Adviseurs

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein.
We willen het beste uit onszelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken. Dat vergt specialisme én samenspel. Uitblinkers op elke positie die elkaar feilloos weten te vinden, dat maakt een organisatie onverslaanbaar. En dat is waar wij elke dag naar streven. Voor onze eigen organisaties en voor de organisaties voor wie wij mogen werken.

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7
Foto van Marion Jansen

Marion Jansen

Gastvrouw

Marion is gastvrouw op ons kantoor in Den Haag. Ze ontvangt onze bezoekers en draagt zorg voor een goede en plezierige afhandeling van alle telefoonverkeer. Altijd een warm welkom.

Foto van Paul Janssen

Paul Janssen

Adviseur

Paul Janssen is adviseur op het gebied van strategisch personeelsbeleid, HRM en organisatieontwikkeling. Daarnaast is hij gecertificeerd Fuwasys deskundige. Als personeels- en organisatieadviseur heeft Paul ervaring opgedaan in het onderwijs, bedrijfsleven en de zorgsector. Daarnaast heeft hij ervaring met het geven van cursussen en trainingen. Bij het implementeren van HR beleid heeft hij aandacht voor zowel de inhoud als het proces.;Paul is betrokken en gedreven. Binden en boeien van mensen, professionalisering en inspireren van leidinggevenden combineert hij met HRM deskundigheid. Samen met de klant werken aan de beste oplossing staat centraal in zijn advieswerk. Mensen ‘in beweging brengen’ en humor zijn daarbij belangrijke aspecten.

Mobiel: 06 5332 5092
Foto van Joris Kemperman

Joris Kemperman

Adviseur

Joris is open, oprecht, flexibel, en heeft oog voor de zienswijze van een ander. Dankzij zijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond kijkt hij met een brede blik naar organisaties en heeft gevoel voor zowel de harde als zachte kant van de organisatie. Joris is cijfermatig en analytisch goed onderlegd en heeft daarnaast een goed ontwikkeld gevoel voor gedrag en verhoudingen binnen organisaties. Joris heeft daardoor vaak snel door waar de schoen wringt.
Hij weet dankzij zijn open manier van communiceren lastige en gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Joris streeft vanuit een open, pragmatische en resultaatgerichte aanpak naar de beste oplossing.…

Mobiel: 06 1048 0107
Foto van Maaike Kerklingh

Maaike Kerklingh

Coach en Adviseur Duurzame Inzetbaarheid


Maaike heeft jarenlange ervaring als Loopbaancoach en haar achtergrond als ergotherapeut combineert zij binnen het thema Duurzame Inzetbaarheid. In haar trajecten besteedt ze niet alleen aandacht aan het vinden van een baan die past bij de talenten en drijfveren van medewerkers, maar kijkt zij ook naar de lichamelijke en psychische mogelijkheden. Zelfkennis, talentontwikkeling en het bevorderen van persoonlijk leiderschap staan altijd centraal. Naast de begeleiding van werknemers, adviseert zij ook werkgevers op het gebied van Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Hierin gaat zij vooral uit van de denkbeelden uit de Positieve Psychologie.

Mobiel: 06 1110 1181
Foto van Cees Klok

Cees Klok

Adviseur, trainer, coachCees is een bevlogen en enthousiaste trainer en coach. Hij gelooft in het gebruiken van je talent om meer lol te hebben in je werk en de broodnodige resultaten te boeken. Hij is veelzijdig en heeft al meer dan twintig jaar door heel Nederland gewerkt aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Het gaat hem steeds om het bereiken van doelen en om het bewuster inzetten van je talent om die doelen te bereiken. Bij Leeuwendaal is Cees coördinator coaching. Hij is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over coaching. Na een eerste verkenning van een vraag naar coaching zoekt Cees naar de coach die het best past bij de vraag.

Mobiel: 06 2900 4742
Foto van Miel Knapen

Miel Knapen

De verbinding tussen mens en werk fascineert mij al jaren. Ik richt me op de rol die werk voor mensen heeft, evenals ambities, potentieel en (on)benut talent van medewerkers. Dit koppelen aan organisatiedoelen is m’n uitgangspunt. Na de studies arbeid en organisatie psychologie en bedrijfswetenschappen ben ik als organisatie-adviseur betrokken geweest bij diverse HR-vraagstukken. De afgelopen jaren ben ik als assessmentpsycholoog en projectmanager verantwoordelijk voor het initiëren, aansturen en uitvoeren van diverse assessmenttrajecten. Ik word getypeerd als weloverwogen, analytisch, enthousiast, gedreven en creatief.

Mobiel: 06 2641 2016
Foto van Ankie Knijnenburg

Ankie Knijnenburg

Adviseur

In de muziek is het essentieel om te luisteren, af te stemmen en gezamenlijk klank te vinden. Op die manier doet Ankie Knijnenburg haar werk als adviseur. Zij combineert enthousiasme en kennis van zaken met inlevingsvermogen en inventiviteit. Samen met de opdrachtgever haalt zij het gewenste resultaat.

Mobiel: 06 1292 8576
Foto van Hester Knops

Hester Knops

Adviseur, psycholoog NIP

Hester is een betrokken en resultaatgerichte (team)coach en trainer die medewerkers en teams wil helpen in hun ontwikkeling. Ze geeft medewerkers en teams inzicht in zichzelf en brengt hen in beweging. Hoe komt het dat doelen van medewerkers en teams niet worden bereikt en samenwerken lastig is? Wat zijn achterliggende patronen? Met empathie en compassie confronteert zij en houdt zij mensen en teams een spiegel voor om zo de onderstroom te ontdekken. Om vervolgens te kijken welke talenten ingezet kunnen worden en welke afspraken gemaakt kunnen worden om beter en prettiger te gaan functioneren, Afgestudeerd in Communicatiemanagement (ASW) en A&O Psychologie, maakt zij daarbij gebruik van methodieken zoals Systemisch werk, Voice Dialogue, NLP, RET, en TA.…

Mobiel: 06 2900 4754
Foto van Ilona Koegler

Ilona Koegler

Ilona is één van onze gastvrouwen op ons kantoor in Den Haag. Zij is zeer servicegericht, zowel aan de balie als aan de telefoon. Zij zorgt ervoor dat onze gasten zich altijd van harte welkom voelen.

Foto van mr. Paulien Koelemij – Visser

mr. Paulien Koelemij – Visser

Juridisch adviseur

Paulien is gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de advocatuur heeft zij de afgelopen jaren als interim jurist bij verschillende organisaties in zowel de profit- als non-profit sector gewerkt. Daarnaast heeft Paulien ervaring als secretaris bij diverse bezwarencommissies. Paulien staat haar klanten bij op het gebied van ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties, vraagstukken over overgang van onderneming, medezeggenschap en verschillende rechtspositionele vraagstukken. Dankzij haar persoonlijke vaardigheden, pragmatische aanpak en juridische kennis vindt zij in de meest uiteenlopende zaken een goede oplossing. In 2014 heeft zij de Post Academische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam voltooid.

Mobiel: 06 1040 1495
Foto van Michelle Kortland

Michelle Kortland

In haar rol als testassistent begeleidt Michelle de kandidaten gedurende hun assessmentdag. Daarnaast verricht zij administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van onze assessmentpraktijk

Mobiel: 06 2147 2950
Foto van Peter Kramer

Peter Kramer

Adviseur, registerpsycholoog NIPPeter is een assessmentpsycholoog met ruim 22 jaar ervaring bij diverse, vooraanstaande adviesbureaus. Hij paart zijn kennis van zowel de profit als not for profit sector aan een oorspronkelijke, persoonlijke en betrokken adviesstijl. Daardoor vindt hij een balans tussen de belangen van zijn opdrachtgevers en de ambities en kwaliteiten van zijn kandidaten. Leidend in zijn aanpak zijn transparantie, oprechtheid en durf;hij loopt niet weg voor lastige vraagstukken of confrontaties en zoekt altijd de dialoog. Dat betekent dat hij elk contact onbevangen insteekt, vertrouwend op zijn expertise en die van zijn gesprekspartners, met een scherp vizier op authenticiteit.

Mobiel: 06 1383 2481
Foto van Arjen Kuijten

Arjen Kuijten

Algemeen directeur Leeuwendaal

Arjen is algemeen directeur van Leeuwendaal. Hij is zijn carrière bij TNS NIPO begonnen als projectleider op de afdeling Business to Business Research. Daarna is hij gestart met het ontwikkelen van adviesdiensten op het gebied van marketing en marketingcommunicatie. Begin 1998 resulteerde dit in de oprichting van NIPO Consult BV. In die jaren heeft hij veel adviesopdrachten verricht voor het bank- en verzekeringswezen, de overheid en voor organisaties in de sociale zekerheid.Vervolgens kwam Arjen in het Directie Team van het NIPO als Directeur Interne Organisatie (HR, Financiën en ICT) en werd hij op 1 januari 2002 benoemd als Algemeen Directeur van TNS NIPO.…

Mobiel: 06 5394 4334
Foto van Gwen Kuipers

Gwen Kuipers

Adviseur, psycholoog NIP

Gwen is als arbeid en organisatiepsycholoog werkzaam bij Leeuwendaal en heeft een achtergrond in klinische neuropsychologie. Zij heeft ruime ervaring met zowel het publieke domein als zakelijke dienstverlening van operationeel tot strategisch niveau. Zij is een betrokken en mensgerichte adviseur die zich met name richt op selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken. Belangrijke aspecten in het werk zijn voor haar een positieve, constructieve sfeer en persoonlijke betrokkenheid met zowel assessmentkandidaten als opdrachtgevers. Zij streeft er naar elke kandidaat een leerzame dag te bezorgen met nieuwe inzichten en is gedreven om kwaliteit te leveren.

Mobiel: 06 8398 8815
Sluit Menu