Projectmedewerker Leiderschap & Ontwikkeling

Minimaal 32 uur

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties.
We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg op verschillende HR-gebieden.

 

Wat hebben we jou te bieden?


u  
een salaris van maximaal € 3.000 bruto per maand (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring)
u  een aantrekkelijke pensioenregeling, wij betalen tweederde van de premie
u  vergoeding van jouw reiskosten voor woon-werkverkeer per auto, OV of fiets
u  32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
u  veel mogelijkheden en begeleiding om jouw talent verder te ontwikkelen, in de diepte en in de breedte. Naar behoefte is er de mogelijkheid om je verder te oriënteren op HR-vlak binnen Leeuwendaal. Eén van onze loopbaancoaches kan je hierbij helpen
u  volop ruimte voor jouw manier van werken. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen
u  een inspirerende werkomgeving, veel afwisseling en een fijne samenwerking in een hecht team. Collega’s steunen elkaar, communiceren open, zetten samen de schouders eronder als dat moet en genieten van de gezelligheid wanneer dat kan
u  een jaarcontract met uitzicht op verlenging
u  de mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld inruilen voor Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn.

Wat houdt de functie in?

Je bent de spil van twee adviesgroepen in het Cluster Ontwikkelen. In een team van ongeveer zes collega’s ben je samen verantwoordelijk voor een grote verscheidenheid aan werkzaamheden: 

u  Je verzorgt de (soms vertrouwelijke) correspondentie zoals brieven, assessmentrapporten, offertes, opdrachtbevestigingen en overeenkomsten naar opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. Daarnaast controleer je teksten en bewaak je de huisstijl.
u  Je bent projectondersteuner voor de projectleiders. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het administratieve en logistieke proces van lopende projecten en je zorgt ervoor dat alle gegevens (waaronder de financiële) op een juiste wijze in ons projectsysteem en op SharePoint worden vermeld en bijgehouden. 
u  Vaak ben je eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, deelnemers en andere relaties. Je staat ze te woord en zorgt voor terugkoppeling hierover aan de betrokken adviseur. 
u  In overleg met de adviseurs plan en organiseer je trainingen, workshops en andere leerinterventies. Dit omvat het gehele proces zoals de planning, het versturen van uitnodigingen, regelen van locatie en het verzorgen van materiaal. 
u  Voor bepaalde projecten treed je op als locatiemanager en begeleid je het logistieke proces op de locatie waar op dat moment een training/workshop/opleiding plaatsvindt.

Wat vraagt dit van jou?

Deze functie brengt veel afwisseling en uitdaging met zich mee. Om echt te kunnen schitteren in jouw rol zul je deze talenten in jezelf moeten herkennen:

  • Je hebt het werk- en denkniveau van iemand met een afgeronde mbo-opleiding.
  • Je kunt goed overweg met softwareprogramma’s en je maakt je snel dingen eigen.
  • Bij voorkeur neem je enige administratieve werkervaring mee.
  • Je bent communicatief sterk, mondeling en schriftelijk.
  • Je werkt gestructureerd, secuur, met oog voor detail.
  • Je behoudt altijd het overzicht, bent stressbestendig en flexibel.
  • Je neemt graag het initiatief als je ziet dat dingen nog beter kunnen.
  • Je werkt goed en prettig samen in een team.
  • Ervaring met en een opleiding in projectmanagement is een pré.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor in Den Haag. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Begin 2023 verhuist Leeuwendaal naar een nieuw kantoor in Utrecht dat zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en met de auto. Tot die tijd is ons kantoor gevestigd aan de A4 in Den Haag. Ook hier is de bereikbaarheid met OV en auto uitstekend.

Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen.
Jij bepaalt of je wilt werken op een Windows pc of op een Mac. Een moderne smartphone behoort uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android en iOS.

Deel deze vacature

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures, volg ons op LinkedIn


 

Zin in?

Dan nodig ik je uit om snel contact met mij op te nemen.
Bel of mail mij.

Of

Sluit Menu