Leeuwendaal Logo
Nieuws

Leeuwendaal neemt BuitenhekPlus over

Publicatiedatum: 07-12-23
Buitenhek-Leeuwendaal
vlnr: Edward Hermans, Eddy Buitenhek, Ramon van Oppen en Arjen Kuijten

Leeuwendaal heeft per 1 juli organisatieadviesbureau BuitenhekPlus overgenomen.
BuitenhekPlus bestaat al bijna dertig jaar en dankt z’n naam aan oprichter Eddy Buitenhek die terugtreedt uit het bedrijf. Het bureau heeft veel ervaring en expertise in het publieke en private domein.
Leeuwendaal en BuitenhekPlus kennen elkaar zeer goed vanuit hun jarenlange intensieve samenwerking binnen HR21. Dat is het functiewaarderingssysteem voor de sector Gemeenten dat ze samen hebben ontwikkeld voor de VNG en dat ze in 2011 introduceerden.

Commentaren

Eddy Buitenhek, BuitenhekPlus
‘Vanaf het eerste moment dat ik over mijn opvolging begon na te denken, wist ik dat Leeuwendaal de ideale partner was om dat vorm te geven. We werken al sinds 2009 intensief samen in HR21 en van meet af aan was er een bepaalde organische synergie.
De mensen kennen elkaar en weten wat ze kunnen verwachten, delen dezelfde normen en waarden. De overgang zal soepel verlopen en een optimale integratie is gewaargeborgd.
Onze opdrachtgevers weten dat BuitenhekPlus en Leeuwendaal al vele jaren samenwerken, niet zelden in coproductie. De service en kwaliteit zal nog verder verbeteren door de bundeling van krachten in het office-management, de afhandeling en de planning. Eigenlijk denk ik dat ik zelf de enige zal zijn die zal moeten wennen aan de overgang, omdat ik uit beeld verdwijn.

Arjen Kuijten, directeur Leeuwendaal
‘We zijn enorm blij. We werken al vele jaren samen met de uitstekende adviseurs van BuitenhekPlus. Niet alleen voor HR21, maar ook voor vele andere opdrachtgevers binnen de overheid en het onderwijs. Het zijn pure specialisten die het ambacht van het functiewaarderen en organisatie-inrichting tot in de puntjes beheersen. Met BuitenhekPlus versterken we onze vooraanstaande positie in de markt in het publieke domein. Onze klanten gaan genieten van het vakmanschap en de vereende kennis en krachten van onze adviseurs in dit specialistische werk.’

Ramon van Oppen (directeur Organiseren)
‘Ik vind het geweldig dat onze jarenlange samenwerking nu uitmondt in een samengaan. Het geeft een enorme verbreding en verdieping van onze expertise en de intensieve kennisdeling maakt alle adviseurs wijzer.
Natuurlijk versterkt het ook onze positie als expert in de markt. We voegen nieuwe sectoren en opdrachtgevers toe aan onze portefeuille.
Ik ben ervan overtuigd dat de adviseurs van BuitenhekPlus zich moeiteloos zullen invoegen bij Leeuwendaal. Wij zullen hen een zeer warm welkom bezorgen.’