Leeuwendaal Logo
Projectmedewerker Domein Ontwikkelen
Leeuwendaal zoekt een:

Projectmedewerker Domein Ontwikkelen

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg op verschillende HR-gebieden.

 

Wat houdt de functie in?

Je bent de spil van twee adviesgroepen in het Domein Ontwikkelen: Leiderschap & Ontwikkeling en Arbeidspsychologie en Assessments. Het team van ongeveer zeven collega’s werkt regelmatig thuis, maar heeft aan de lopende band contact met elkaar. Via een dagelijkse check-in, samenwerking in duo’s voor projecten en maandelijkse sessies op kantoor zorgen zij voor een verbonden werksfeer waarin de klant centraal staat. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden:

 • Je bent projectondersteuner voor de projectleiders. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het administratieve en logistieke proces van lopende projecten en je zorgt ervoor dat alle gegevens (waaronder de financiële) op een juiste wijze in ons projectsysteem en op SharePoint worden vermeld en bijgehouden.
 • Vaak ben je eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, deelnemers en andere relaties. Je staat ze te woord en zorgt voor terugkoppeling hierover aan de betrokken adviseur.
 • In overleg met de adviseurs plan en organiseer je trainingen, workshops en andere leerinterventies. Dit omvat het gehele proces zoals de planning, het versturen van uitnodigingen, regelen van locatie en het verzorgen van materiaal.
 • Je verzorgt de (soms vertrouwelijke) correspondentie zoals brieven, assessmentrapporten, offertes, opdrachtbevestigingen en overeenkomsten naar opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. Daarnaast controleer je teksten en bewaak je de huisstijl.

Wat hebben we jou te bieden?

 • een salaris van maximaal € 3.000,-- bruto per maand (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring)
 • een aantrekkelijke pensioenregeling, wij betalen tweederde van de premie
 • vergoeding van jouw reiskosten voor woon-werkverkeer per auto, OV of fiets
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • veel mogelijkheden en begeleiding om jouw talent verder te ontwikkelen.
 • volop ruimte voor jouw manier van werken. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen
 • een jaarcontract met uitzicht op verlenging
 • de mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld inruilen voor Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn.

Wat vraagt dit van jou?

Deze functie brengt veel afwisseling en uitdaging met zich mee. Om echt te kunnen schitteren in jouw rol zul je deze talenten in jezelf moeten herkennen:

 • Je hebt het werk- en denkniveau van iemand met een afgeronde MBO niveau 4 opleiding.
 • Je kunt goed overweg met softwareprogramma’s en je maakt je snel dingen eigen.
 • Je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift en beheerst de Nederlandse taal goed.
 • Je organiseert je werkzaamheden op een gestructureerde manier en je werkt secuur met oog voor detail.
 • Je behoudt altijd het overzicht en blijft rustig als er tijdsdruk ontstaat.
 • Je neemt graag het initiatief als je ziet dat dingen nog beter kunnen.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor in Utrecht. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen. Jij bepaalt of je wilt werken op een Windows pc of op een Mac. Een moderne smartphone behoort uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android en iOS. 

Ons kantoor ligt pal aan de A12 en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt gebruik maken van een kilometervergoeding en de parkeergarage of gratis 1e klas reizen met een NS-Businesscard.

Functieomvang: 32-40 uur per week
Sluitingdatum: 31-aug.-2024

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023