Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6
Foto van Marion Jansen

Marion Jansen

Gastvrouw

Marion is gastvrouw op ons kantoor in Den Haag. Ze ontvangt onze bezoekers en draagt zorg voor een goede en plezierige afhandeling van alle telefoonverkeer. Altijd een warm welkom.

Foto van Juliette Janssen

Juliette Janssen

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Juliette is een vriendelijke, vasthoudende en initiatiefrijke dame. Als ze kansen ziet voor verbetering dan neemt ze hiertoe het initiatief en draagt hiervoor ideeën en oplossingen aan. Ze gaat gedreven te werk en zorgt ervoor dat een proces goed verloopt. Ze haalt voldoening uit het ordenen van zaken en het aanbrengen van structuur in haar werkzaamheden. Daarbij werkt ze planmatig en houdt ze gemaakte afspraken in het oog, want afspraak is afspraak.

Mobiel: 06 2900 4767
Foto van Laura Janssen

Laura Janssen

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Laura is een gedreven jonge HR professional met een open houding. Ze werkt doel- en resultaatgericht is, waarbij zij goed aanvoelt wat haalbaar en realistisch is. Ze luistert goed naar de ander, sluit daarop aan en neemt betrokkenen mee in het proces. Met haar rust en flexibiliteit kiest zij voor een effectieve aanpak. Ze werkt gestructureerd en gedisciplineerd.

Mobiel: 06 1396 5326
Foto van Paul Janssen

Paul Janssen

Adviseur

Paul Janssen is adviseur op het gebied van strategisch personeelsbeleid, HRM en organisatieontwikkeling. Daarnaast is hij gecertificeerd Fuwasys deskundige. Als personeels- en organisatieadviseur heeft Paul ervaring opgedaan in het onderwijs, bedrijfsleven en de zorgsector. Daarnaast heeft hij ervaring met het geven van cursussen en trainingen. Bij het implementeren van HR beleid heeft hij aandacht voor zowel de inhoud als het proces.;Paul is betrokken en gedreven. Binden en boeien van mensen, professionalisering en inspireren van leidinggevenden combineert hij met HRM deskundigheid. Samen met de klant werken aan de beste oplossing staat centraal in zijn advieswerk. Mensen ‘in beweging brengen’ en humor zijn daarbij belangrijke aspecten.

Mobiel: 06 5332 5092
Foto van Joris Kemperman

Joris Kemperman

Adviseur

Joris is open, oprecht, flexibel, en heeft oog voor de zienswijze van een ander. Dankzij zijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond kijkt hij met een brede blik naar organisaties en heeft gevoel voor zowel de harde als zachte kant van de organisatie. Joris is cijfermatig en analytisch goed onderlegd en heeft daarnaast een goed ontwikkeld gevoel voor gedrag en verhoudingen binnen organisaties. Joris heeft daardoor vaak snel door waar de schoen wringt.
Hij weet dankzij zijn open manier van communiceren lastige en gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Joris streeft vanuit een open, pragmatische en resultaatgerichte aanpak naar de beste oplossing.…

Mobiel: 06 1048 0107
Foto van Maaike Kerklingh

Maaike Kerklingh

Coach en Adviseur Duurzame Inzetbaarheid


Maaike heeft jarenlange ervaring als Loopbaancoach en haar achtergrond als ergotherapeut combineert zij binnen het thema Duurzame Inzetbaarheid. In haar trajecten besteedt ze niet alleen aandacht aan het vinden van een baan die past bij de talenten en drijfveren van medewerkers, maar kijkt zij ook naar de lichamelijke en psychische mogelijkheden. Zelfkennis, talentontwikkeling en het bevorderen van persoonlijk leiderschap staan altijd centraal. Naast de begeleiding van werknemers, adviseert zij ook werkgevers op het gebied van Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Hierin gaat zij vooral uit van de denkbeelden uit de Positieve Psychologie.

Mobiel: 06 1110 1181
Foto van Anne Kik

Anne Kik

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Anne is van nature belangstellend en stelt de goede vragen. Door haar rustige, genuanceerde en inhoudelijke benadering krijgt ze gemakkelijk draagvlak voor haar visie en aanpak. Ze heeft zowel oog voor beleidsmatige als uitvoerende aspecten. Anne gaat vasthoudend en vastberaden op haar doel af, daarbij kan ze vlot schakelen als ze met veranderingen te maken krijgt.

Mobiel: 06 4433 0414
Foto van Seva Klein

Seva Klein

Adviseur Leeuwendaal Bruist


Bezit het talent om zaken goed te organiseren, voor zichzelf en voor anderen.
Seva is een inlevende en intelligente jonge vrouw, met goed ontwikkelde communicatievaardigheden. Zij leeft zich gemakkelijk in en is zich bewust van de gevoeligheden die kunnen spelen. Vraagstukken pakt zij op geordende en doordachte wijze aan. Daarbij is zij
pragmatisch, zorgvuldig en grondig. Ze schept graag orde in de chaos. Seva is altijd in control, ze laat niets aan het toeval over. In de samenwerking is zij actief en coöperatief, waar nodig neemt ze de leiding op zich.

Mobiel: 06 1040 1495
Foto van Cees Klok

Cees Klok

Adviseur, trainer, coachCees is een bevlogen en enthousiaste trainer en coach. Hij gelooft in het gebruiken van je talent om meer lol te hebben in je werk en de broodnodige resultaten te boeken. Hij is veelzijdig en heeft al meer dan twintig jaar door heel Nederland gewerkt aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Het gaat hem steeds om het bereiken van doelen en om het bewuster inzetten van je talent om die doelen te bereiken. Bij Leeuwendaal is Cees coördinator coaching. Hij is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over coaching. Na een eerste verkenning van een vraag naar coaching zoekt Cees naar de coach die het best past bij de vraag.

Mobiel: 06 2900 4742
Foto van Miel Knapen

Miel Knapen

De verbinding tussen mens en werk fascineert mij al jaren. Ik richt me op de rol die werk voor mensen heeft, evenals ambities, potentieel en (on)benut talent van medewerkers. Dit koppelen aan organisatiedoelen is m’n uitgangspunt. Na de studies arbeid en organisatie psychologie en bedrijfswetenschappen ben ik als organisatie-adviseur betrokken geweest bij diverse HR-vraagstukken. De afgelopen jaren ben ik als assessmentpsycholoog en projectmanager verantwoordelijk voor het initiëren, aansturen en uitvoeren van diverse assessmenttrajecten. Ik word getypeerd als weloverwogen, analytisch, enthousiast, gedreven en creatief.

Mobiel: 06 2641 2016
Foto van Ankie Knijnenburg

Ankie Knijnenburg

Adviseur

In de muziek is het essentieel om te luisteren, af te stemmen en gezamenlijk klank te vinden. Op die manier doet Ankie Knijnenburg haar werk als adviseur. Zij combineert enthousiasme en kennis van zaken met inlevingsvermogen en inventiviteit. Samen met de opdrachtgever haalt zij het gewenste resultaat.

Mobiel: 06 1292 8576
Foto van Michelle Kortland

Michelle Kortland

In haar rol als testassistent begeleidt Michelle de kandidaten gedurende hun assessmentdag. Daarnaast verricht zij administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van onze assessmentpraktijk

Mobiel: 06 2147 2950
Foto van Peter Kramer

Peter Kramer

Adviseur, registerpsycholoog NIPPeter is een assessmentpsycholoog met ruim 22 jaar ervaring bij diverse, vooraanstaande adviesbureaus. Hij paart zijn kennis van zowel de profit als not for profit sector aan een oorspronkelijke, persoonlijke en betrokken adviesstijl. Daardoor vindt hij een balans tussen de belangen van zijn opdrachtgevers en de ambities en kwaliteiten van zijn kandidaten. Leidend in zijn aanpak zijn transparantie, oprechtheid en durf;hij loopt niet weg voor lastige vraagstukken of confrontaties en zoekt altijd de dialoog. Dat betekent dat hij elk contact onbevangen insteekt, vertrouwend op zijn expertise en die van zijn gesprekspartners, met een scherp vizier op authenticiteit.

Mobiel: 06 1383 2481
Foto van Arjen Kuijten

Arjen Kuijten

Algemeen directeur Leeuwendaal

Arjen is algemeen directeur van Leeuwendaal. Hij is zijn carrière bij TNS NIPO begonnen als projectleider op de afdeling Business to Business Research. Daarna is hij gestart met het ontwikkelen van adviesdiensten op het gebied van marketing en marketingcommunicatie. Begin 1998 resulteerde dit in de oprichting van NIPO Consult BV. In die jaren heeft hij veel adviesopdrachten verricht voor het bank- en verzekeringswezen, de overheid en voor organisaties in de sociale zekerheid.Vervolgens kwam Arjen in het Directie Team van het NIPO als Directeur Interne Organisatie (HR, Financiën en ICT) en werd hij op 1 januari 2002 benoemd als Algemeen Directeur van TNS NIPO.…

Mobiel: 06 5394 4334
Foto van Gwen Kuipers

Gwen Kuipers

Adviseur, psycholoog NIP

Gwen is als arbeid en organisatiepsycholoog werkzaam bij Leeuwendaal en heeft een achtergrond in klinische neuropsychologie. Zij heeft ruime ervaring met zowel het publieke domein als zakelijke dienstverlening van operationeel tot strategisch niveau. Zij is een betrokken en mensgerichte adviseur die zich met name richt op selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Belangrijke aspecten in het werk zijn voor haar een positieve, constructieve sfeer en persoonlijke betrokkenheid met zowel assessmentkandidaten als opdrachtgevers. Zij streeft er naar elke kandidaat een leerzame dag te bezorgen met nieuwe inzichten en is gedreven om kwaliteit te leveren.

Mobiel: 06 8398 8815
Foto van Els Louwers-van Leeuwen

Els Louwers-van Leeuwen

Adviseur, Psycholoog NIP

Els is een gedreven en mensgerichte adviseur met kennis en ervaring op gebied van assessments, coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement. Zij heeft werkervaring in het bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid, provincie en gemeentelijke instellingen. Els is kritisch, consciëntieus en communicatief vaardig met invoelend en analytisch vermogen. Zij weet een goede balans te vinden tussen het ruimte bieden voor gevoel en het behalen van doelstellingen. Motto: “Wanneer mensen bereid zijn om hun talenten te benutten, gaat er een wereld voor hen open!”

Mobiel: 06 2158 0768
Foto van Monica Maas

Monica Maas

Adviseur

Monica is adviseur op het gebied van arbeidsmobiliteit en inzetbaarheid. Zij is als Bruist-trainee bij Leeuwendaal begonnen en heeft bij verschillende opdrachtgevers in de overheid aan de doorontwikkeling van de ontwikkelcentra gewerkt. Zo heeft zij organisatiebrede projecten rondom vrijwillige mobiliteit en talentmanagement gecoördineerd en bijbehorend HRM-beleid en -procedures verbeterd. Verder heeft zij in de rol van HRM-adviseur het traject strategische personeelsplanning (mede) ontwikkeld en begeleid. Monica zet door haar kritische manier van vragenstellen haar gesprekspartner aan het denken en wekt hierbij vertrouwen door haar transparantie en samenwerkingsvermogen. Met haar kennis en ervaring op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie, coaching en werving & selectie is zij breed inzetbaar voor zowel individuele loopbaanvraagstukken als projecten rondom mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement.

Mobiel: 06 3313 7353
Foto van Marcel Maassen

Marcel Maassen

Adviseur

Marcel Maassen werkt sinds begin jaren negentig als (tekst)schrijver, journalist en communicatieadviseur. Met een schat aan ervaring in het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie helpt hij organisaties een succesvolle wervingsstrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

Telefoon werk: 088 00 868 00
Sluit Menu