Leeuwendaal Logo
Adviseur Interim management HR
Leeuwendaal zoekt een:

Adviseur Interim management HR

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Het werven en selecteren van kandidaten voor sleutelposities is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening binnen onze adviesgroep Werving en Search en Interim Management. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, tijdelijk of vast.

Binnen het team van Interim Management hebben we de taken verdeeld op basis van een branche (zorg, overheid en onderwijs) en expertise (HR). Voor deze vacature zijn we specifiek op zoek naar een adviseur voor Interim HR en Bruist. Interim HR richt zich op het invullen van tijdelijke HR posities. Als adviseur “Interim management HR” bemiddel je ervaren HR professionals, van advies- tot en met directieniveau. Met Leeuwendaal Bruist brengen wij jong HR talent naar de markt. We detacheren en begeleiden deze jonge academici gedurende ons tweejarig ontwikkelprogramma. Zo leren zij het HR-vak in de praktijk. .

Wat houdt de functie in?

Je adviseert werkgevers in het onderwijs, de zorg en de overheid over de invulling van tijdelijke (strategische) HR posities. Je voert gesprekken met potentiële kandidaten voor de invulling hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de uiteindelijke plaatsing van de interim professional en begeleidt hem/haar in de uitvoering van de opdracht. Ook onze Bruist Trainees worden op deze wijze door jou geplaatst en begeleid.

Dit doe je zelfstandig, maar altijd met de ruggensteun van je ervaren collega’s, searchers en mogelijk ook met collega’s uit de andere adviesgroepen want binnen Leeuwendaal delen we graag onze kennis en ervaring.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, wij betalen tweederde van de premie.
 • Vergoeding van jouw reiskosten voor woon-werkverkeer per auto, OV of fiets.
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een uitdagende baan met veel vrijheid en regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. We hechten niet aan vaste werktijden en bieden volop ruimte voor jouw manier van werken, thuis en op kantoor (werk en privé in een goede harmonie).
 • Betekenisvolle (advies)gesprekken met aansprekende opdrachtgevers en interim HR professionals op strategisch en tactisch niveau binnen het publieke domein.
 • Veel mogelijkheden en begeleiding om jouw talent verder te ontwikkelen, in de diepte en in de breedte.
 • De mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld inruilen voor Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn..
 • Een inspirerende werkomgeving, veel afwisseling en een fijne samenwerking in een hecht team. Collega’s steunen elkaar, communiceren open, zetten samen de schouders eronder als dat moet en genieten van de gezelligheid als dat kan.

Wat vraagt dit van jou?

De adviseur die wij zoeken, heeft een passie voor werving en selectie en de interim HR markt. Interim management is een vak en een bewuste keuze voor interim professionals en opdrachtgevers. Wij verstaan dat vak en zijn op zoek naar een collega die dit vak met ons verder wil uitdragen en ontwikkelen. Je hebt ervaring in of aantoonbare affiniteit met HR in de breedte van het vakgebied en een warm hart voor het publieke domein.

Naast ambitie neem je dit in elk geval mee:

 • Je bent inhoudelijk en analytisch sterk, resultaatgericht en zoekt voortdurend naar oplossingen.
 • Je bent adviesvaardig: je snapt een opdrachtgever, denkt mee en behoudt het overzicht.
 • Je bent in staat (vervolg)opdrachten te verwerven en klanten en collega’s aan je te binden.
 • Je hebt de ambitie om de beste in je vakgebied te worden, zodat je samen met ons een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het publieke domein.
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor in Utrecht. Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen.

We werken volgens het Choose your own device-principe (CYOD). Jij bepaalt of je wilt werken op een Windows pc of op een Mac. Een moderne smartphone behoort uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android en iOS.

Ons kantoor ligt pal aan de A12 en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Zin in?

Dan nodig ik je uit om snel te solliciteren. Dat kan rechts bovenaan deze vacature via de knop Solliciteer nu.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicole Prins, (sr. Adviseur Interim management): telefoon 06-51025198 of via nicole.prins@leeuwendaal.nl.

Sluitingdatum: 30-jun.-2023

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Projectmedewerker assessments

Leeuwendaal Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers…
31-05-2023

Assessment Host

Leeuwendaal Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers…
30-06-2023