IconOntwikkelenSquare

Agenda

HR NOW is het kennisplatform van Leeuwendaal. Regelmatig organiseren wij activiteiten waarin kennisdelen en netwerken centraal staan. Tijdens HR NOW evenementen gaan wij samen met onze opdrachtgevers aan de slag met actuele HR thema’s, zoals opgaven gestuurd en talentgedreven werken, het binden en boeien van jong talent en diversiteit en inclusie.

De doelgroep varieert per evenement. Zo hebben wij evenementen die vooral relevant zijn voor hr- en lijnmanagers maar ook evenementen specifiek gericht op bestuurders of interim managers.

CliftonStrengths Discovery

HR Now CliftonStrengths Discovery Leeuwendaal

Benieuwd welke unieke talenten jij bezit en hoe je deze verder kunt ontwikkelen en gericht kunt inzetten in jouw werk? In samenwerking met Gallup organiseert Leeuwendaal de CliftonStrengths Discovery. Ook in 2022 organiseren we deze ontdekkingstocht naar jouw strengths (sterke punten). Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of voor je organisatie? Neem contact met ons op via gallupinfo@leeuwendaal of via 088 00 868 00. Je kunt vragen naar Amy van der Hulst.

Lees hier meer over de CliftonStrengths Discovery >>

Sluit Menu