Leeuwendaal Logo
Adviseur assessments en talentontwikkeling
Leeuwendaal zoekt een:

Adviseur assessments en talentontwikkeling

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 200 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Het team Organisatiepsychologie en Assessments werkt vanuit de positieve psychologie en gaat ervan uit dat mensen optimaal presteren wanneer zij doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Met veel gedrevenheid en betrokkenheid helpen wij hen om dit in kaart te brengen en hun ontwikkeling vorm te geven. Wij voeren jaarlijkse zo’n 3500 uitgebreide assessments uit en zetten ons in bij vraagstukken die gaan over talent-, team-, organisatie-, loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Ons team bestaat uit 32 vaste adviseurs en we werken daarnaast samen met een flexibele schil freelancers. We hebben een diversiteit aan specialismen; dit maakt de samenwerking met elkaar waardevol en houdt ons scherp ten aanzien van het leveren van kwalitatief en goede dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een dynamische baan met veel vrijheid en regelruimte om je werk in te delen zoals het jou het beste schikt. We hechten minder waarde aan vaste werktijden en bieden volop ruimte voor jouw manier van werken, thuis en op kantoor (waarbij werk en privé in goede harmonie samengaan).
 • De ruimte en de mogelijkheden om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • De kans om de Gallup Certified Strengths Coach-opleiding te volgen en als coach kandidaten en opdrachtgevers te helpen bij strenghts-based werken, ontwikkelen en organiseren.
 • Een salaris van maximaal € 6.000,-- bruto per maand, waarbij de werkelijke beloning afhankelijk is van de relevante ervaring.
 • Een royaal aantal vakantiedagen (32 bij een fulltime aanstelling).
 • Een pensioenregeling waarvoor Leeuwendaal tweederde van de premie betaalt.
 • De mogelijkheid om twee nationale feest- en gedenkdagen in te ruilen voor andere feest- of gedenkdagen die beter bij jou passen of belangrijk voor jou zijn. Bijvoorbeeld Eid al-Fitr, Keti Koti, Chinees Nieuwjaar, Leids Ontzet of de maandag van carnaval. Op deze manier kun je zonder vrije dagen op te nemen feest- of gedenkdagen vieren
 • Een fiscaal interessante fietslease-regeling

Wat houdt de functie in?

Je gaat aan de slag in een adviesgroep die zich inzet voor de ontwikkeling van organisaties en van individuen. Voor alle selectie-, ontwikkel-, potentieel- en executive vraagstukken hebben we een passend en gedegen antwoord en advies. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we er voor dat de juiste persoon op de juiste plek komt. De diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Als Adviseur talentontwikkeling en assessments heb je frequent contact met onze opdrachtgevers over hun wensen en behoeften en stem je onze (assessment)dienstverlening daarop af. Je vindt het leuk om klantvragen te onderzoeken, offertes op te stellen en het binnenhalen van nieuwe opdrachten geeft je een kick. Om de waarde voor de klant zo groot mogelijk te maken, zoek je bovendien graag de afstemming met collega’s van onze andere afdelingen op. Daarnaast voer je natuurlijk ook zelf assessments uit.

Wat vraagt dit van jou?

 • Een afgeronde opleiding psychologie richting A&O of S&O en ervaring met psychologisch onderzoek en assessments en bij voorkeur geregistreerd als PSYCHOLOOG NIP.
 • Je hebt ervaring met talentmanagement, management development en werving & selectie.
 • Je bent commercieel sterk en klantgericht; je hebt ervaring in het succesvol opstellen van offertes en/of aanbestedingen, en het verder uitbouwen van klantrelaties.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het werken voor opdrachtgevers binnen overheid, onderwijs en zorg.
 • Voor sommige opdrachtgevers is een goede beheersing van Engels spreekvaardigheid een pre.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Wij faciliteren thuiswerken en werken onderweg met uitstekende hardware, software, regelingen en voorzieningen.

Ons kantoor in Utrecht ligt pal aan de A12 en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Zin in?

Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk maar uiterlijk 29 februari te reageren. Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie, waarin wij in ieder geval zicht willen krijgen op jou als persoon, jouw motivatie en ervaring.

Je kunt rechts bovenaan deze pagina jouw belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken door op 'Solliciteer nu' te klikken.

En dan?

Als wij jou graag willen spreken dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. De volledige procedure bestaat uit in ieder geval twee gesprekken in verschillende samenstellingen en een ontwikkelassessment.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Eva Vreuls, telefoon 088 00 868 00.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Claire Brouwers, telefoon 088 00 868 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functieomvang: Minimaal 32 uur
Sluitingdatum: 29-feb.-2024

Andere actuele vacatures bij Leeuwendaal

Open sollicitatie

Junis

Voorzitter raad van bestuur

Junis
Alphen aan den Rijn 07-05-2023
Stichting Leerplein055

Voorzitter college van bestuur

Stichting Leerplein055
Apeldoorn 16-04-2023