Logo KPS
U bent mogelijk op deze pagina terechtgekomen omdat u automatisch werd doorgeleid vanaf de website van Klaus Schmitt & Partners.

Welkom,

Per 1 januari 2021 heb ik onze dienstverlening op het vlak van werving en search ondergebracht bij Leeuwendaal. U leest meer over deze keuze en mijn onderliggende motivatie in dit bericht.

Klaus Schmitt
Klaus Schmitt

In een adviserende rol blijf ik onder de vlag van Leeuwendaal betrokken bij de werving en search van bestuurders, toezichthouders en mensen op strategische posities in de zorg. De uitvoerende taken nemen mijn Leeuwendaal-collega’s voor hun rekening. U bent bij hen in goede handen.

Voor governance-vraagstukken stel ik u mijn kennis, ervaring en netwerk ten dienste. Bestuurders in de cure en de care adviseer ik graag over leiderschapsontwikkeling in de zorg. Mijn collega’s en ik helpen u uw organisatie wendbaarder te maken, zodat u beter in staat bent uw maatschappelijke opgaven te vervullen. Vanuit een iets andere rol verheug ik mij op de voortzetting van onze vertrouwde samenwerking. 

Met vriendelijke groet,

Klaus Schmitt

Contact

Sluit Menu