Leeuwendaal Logo
Adviseur functiewaardering
Leeuwendaal zoekt een:

Adviseur functiewaardering

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met bijna tweehonderd professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Ons team

Mensen presteren het beste als ze zoveel mogelijk datgene kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Onze adviseurs in het domein Organiseren helpen werkgevers om daarvoor de basiscondities te scheppen. Ze ondersteunen bij het inrichten van de organisatiestructuur en reiken de kennis en HR-instrumenten aan die het benutten van talent faciliteren en stimuleren. Zo creëren ze samen met opdrachtgevers de ideale omstandigheden voor de beste performance en voor het realiseren van hun organisatiedoelen. Het domein Organiseren bestaat uit circa zestig gedreven en ervaren adviseurs die samen een mooie mix van specialismen vormen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van maximaal € 5.500 bruto per maand, waarbij de werkelijke beloning afhankelijk is van de relevante ervaring.
 • Een afwisselende baan met veel vrijheid, we hechten niet aan vaste werktijden.
 • Op ons kantoor in Utrecht vind je een fijne werkplek en we bieden uitstekende faciliteiten en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling waarbij Leeuwendaal tweederde van de premie betaalt.
 • Een vergoeding van jouw reiskosten wanneer je met de auto reist. We stimuleren echter het reizen met het OV en daarom mag je altijd eersteklas reizen. Maar we hebben ook een fiets leaseregeling.
 • 32 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling) en de mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen (Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, et cetera).
 • Een warm welkom in onze organisatie, professionaliteit en collegialiteit gaan bij Leeuwendaal hand in hand.
 • Volop ruimte om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Wat houdt de functie in?

Onderzoekend en analyserend breng je de functies binnen een organisatie in kaart en je bepaalt daarvan de zwaarte. Hiervoor voer je gesprekken met medewerkers en managers om de inhoud van de functies scherp te krijgen. Je schrijft vervolgens adviezen en bespreekt deze met de opdrachtgevers. Deze gesprekken vinden zowel online plaats als op de locaties van onze opdrachtgevers door het hele land.

Je werkt (deels) zelfstandig maar ook samen met andere collega’s op grotere projecten. Als je eenmaal je draai hebt gevonden, zul je jouw eigen accounts bedienen in het toepassen van instrumenten op het gebied van functies, functiewaardering en beloning. Ook zul je je op termijn gaan bezighouden met het geven van trainingen, workshops en voorlichting aan organisaties (managers en medewerkers).

Wat vraagt dit van jou?

 • Je bent een hr-adviseur (of je wil je daartoe ontwikkelen) met interesse in functies en functiewaardering.
 • Je houdt van onderzoeken en analyseren.
 • Je bent iemand die zich graag een werkwijze, instrumenten en systemen eigen maakt en die deze toepast.
 • Je hebt plezier in geschreven en gesproken taal.
 • Je bent organisatorisch sterk waardoor je het overzicht behoudt als je voor verschillende opdrachtgevers tegelijkertijd werkt.
 • Je hebt het werk- en denkniveau van iemand met een afgeronde HBO-opleiding.
 • Je bent bereid om opdrachtgevers door het hele land te bezoeken.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Ons kantoor in Utrecht ligt pal aan de A12 en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

A perfect match?

Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren. Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie, waarin wij in ieder geval zicht willen krijgen op jou als persoon, jouw motivatie en ervaring.

Je kunt rechts bovenaan deze pagina jouw belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken.

En dan?

Als wij jou graag willen spreken dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. De volledige procedure bestaat uit in ieder geval twee gesprekken in verschillende samenstellingen en een assessment. Bij een positief advies vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. 

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Ramon van Oppen (Directeur Organiseren), telefoon 088 00 868 00.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carlijne Maan (Personeelsadviseur), telefoon 088 00 868 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functieomvang: minimaal 32 uur
Sluitingdatum: 31-mrt.-2024

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023