Trainingen van Leeuwendaal

In onze trainingen laten we deelnemers de kracht van effectief gedrag ervaren. Ze ontdekken hoe ze makkelijker tot een beter resultaat kunnen komen en ze leren nieuwe kennis en inzichten te integreren in hun dagelijkse functioneren. Zo maken we mensen succesvoller in hun werk.
Bij Leeuwendaal leren deelnemers van hun trainer, van elkaar, maar bovenal van zichzelf. Met een blijvend resultaat. Ze kunnen actief voort met hun eigen ontwikkeling en zelfrealisatie.

CURSUSSEN EN WORKSHOPS

In al onze trainingen ligt de focus op effectief gedrag. Maar Leeuwendaal organiseert ook veelvuldig (in company) workshops en cursussen waarin kennisoverdracht centraal staat. Lees meer hierover op deze pagina’s:

LEEUWENDAAL COACHING

Met topcoaches, bewezen methoden en krachtige instrumenten biedt Leeuwendaal u de beste coachingsoplossing.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Download hier de Algemene leveringsvoorwaarden voor de trainingen van Leeuwendaal

NRTO-lid

Wij zijn lid van de NRTO, de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO-leden staan voor kwaliteit. De commissie van Kwaliteitshandhaving bewaakt de kwaliteit en controleert of nieuwe leden aan de NRTO-voorwaarden voldoen. De gedragscode Beroep & Bedrijf van de NRTO vindt u hier.

Menu