Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6
Foto van Marleen Maassen

Marleen Maassen

Adviseur, psycholoog NIP

Marleen Maassen heeft als assessmentpsycholoog ruime ervaring met de vormgeving en uitvoering van assessments voor diverse doelgroepen en opleidingsniveau’s. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de projectleiding van grootschalige selectieprocedures en de assessmentdienstverlening voor diverse klanten. Zij is een betrokken en toegewijde adviseur, die haar omgeving opgewekt en plezierig tegemoet treedt en daardoor gemakkelijk (klant)relaties opbouwt.

Mobiel: 06 4739 6182
Foto van Matthias Meiling

Matthias Meiling

Adviseur

Matthias is een organisatieadviseur op het gebied van organisatieoptimalisatie- en inrichting. Door (interim)opdrachten op tactisch-strategisch niveau heeft hij onder andere ervaring met vraagstukken ten aanzien van fusies en reorganisaties, strategische personeelsplanning en Strengths Based Organiseren. Zijn communicatie is open, vriendelijk, constructief en enthousiasmerend. Dit alles maakt hem een geloofwaardige en betrouwbare adviseur. Matthias is oplossingsgericht, analytisch sterk en toekomstgericht. Zijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond zorgt ervoor dat hij met een brede blik naar organisaties kijkt. Met zijn pragmatische houding, oprechte interesse en goed gevoel voor gedrag en verhoudingen binnen organisaties streeft hij altijd naar het vinden van passende en uitvoerbare oplossingen.

Mobiel: 06 2227 4781
Foto van Lieve-Lotte Mulder

Lieve-Lotte Mulder

Adviseur

Lieve-Lotte is een ambitieuze en mensgerichte hr-professional. Kenmerkend zijn haar zorgvuldige stijl van werken, haar kritische blik en haar gedrevenheid om te presteren en te leren. Zij is een prettige sparringpartner met veel ideeën. Als junior hr-adviseur deed zij al ervaring op in het opstellen en implementeren van hr-beleid en procedures en werving en selectie. Zij heeft ervaring in het organiseren en geven van trainingen en workshops, kan goed structureren en organiseren. Lieve-Lotte trekt de kar en brengt orde in de chaos.

Mobiel: 06 5737 3833
Foto van Karin Niesing

Karin Niesing

Adviseur, trainer en coach


Karin heeft ruime ervaring als (team)coach voor executives, trainer van (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s en procesbegeleider van cultuurverandering. In haar aanpak komen twee kernelementen samen: aandacht voor resultaten en welk gedrag van mensen nodig is om tot blijvende veranderingen te komen. Om dat te bereiken, luistert ze steeds naar de vragen van klanten, maakt grote vragen overzichtelijk en hanteerbaar en vertaalt ze naar concrete stappen in de richting van het gewenste resultaat. Karin verstaat de kunst snel veiligheid te creëren, ze is analytisch en komt snel tot de kern. Klanten geven terug een bijzondere mix van zakelijkheid en warmte te ervaren.…

Mobiel: 06 1897 0431
Foto van Elly Notenboom-Bruijnes

Elly Notenboom-Bruijnes

Projectleider en adviseurElly is een ervaren projectleider en adviseur werkzaam op het vlak van arbeidsmobiliteit, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. De rode draad in haar loopbaan is het afstemmen van de kwaliteiten van mensen op de behoeften van organisaties. Zij gelooft dat organisaties tot bloei komen door de juiste mensen op een goede wijze met elkaar te laten samenwerken en dat er voor iedere medewerker een plek te vinden is die bij hem of haar past. Als projectleider zorgt zij er voor dat projecten op het vlak van duurzame inzetbaarheid, vrijwillige en verplichte mobiliteit in goede banen geleid worden. Als adviseur biedt zij mensen een veilige omgeving om zich te ontwikkelen, om keuzes te maken en stimuleert zij mensen om in beweging te komen.

Mobiel: 06 2158 0761
Foto van Ramon van Oppen

Ramon van Oppen

Directeur Functioneren en beloning

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur en senior adviseur/projectleider beloningsmanagement vervult Ramon nu de rol van directeur Functioneren en Beloning. Zijn terreinen zijn beloningsadvies, arbeidsvoorwaarden en competentiemanagement.

Mobiel: 06 2158 0752
Foto van Romy Paulissen

Romy Paulissen

Adviseur

Romy Paulissen is als ervaren projectleider betrokken bij diverse projecten op het gebied van (generieke) functiehuizen, werken met rollen, gesprekkencyclus en vraagstukken op het gebied van organisatie-inrichting en –optimalisatie binnen het onderwijs, de overheid en de zorg. Zij werkt met veel enthousiasme en gedrevenheid aan de projecten. Samenwerking en overleg staan bij haar hoog in het vaandel. Vanuit een achtergrond in Personeel- en Organisatiewetenschappen combineert zij een onderzoeksgerichte aanpak met een praktische insteek.

Mobiel: 06 1644 3258
Foto van Iris Peek-Haas

Iris Peek-Haas

Adviseur

Iris is projectleider en gecertificeerd management consultant (CMC). Vol enthousiasme zet zij zich in voor klanten in het publieke en private domein op het gebied van (grootschalige) selectie- en plaatsingsprocessen, organisatie-inrichting en organisatieontwikkelingsvraagstukken. Met haar HR brede blik en ervaring op het gebied van proces- en projectmanagement adviseert zij organisaties in de aanpak van een project, verbindt zij partijen en helpt zij organisaties om een verandering te realiseren. Strengths die Iris typeren zijn: organisatievermogen, actiegerichtheid, leergierigheid en harmonie.

Mobiel: 06 2900 4712
Foto van Leonore van der Ploeg

Leonore van der Ploeg

Adviseur, psycholoog NIP

Leonore is een bevlogen psychologe met een wetenschappelijk hart. Na haar overstap van de onderzoekswereld naar de adviesbranche, heeft zij de wetenschappelijke ontwikkelingen op haar vakgebied niet uit het oog verloren. Zij is nauw betrokken bij het up-to-date houden van het testassortiment van Leeuwendaal en is scherp op validiteit van onze assessmentmethodiek. Klantgerichtheid en kwaliteit heeft zij hoog in haar vaandel staan. Haar werkwijze is zorgvuldig en resultaatgericht met oog voor de relatie met haar omgeving. Vragen van klanten vertaalt zij naar maatwerkoplossingen. Naast haar kerntaak van het afnemen van assessments, heeft zij een rol als projectleider.

Mobiel: 06 2158 0755
Foto van Roald Pool

Roald Pool

Adviseur, trainer en coach

Roald is een ervaren trainer, coach, procesbegeleider en spreekstalmeester met ruime ervaring in meerdere bedrijfstakken, zowel in de publieke als de private sector. Zijn meest bediende doelgroep is die van hoger, midden- en operationeel management. Voor klanten van Leeuwendaal fungeert hij daarom als themamanager ‘Leiderschap’. In die rol helpt hij klanten met het vormgeven van resultaatgerichte MD-trajecten met een scherp oog voor de specifieke cultuur en ‘couleur locale’.;Als innovatief ‘ontwerper’ heeft Roald veel methodes ontwikkeld die leren en implementeren bij elkaar brengen, waaronder ‘leren met businessdoelen’, ‘gamification’ en ‘development centres’.;Als uitvoerend trainer / coach weet hij taboes binnen groepen snel te doorbreken waardoor een dialoog ontstaat over de issues die er toe doen.

Mobiel: 06 5199 4921
Foto van Maaike Rutten

Maaike Rutten

Manager Ontwikkeling en Innovatie

Maaike combineert de vernieuwing en doorontwikkeling van concepten, diensten en instrumenten van Leeuwendaal met het uitvoeren van strategische adviesopdrachten. Zij is gecertificeerd management consultant (CMC), organisatiekundige en expert op het terrein van organisatie-inrichting, organisatieontwikkeling en strategisch HRM.
Als senior organisatieadviseur begeleidt zij organisaties in het publieke en private domein bij het realiseren van de strategische doelen. Maaike helpt organisaties beter presteren door het vertalen van de strategie naar de context van het team, het creëren van oplossingen die de wendbaarheid van de organisatie vergroten, het helpen van management en teams bij het herkennen en benutten van talent en het op gang brengen van een proces lerend onderzoeken.…

Mobiel: 06 2900 4714
Foto van Marieke Ruygt

Marieke Ruygt

Adviseur, psycholoog NIP

Marieke is van huis uit arbeids- en organisatiepsycholoog. Ze is een betrokken en pragmatische adviseur, die met enige nuchterheid en humor de wereld aanschouwt. Ze heeft ruime ervaring met assessments in het kader van selectie- en ontwikkelvraagstukken en combineert haar vak met het aansturen van projecten. Ze maakt gemakkelijk contact en slaagt er in prettige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Marieke is enthousiast en positief ingesteld en probeert van elke dag een goede te maken!

Mobiel: 06 5183 5216
Foto van Heleen Scheenaart-Hurkmans

Heleen Scheenaart-Hurkmans

Adviseur, psycholoog NIP

Heleen Scheenaart is begin jaren negentig afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog. Na een aantal jaren bij RPD advies gewerkt te hebben als assessmentpsycholoog, maakte zij eind jaren negentig de overstap naar Leeuwendaal. Zij werkte eerst als adviseur, daarna drie jaar als directeur organisatiepsychologie en assessments en keerde daarna weer terug naar de kern van haar vak: het advieswerk.
Heleen beschikt over ruime ervaring op het vlak van selectie- en ontwikkelassessments, projectmanagement en trainingen. Zij is resultaatgericht en pragmatisch met een scherp en aandachtig oog voor mensen en kwaliteit.

Mobiel: 06 2158 0763
Foto van Raoul Schildmeijer

Raoul Schildmeijer

Adviseur, trainer en coach

Raoul heeft ruime ervaring op seniorniveau in de overheid, de zorg en in maatschappelijke organisaties. In veel opdrachten werkt hij op het snijvlak van advies en onderzoek. Raoul is een analytisch en conceptueel denker. Het speurt naar conventies in organisaties. Zijn doel is om de dialoog (weer) op gang te brengen, zodat wat gestold is los komt en wat blijven moet, blijft. Hij heeft ervaring als procesbegeleider van teamdagen en workshops, uitvoerder van evaluaties en onderzoek in organisaties en omgevingsmanagement. Raoul begrijpt, mede uit eigen ervaring, verandermanagement in complexe organisaties. Ook heeft hij heeft ruime persoonlijke ervaring in leidinggeven aan professionals en het leiden van resultaatverantwoordelijke units op MD-niveau.…

Mobiel: 06 5101 6827
Sluit Menu