Leeuwendaal Logo
Trainees Leeuwendaal Bruist
Leeuwendaal zoekt een:

Trainees Leeuwendaal Bruist

Startdatum 1 april 2024 (eerder starten in overleg mogelijk)

Ben jij een talentvolle, ambitieuze starter en wil jij je in twee jaar tijd ontwikkelen tot HR- en Organisatieadviseur in het publieke domein? Dan laten wij ons graag door jouw talent verrassen!

Leeuwendaal Bruist, zo heet het tweejarige HR-traineeship van Leeuwendaal. Als trainee ga je aan de slag met gevarieerde en uitdagende HR-opdrachten bij onze opdrachtgevers in het publieke domein (onderwijs, overheid, zorg) én volg je een persoonlijk en intensief opleidingsprogramma. Hierdoor ontwikkel jij je sneller dan een ander tot HR- en Organisatieadviseur. Je wordt in jouw persoonlijke en professionele groei ondersteund door de senior adviseurs binnen Leeuwendaal.

Hoe ziet het traineeship eruit?

De opdrachten Je voert diverse externe opdrachten uit bij opdrachtgevers in het publieke domein en werkt daarnaast met adviseurs van Leeuwendaal aan adviesopdrachten.

 • Externe opdrachten: je wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers zoals gemeenten, rijksoverheid, onderzoeksinstituten, hogescholen/universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningcorporaties of semi-overheidsorganisaties. Je vervult functies zoals HR-adviseur, HR-administrator, projectleider- of medewerker of voert werkzaamheden uit op het gebied van in- door- en uitstroom, doet onderzoek, maakt analyses of verbetert HR-beleid.
 • Advies opdrachten: samen met senior adviseurs van Leeuwendaal werk je aan projecten op het gebied van organisatieontwikkeling zodat je het advies vak leert kennen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld leiderschap, functiewaardering, fusies, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en diversiteit.

Het opleidingsprogramma Naast het uitvoeren van opdrachten ontwikkel je jezelf door:

 • trainings- en opleidingsdagen met jouw traineegroep (hier komen diverse werkvormen aan bod zoals intervisie, rollenspellen, feedback, gedragsstijlen).
 • Interactieve kennissessies waarin o.a. relevante HR thema’s worden besproken.
 • persoonlijke begeleiding door jouw mentor.
 • stevige back-up van zo’n 120 ervaren, hoogopgeleide Leeuwendaal adviseurs: bij specifieke vraagstukken kun je gekoppeld worden aan een van de adviseurs om te sparren en jouw kennis te vergroten.

Het traineeship afgerond en dan?

De mogelijkheden zijn enorm! De kennis en ervaring die je opdoet, vormen een mooie basis voor een glansrijke carrière in HR- en/of Organisatieadvies. Eerder stroomden trainees uit als HR-adviseur, beleidsadviseur, trainer, projectmanager, assessmentpsycholoog, mobiliteitsadviseur of specialist op het gebied van functioneren en belonen, strategie en realisatie of talentmanagement. Onze trainees komen allemaal terecht in uitdagende en interessante functies binnen het publieke domein of bij Leeuwendaal.

Wat bieden wij?

 • de kans om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot HR- en/of Organisatieadviseur.
 • ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal in kunt zetten om tot de beste resultaten te komen (CliftonStrengths).
 • een afwisselend traineeprogramma waarin je uitdagende opdrachten doet en deelneemt aan een persoonlijk ontwikkelprogramma.
 • een hechte traineegroep en ervaren adviseurs als collega’s.
 • een informele en warme organisatie die wordt gekenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid én collegialiteit.
 • goede arbeidsvoorwaarden: een salaris van € 2.800,– (excl. onkostenvergoeding), een laptop en een smartphone, 32 vakantiedagen per jaar, flexibele werkplekken en werktijden, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wat vragen wij?

 • je hebt maximaal 2 jaar geleden jouw opleiding afgerond en je hebt academisch werk- en denkniveau.
 • je bent 40 uur per week beschikbaar.
 • je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot HR- en/of Organisatieadviseur
 • je hebt een flexibele houding. Je bent aan het werk op de locaties van onze opdrachtgevers in heel Nederland en/of vanuit huis (afhankelijk van het beleid van de opdrachtgever).
 • wij selecteren op volgende competenties: resultaatgerichtheid, zelfstartend vermogen, samenwerken, initiatief nemen, plannen en organiseren, flexibiliteit, analyserend vermogen, stressbestendigheid en zelfreflecterend vermogen.

Een match? De sollicitatieprocedure

Wij leren jou graag kennen om een goed beeld te krijgen van jouw talenten en ambities, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat jij de kans krijgt ons te leren kennen. Pas dan weten we of er een goede match is.
Solliciteer via website door op de “Solliciteer” knop te klikken. Upload je cv en controleer de ingevulde gegevens. Onderaan voeg je het sollicitatieformulier toe dat je hier kunt vinden. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over het traineeship kun je contact opnemen met:

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carlijne Maan, HR-adviseur, telefoon 06 2317 1720 of via carlijne.maan@leeuwendaal.nl.

Sluitingdatum: 31-jan.-2024

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Projectmedewerker assessments

Leeuwendaal Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers…
31-10-2023
Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023