Leeuwendaal Logo

Edward Hermans

Algemeen directeur Leeuwendaal

“We willen allemaal het beste uit ons leven halen. Maar ons leven bestaat voor een belangrijk deel uit werk. daarom zijn we bij Leeuwendaal elke dag bezig om het beste uit ieders werk te halen. Dat maakt mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.”

Daar geloof ik in en daar komen de mensen bij Leeuwendaal voor uit hun bed. Dat maakt het elke dag weer een feest om samen met hen te werken aan het beter te laten functioneren van mensen en organisaties.

Ik heb 18 jaar gewerkt voor achtereenvolgens NIPO, NIPO Consult en TNS NIPO. De laatste jaren als algemeen directeur van de Nederlandse activiteiten waartoe ook Veldkamp, NIPO Software en Research International behoren. Sinds 2008 ben ik weer aan het ondernemen. Medio 2008 heb ik samen met Arjen Kuijten Leeuwendaal Advies overgenomen van de oprichters. Sinds 2009 voert Leeuwendaal ranglijsten aan in diverse onderzoeken naar de beste W&S, Training en HR adviesbureaus van Nederland. In 2009 hebben we VOS/ABB Consulting & Juridische Dienstverlening overgenomen. De adviseurs en advocaten van VOS/ABB adviseren onderwijsinstellingen op het terrein van strategie, bestuurlijke inrichting, bedrijfsvoering, huisvesting en bij juridische zaken / procedures. In maart 2011 hebben we Alons & Partners uit Den Haag toegevoegd aan Leeuwendaal. Daarmee versterken we onze marktpositie in formatiemanagement en functiewaardering. In oktober 2013 heeft AVS haar adviesdiensten ondergebracht bij Leeuwendaal. Daarmee verbreden we de dienstverlening in het funderend onderwijs verder. In januari 2014 hebben we Meurs Assessments overgenomen van Meurs HRM. Daarmee verwelkomen we een groep collega’s die hun sporen hebben verdiend als assessment- en organisatiepsycholoog en verbreden we onze klantenkring met aansprekende opdrachtgevers. In april 2016 sluit Higher & Company zich aan. Daarmee versterken we ons op het gebied van leiderschapstrajecten voor (top)management en ontwikkeling van HR tot business partner.