IconOntwikkelenSquare

Executive coaching

De coaches van Leeuwendaal kunnen u helpen uw leiderschapsontwikkeling te versnellen. U kunt met hen sparren op de inhoud, hen laten meedenken over een veranderproces in uw team of samen met hen belemmerende denkpatronen verleggen. Zij kunnen u coachen op hoofdlijnen én bij het leggen van de juiste accenten.
Als onderdeel van uw Executive Coaching-traject kunnen we krachtige instrumenten inzetten. Enkele voorbeelden:

  • met een ontwikkel-assessment kunnen we uw inzicht in uw eigen kwaliteiten, uw ontwikkelpunten en de ontwikkelbaarheid van gevraagde competenties verdiepen. U komt tot een beter begrip van welke competenties u energie geven en welke u juist energie kosten. Daarmee scheppen we een basis waarop we heel gericht kunnen voortbouwen aan uw verdere ontwikkeling.
  • een development center (groeiatelier) is de juiste keuze als u houdt van kort en krachtig met een gegarandeerd effect. Zeer intensief, maar ook zeer effectief.
  • teamcoaching biedt een uitgelezen mogelijkheid om uw mensen in de juiste beweging te krijgen en de slagingskans van veranderprocessen aanzienlijk te vergroten.

Generatie X aan het roer

De coaches van Leeuwendaal hebben bijzondere expertise in het ontwikkelen van een effectieve leiderschapsstijl voor de Generatie X. Deze groep die – ruwweg – in de jaren zestig en zeventig werd geboren, neemt in steeds meer organisaties het roer over. De nieuwe leiders die tot die Generatie X behoren, moeten zich goed kunnen verstaan met de babyboomers die nog ruim vertegenwoordigd zijn in raden van bestuur en raden van toezicht. Uiteraard moet hun leiderschap de generatiegenoten inspireren. En minstens zo belangrijk: ze moeten aanstormend talent weten te binden aan de organisatie, het nieuwe talent uit Generatie Y.
Het is zeer boeiend, maar ook complex om deze cruciale rol te vervullen. Uw coach helpt u graag de juiste koers te vinden en te houden.

Accelereren en excelleren

In een telefonische intake nemen wij graag uw vragen en wensen met u door. Op basis daarvan stellen wij de coach aan u voor die het beste bij u past. Met hem heeft u vervolgens een verdiepend kennismakingsgesprek waarin u samen de aanpak nauwkeurig afstemt op uw vraag en uw voorkeuren.

Meer informatie?

Foto van Cees Klok

Cees Klok

Adviseur, trainer, coachCees is een bevlogen en enthousiaste trainer en coach. Hij gelooft in het gebruiken van je talent om meer lol te hebben in je werk en de broodnodige resultaten te boeken. Hij is veelzijdig en heeft al meer dan twintig jaar door heel Nederland gewerkt aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Het gaat hem steeds om het bereiken van doelen en om het bewuster inzetten van je talent om die doelen te bereiken.…

Mobiel: 06 2900 4742

Sluit Menu