Leeuwendaal Logo

Specialisme: Ontwikkelen

Op deze pagina

Door te investeren in je talent, kun je het laten uitgroeien tot een strength: het vermogen om keer op keer uit te blinken in jouw taak of rol. Wij helpen uw medewerkers om hun strengths te ontdekken, te ontwikkelen en gericht in te zetten binnen de context van hun dagelijks werk.

 

En we helpen uw leidinggevenden om beter zicht te krijgen op de strengths van hun mensen. Want dat is de basis voor duurzame prestaties. Mensen doen waar ze echt goed in zijn en waar ze blij van worden. Bevlogen medewerkers, sterke teams en inspirerend leiderschap.

1.1 Leiderschap & ontwikkeling

De adviseurs, trainers en coaches van Leeuwendaal scheppen ruimte voor professionele groei van medewerkers, teams en leidinggevenden. Ze helpen organisaties daarmee hun wendbaarheid te versterken en gestelde doelen te realiseren. De kern van hun aanpak schuilt in het ontdekken, ontwikkelen en benutten van ieders strengths (sterke punten). Ze begeleiden medewerkers bij het ontwikkelen en effectief inzetten van hun strengths en ze leren leidinggevenden hoe zij hun medewerkers en teams hierin kunnen coachen. Zo worden medewerkers sterker, teams succesvoller en leiders effectiever. Leeuwendaal heeft meer dan dertig Gallup- gecertificeerde strengths-coaches in huis. Onze adviseurs, trainers en coaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van veranderingen en het coachen van leiders in het publieke domein. U kunt hen onder andere inschakelen voor loopbaanoriëntaties, persoonlijke coachingstrajecten, leiderschapstrainingen, organisatieontwikkeltrajecten en teamcoachings.

Voor meer informatie neem contact op met Claudia van Wissen of neem een kijkje bij onze diensten.
1.2 Organisatiepsychologie & assessments

De psychologen van Leeuwendaal zijn allen zeer ervaren in assessment-dienstverlening op tactisch en strategisch niveau. Zij ondersteunen directies bij selectie- en plaatsingsprocedures en bij de implementatie van Management Development-beleid. Ze hebben ruime ervaring in potentieelbeoordelingen, loopbaanbegeleiding en mobiliteitsvraagstukken. In alle assessments bij Leeuwendaal ligt de focus op de ontwikkelmogelijkheden.

We onderzoeken of mensen over de talenten en drijfveren beschikken om bij te dragen aan het realiseren van (toekomstige) organisatiedoelen. Onze psychologen communiceren helder, tonen inlevingsvermogen en zijn zeer betrokken bij hun werk. Jaarlijks helpen we duizenden mensen om hun skills en strengths te identificeren en de juiste keuzes te maken in hun verdere ontwikkeling. Indien dat nodig is, bieden we individuele begeleiding bij het toepassen van de uitkomsten van een assessment binnen of buiten de organisatie.

Meer informatie: neem contact op met Eva Vreuls.

Voor meer informatie neem contact op met Eva Vreuls of neem een kijkje bij onze diensten.