Gallup Global
Strengths Coach (GGSC) opleiding

Krijg 5% korting voor de opleiding in januari 2023 bij aanmelding vóór maandag 21 november 2022

Heb je vragen? Wij helpen je verder

Een strengthscoach helpt mensen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen tot sterke punten (strengths) en deze gericht in te zetten om hun professionele doelen te realiseren. Dat heeft als resultaat dat zij meer plezier en voldoening putten uit hun werk, duurzamer tot goede prestaties komen en succesvoller zijn in wat ze doen. Dat versterkt hun gevoel van verbondenheid (engagement) met hun opgave, met hun collega’s en met de missie van de organisatie waarvoor ze werken. Die verbondenheid is een cruciale voorwaarde voor een goede performance van individuen, teams en organisaties.

Het Amerikaanse onderzoeks- en adviesbureau Gallup biedt de opleiding tot strengthscoach wereldwijd aan onder de naam Gallup Global Strengths Coach course (GGSC). Leeuwendaal is de licensed partner van Gallup voor het Nederlandse taalgebied. Wij verzorgen in nauwe samenwerking met Gallup de op Nederland toegespitste en Nederlandstalige opleiding, voorheen bekend als Versnelde Opleiding Strengthscoaching. Een pittige, vijfdaagse opleiding tot Gallup-Certified Strengths Coach, die deelnemers verrijkt met zeer veel direct toepasbare inzichten en vaardigheden, stevig gebaseerd op meer dan veertig jaar research door Gallup.

Voor wie?

Leidinggevenden​

Mensen tot bloei laten komen in hun werk, begint met het zien van hun talenten. Helaas kennen veel managers de talenten van hun medewerkers onvoldoende en daarmee blijft er veel potentieel onbenut.

De opleiding tot strengthscoach verschaft u de kennis, het inzicht en de vaardigheden die vereist zijn om talenten van medewerkers te ontdekken, te waarderen en te benutten. In dienst van hun individuele opgave, de teamopgave en de performance van de organisatie. Met deze opleiding legt u het fundament voor een moderne, positieve en waarderende stijl van leidinggeven. Het zal u helpen om individuele prestaties én de teamprestatie te versterken.

HR-professionals

HR-professionals ontdekken in deze opleiding vele nieuwe en aanlokkelijke perspectieven als het gaat om performance-verbetering, de ontwikkeling van medewerkers en leiderschap.

De focus op talenten en kwaliteiten is fundamenteel anders dan de traditionele focus op tekortkomingen en ontwikkelpunten. U zult ervaren dat een positieve, waarderende aanpak die is gericht op het ontdekken, het ontwikkelen en benutten van alle beschikbare talent de grootste belofte inhoudt voor een krachtige performance-verbetering van de organisatie. U leert hoe u die performance-verbetering daadwerkelijk kunt realiseren. Voor de moderne organisatie die graag ziet dat medewerkers de regie pakken over hun eigen loopbaan, is deelname aan deze opleiding een ware eye opener.

Zelfstandige coaches

Als Gallup-Certified Strengths Coach heeft u een streepje voor op andere coaches. De opleiding staat zeer hoog aangeschreven, de methodiek is bijzonder rijk en genuanceerd.

Coaches die de opleiding hebben gevolgd, zijn enthousiast over de positieve, waarderende insteek. Het draait niet om het repareren van zwaktes van coachees, maar om het ontdekken, ontwikkelen en benutten van hun talenten. En die aanpak biedt veel meer rendement. Als strengthscoach focust u vooral op alles wat wél goed gaat, waar mensen wél goed in zijn en hoe ze daarin nog beter kunnen worden. En die aanpak is heel inspirerend en activerend.

Inspiratiesessie
GGSC opleiding

Ontdek wat de opleiding inhoudt en je oplevert.

dinsdag

6 december 2022

om 19.30 uur 

Programma

De opleiding biedt vijf intensieve en inspirerende dagen vol kennis over talentgericht werken, instrumenten, technieken, coachervaringen en uiteraard het opdoen van praktijkervaring met de toepassing van dat alles. Zowel individueel als samen met andere deelnemers en met behulp van interactieve werkvormen. De derde en vijfde dag is in fysieke samenkomst op locatie. De andere dagen zijn online.

Uiteraard houden we bij het faciliteren van deze hybride vorm rekening met de actuele maatregelen rondom COVID-19.

Alle deelnemers vullen voorafgaand de CliftonStrengths in. De uitkomsten bespreken we met elkaar en vormen een rode draad in de opleiding. Naast het coachen van individuen, managers en teams op hun CliftonStrengths, leer je ook je eigen strengths kennen en bewust in te zetten om je professionele doelen te realiseren.

Week 1

Dag 1

De basis van strengthscoaching. Help jouw medewerker of coachee de talenten te benoemen.

Dag 2

Help jouw medewerker of coachee zijn of haar talenten te waarderen en succesvol te benutten.

Dag 3

Verdieping & praktische ervaring opdoen met strengthscoaching.

Week 2

Dag 4

Strengthscoaching van managers aan de hand van zijn of haar talenten en die van het team.

Dag 5

Strengthscoaching van teams met behulp van vier krachtige teamsessies.

Meer weten?

Download de brochure voor meer informatie.

Certificering in drie stappen

Deze opleiding is de eerste en voornaamste stap in de erkenning tot Gallup-Certified Strengths Coach. U maakt de certificering compleet door na de opleiding een online examen af te leggen en een aantal positieve coach-evaluaties te verzamelen.

Investering opleiding in 2022

€ 6.950,- (vrijgesteld van btw).

Wij bieden een volumekorting van 5% op het tarief van elke deelnemer bij aanmelding van vijf of meer deelnemers van dezelfde organisatie voor dezelfde opleidingsweek.

Opleidingen

We faciliteren deze opleiding meerdere keren per jaar. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

2022

Gallup Global
Strengths Coach
opleiding

7, 8, 9, 14 en 15

november 2022

2023

Gallup Global
Strengths Coach
opleiding

16, 17, 18, 23 en 24

januari 2023

aanmelden kan t/m 23 december 2022

Sluit Menu