Leeuwendaal Logo

HR Analytics

Leeuwendaal helpt organisaties om strengths-based de best denkbare performance te realiseren en daarmee de maatschappelijke opgave op excellente wijze te vervullen.

 

Een strengths-based organisatie is geen kathedraal die je in één keer bouwt voor de eeuwigheid. Organisaties zijn dynamisch, er is altijd ontwikkeling en beweging. Om strengths-based te worden en vooral ook te blijven, is er voortdurend sturingsinformatie nodig.

Onze adviseurs verstaan de kunst om de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen en zodoende alle vitale informatie op te halen bij medewerkers, managers, bestuurders, klanten en andere stakeholders. Maar ook in uw informatiesystemen – de financiële administratie, in hr-systemen, in crm-databases, et cetera – ligt waardevolle informatie besloten. De data analisten van Leeuwendaal helpen u om deze informatie te ontsluiten, te interpreteren en te combineren. Dat resulteert in een scherp en actueel beeld van de samenhang tussen het inzetten op strengths, het versterken van de verbondenheid (engagement) in uw organisatie en de performance-verbetering waarin dit resulteert. U ziet wat het u oplevert en waar er nog meer winst te behalen valt. En vooral ook: wat de financiële implicaties daarvan zijn.