy is een intellectuele en resultaatgerichte jongeman. Met zijn sterke analytische vaardigheden dringt hij snel door tot de kern van een vraagstuk. Zijn oplossingen zijn vaak verfrissend en innovatief. Hij beleeft er plezier aan om op gestructureerde wijze tot consensus te komen over de juiste aanpak. Met een gezonde dosis energie werkt hij hard om zijn doelen te bereiken.

Mobiel: 06 5875 8231
Foto van Monique den Uyl

Monique den Uyl

Adviseur, trainer en coach talentmanagement

Monique is een ervaren adviseur, trainer en coach op het gebied van talentmanagement. Een gedreven vakvrouw die mensen, teams en organisaties in beweging weet te krijgen. Vanuit een positief waarderende benadering, toegankelijk en verbindend. Haar focus ligt op het bevorderen van werkplezier gekoppeld aan het realiseren van concrete (team)doelen. Resultaatgericht met een HR achtergrond en een aanstekelijke passie voor strengthsbased development. Ze stimuleert het ontwikkelproces van ‘being’ naar ‘doing’ door effectief te benutten van wat er al is, en samen te bouwen aan duurzame resultaten. Zodat mensen zoveel mogelijk gaan doen waar ze echt goed in zijn èn energie van krijgen.

Mobiel: 06 4932 5360
Foto van Bernou Venema

Bernou Venema

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Bernou is een extraverte en sociale jonge vrouw die op consciëntieuze wijze toewerkt naar een resultaat. Daarbij heeft zij een mensgerichte focus. Met haar enthousiasme en opgewekte karakter zet zij zich in voor de organisatie. Ze krijgt er energie van om met innovatieve ideeën een bijdrage te leveren aan het oplossen van HR vraagstukken.

Mobiel: 06 1260 8255
Foto van mr. Linda Versluis

mr. Linda Versluis

Juridisch adviseur

Linda is sinds 2015 werkzaam bij Leeuwendaal. Zij heeft veel kennis op het gebied van ambtenaren- en arbeidsrecht. Daarbij richt zij zich specifiek op het onderwijs en de profitsector. Verder heeft Linda specialistische kennis van het medezeggenschapsrecht. Als juridisch adviseur bekijkt zij vraagstukken vanuit een breed perspectief en zoekt zij naar de vraag achter de vraag. Met haar analytische vermogen is Linda in staat om vraagstukken goed te doorgronden. Klanten waarderen haar praktische aanpak en resultaatgerichte werkwijze.

Mobiel: 06 2900 4724
Sluit Menu