IconOntwikkelenSquare

Agenda

HR NOW is het kennisplatform van Leeuwendaal. Regelmatig organiseren wij activiteiten waarin kennisdelen en netwerken centraal staan. Tijdens HR NOW evenementen gaan wij samen met onze opdrachtgevers aan de slag met actuele HR thema’s, zoals opgaven gestuurd en talentgedreven werken, het binden en boeien van jong talent en diversiteit en inclusie.

De doelgroep varieert per evenement. Zo hebben wij evenementen die vooral relevant zijn voor hr- en lijnmanagers maar ook evenementen specifiek gericht op bestuurders of interim managers.

Op komst: HR NOW Online Talks

Een reeks interactieve online sessies waarin we kennis en ervaring op informele wijze delen in een select gezelschap van Leeuwendaal-relaties.

Op donderdag 7 mei (20.30 – 21.30 uur) praten we over hoe je snel en adequaat kunt reageren op overheidsbesluiten die van invloed zijn op maatschappij en bedrijfsvoering. Hoe past u binnen uw organisatie de werkzaamheden aan en hoe houdt u daarbij rekening met de veiligheid en de gezondheid van alle betrokkenen? Hoe lukt het om medewerkers mee te nemen in snel opeenvolgende veranderingen die flinke impact kunnen hebben?
Twee sprekers delen hun ervaringen, hun tips en gaan de dialoog met u en ons aan. Er is ruimte voor vragen en afsluitend bundelen wij de concrete tips.

Sprekers:

  • Arie van Loon, lid College van Bestuur AMOS scholen
  • Renate Kamphuis, lid Raad van Bestuur Patyna, ouderenzorg
Sluit Menu