IconOntwikkelenSquare

Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS)

Internationaal bekend als Accelerated Strengths Coaching Course Wilt u zelf medewerkers of teamleden verder brengen in hun ontwikkeling? Wilt u als leidinggevende, hr-manager, zelfstandig coach of strengthsambassadeur binnen uw organisatie stappen zetten in het realiseren van een strengths-based organisatie? Wilt u medewerkers, managers en teams begeleiden in het realiseren van hun opgave door in te zetten op hun talenten? Volg dan de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS)! Deze VOS-opleiding is ontwikkeld op basis van meer dan veertig jaar onderzoek naar talenten, strengths en succes. Het is een unieke mogelijkheid om de principes van strengths-based ontwikkeling te doorleven en te leren toepassen. De opleiding maakt u als coach en/of manager sterker om uw coachees en/of medewerkers te laten leren, groeien en ontwikkelen gericht op hun persoonlijke en zakelijke succes.

woensdag 23 september om 20.00 uur: inspiratiewebinar over de Versnelde Opleiding Strengthscoaching

Samen met strengthscoaches Maarten Fijnaut en Jeannette van der Vorm (facilitator) ontdek je wat de opleiding inhoudt en wat deze jou oplevert. Je maakt kennis met de uitgangspunten van strengthsbased werken en natuurlijk kun je al jouw vragen stellen.

Leeuwendaal is Gallup Strengths Coaching Preferred Training Supplier en verzorgt deze VOS-opleiding in het Nederlands, met Nederlandstalige trainers en met Nederlandstalig materiaal. Internationaal is deze opleiding bekend onder de naam Accelerated Strengths Coaching Course (ASC). 

Tijdens deze intensieve en korte opleiding leert u hoe u en anderen naar de wereld kijken en hoe u uw leiderschap of coaching daarop kunt afstemmen. U verwerft kennis van instrumenten en technieken en doet persoonlijke ervaring op. Zo kunt u uw coachees en/of medewerkers nog beter begeleiden in de manier waarop zij omgaan met onverwachte situaties, hoe zij samenwerken met anderen, hoe zij resultaat bereiken en hoe zij zichzelf kennen.

Programma

  • Module 1. Wat is strengths-based coaching? Hoe helpt u uw coachee zijn of haar strengths-profiel te begrijpen?
  • Module 2. Hoe helpt u uw coachee zijn of haar talenten te waarderen?
  • Module 3. Hoe helpt u uw coachee om in zijn of haar talenten te investeren?
  • Module 4. Coachen van managers
  • Module 5. Coachen van teams

Gallup gecertificeerd Strengthscoach

Na deze opleiding heeft u de eerste en meest belangrijke stap gezet in de certificering tot Gallup-Certified Strengths Coach. Dit garandeert de basiskwalificaties die Gallup voor strengthscoaches heeft bepaald om medewerkers, managers en teams professioneel te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Na afloop van de opleiding heeft u de mogelijkheid om de certificering te voltooien. Dit doet u met behulp van een digitaal examen en door u verzamelde positieve coachee-evaluaties. U maakt met deze certificering deel uit van de internationale gemeenschap van Gallup Strengthscoaches. Daarnaast krijgt u toegang tot diverse leer- en ontwikkelmogelijkheden. Ook blijft u steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen vanuit Leeuwendaal en Gallup.

DOWNLOAD DE BROCHURE

U kunt hier de brochure downloaden voor de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS). Of beluister de Leeuwendaal-podcast hieronder waarin themamanager Strengths & Performance Amke de Vries en organisatieadviseur Maarten Fijnaut in gesprek gaan over Strengthscoaching, de Versnelde Opleiding Strengthscoaching en nog veel meer.

DATA EN LOCATIE VOOR DEZE OPLEIDING

De eerstvolgende opleiding vindt plaats op 9, 10 en 11 november (ma-wo) en 16 en 17 november (ma-di).
Op de beide maandagen en dinsdagen volgt u de gehele dag de opleiding die online gefaciliteerd wordt. De ochtenden staan vooral in het teken van kennisoverdracht, de middagen voor verdieping en uitwisseling in breakouts.

Woensdag 11 november is een tussendag, waarop we elkaar live ontmoeten op een locatie ergens in de omgeving van de Randstad. Deze dag bestaat uit een deel kennisoverdracht, persoonlijke verdieping met één van de begeleiders en een coachingsgesprek dat u voert met één van de andere deelnemers.

De VOS is een korte maar volledige en tamelijk intensieve opleiding. Dat geldt meer nog voor de online-variant. De opzet van de opleiding en de werkvormen hebben we helemaal toegesneden op de online-uitvoering. De deelnemers die de online-variant van de opleiding hebben gevolgd, tonen zich in hun evaluaties even geïnspireerd en enthousiast als degenen die eerder de live-opleiding hebben gevolgd.

INVESTERING

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 6.750,- (vrijgesteld van btw). Daarbij is de CliftonStrengths-scan inbegrepen. De resultaten daarvan vormen de basis voor uw deelname. Ook ontvangt u een uitgebreide set opleidings- en coachmaterialen om na de opleiding direct aan de slag te kunnen.

Wij bieden een volumekorting van 5% op het tarief van elke deelnemer bij aanmelding van vijf of meer deelnemers van dezelfde organisatie voor dezelfde opleidingsweek.

Wanneer u zich aanmeldt voor 11 september 2020 ontvangt u 5% early bird korting op deze opleiding.

Zorgt u ervoor dat u een geschikte werkomgeving hebt voor de online-omgeving? Een laptop, PC of Mac werkt beter dan een tablet. Een smartphone is niet geschikt. Zorg voor een stabiele internetverbinding met video en microfoon. Voor de opleiding maken we gebruik van Zoom.

Leeuwendaal waarborgt uw privacy. Hier vindt u meer informatie over de ICT- en veiligheidsaspecten van online-leren.

CONTACT EN MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via gallupinfo@leeuwendaal.nl of via tel: 088 – 00 868 00. Rona Peschier of Amke de Vries staan u graag te woord.

Nu aanmelden

Gerelateerde diensten

Interview

Mario Roelvink is manager en plaatsvervangend directeur bij Gemeente Oude IJsselstreek. Hij stuurt vijf teams binnen zijn organisatie aan, zo’n vijftig medewerkers in totaal. In januari 2019 volgde hij de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS). Wat heeft die opleiding hem persoonlijk gebracht en wat leverde het strengthsbased werken voor Gemeente Oude IJsselstreek tot nog toe op?
Lees het interview>>

Interview

Zelfstandig trainer en coach Pauline van der Mik volgde in januari 2019 de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS) bij Leeuwendaal. Wij blikken met Pauline terug op de opleiding en we zijn nieuwsgierig welke plek CliftonStrengths nu inneemt in haar repertoire.
Lees het interview>>

 

Sluit Menu