Ontwikkelen van mensen in organisaties

Inspiratiewebinar over de Versnelde Opleiding Strengthscoaching

Weten hoe je de aanwezige talenten in een team of organisatie maximaal kunt benutten om uitdagingen het hoofd te bieden, is actueler dan ooit. Ieder mens kan met zijn of haar specifieke talenten het verschil maken, individueel en in de samenwerking. En talenten maken voor mensen het verschil: ze geven richting en houvast om een manier van werken te vinden in tijden van onzekerheid.

Als strengthscoach help je mensen om hun talenten te leren benoemen, waarderen en benutten. Zodat zij kunnen presteren op hun unieke onderscheidende manier. Wil jij je ontwikkelen als coach? Een ambassadeur zijn van strengthsbased werken in jouw organisatie? Of als manager het beste uit het talent van mensen halen? En daar een eigen strengthsbased stijl in ontwikkelen? Dan is de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS) echt iets voor jou. Een intensieve opleiding van 5 dagen, ontwikkeld door Gallup en naar Nederland gebracht door Leeuwendaal. In deze opleiding leer je alles wat je weten moet om als coach of manager te werken met CliftonStrengths voor individuen, managers en teams. De opleiding is de eerste stap op weg naar gecertificeerd Gallup strengthscoach.

Heb je interesse? Log dan in bij ons interactieve webinar op donderdag 9 december om 19.30 uur. Stuur een mail naar gallupinfo@leeuwendaal.nl en je ontvangt de link om deel te nemen. Samen met strengthscoaches Amy van der Hulst en Raoul Schildmeijer (tevens trainer) ontdek je wat de opleiding inhoudt en wat deze jou oplevert. Je maakt kennis met de uitgangspunten van strengthsbased werken en natuurlijk kun je al jouw vragen stellen.

De opleiding is bedoeld voor (zelfstandig) coaches, managers, HR-adviseurs en adviseurs Leren en Ontwikkelen. Kijk voor meer informatie ook op deze pagina.

Deel dit nieuws

Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Sluit Menu