Accelerated Strengths Coaching Course (ASC)

Wil jij zelf medewerkers of teamleden verder brengen in hun ontwikkeling? Wil je stappen zetten in het realiseren van een strengths-based organisatie? Wil je managers en teams begeleiden in het realiseren van hun opgave door in te zetten op hun talenten? Volg dan de Accelerated Strengths Coaching Course (ASC)!

Leeuwendaal Gallup Accelerated Strengths Coaching

Leeuwendaal is Gallup Strengths Coaching Preferred Training Supplier en verzorgt deze ASC-opleiding in het Nederlands, met Nederlandstalige trainers.
Tijdens deze opleiding van 4,5 dag leer je hoe anderen naar de wereld kijken en de manier waarop jij jouw coaching daarop kunt afstemmen. Je verwerft kennis van instrumenten en technieken en je doet persoonlijke ervaring op. Zo kun jij je coachee en/of medewerker nog beter coachen op de manier waarop zij omgaan met onverwachte situaties, hoe zij samenwerken met anderen, hoe zij resultaat bereiken en hoe zij zichzelf kennen (kwetsbaarheden en biases).

Programma

  • Dag 1. Wat is strengths-based coaching?
    Hoe help je jouw coachee zijn of haar strengths-profiel te begrijpen?
  • Dag 2. Hoe help je jouw coachee zijn of haar talenten te waarderen?
  • Dag 3. Hoe help je jouw coachee om in zijn of haar talenten te investeren?
  • Dag 4. Coachen van managers
  • Dag 5. Coachen van teams

Deze ASC-opleiding is ontwikkeld op basis van meer dan 40 jaar onderzoek naar talenten, strengths en succes. Het is een unieke mogelijkheid om de principes van strengths-based-ontwikkeling te doorleven en te leren toepassen. De opleiding maakt je als coach en/of manager sterker om je coachees en/of medewerkers te laten leren, groeien en ontwikkelen gericht op hun persoonlijke en zakelijke succes.

Contact en meer informatie

Voor meer informatie en om je aan te melden voor de ASC-opleiding kun je contact met ons opnemen via gallupinfo@leeuwendaal.nl.of via tel: 088 – 00 868 00. Marlous Gordijn of Amke de Vries staan je graag te woord.

 

Download de brochure

Je kunt hier de Engelstalige brochure downloaden voor de Accelerated Strengths Coaching Course (ASC).

Data en locatie voor deze training

De eerstvolgende ASC-opleiding vindt plaats in de week van 21-25 januari 2019.
De exacte locatie voor deze training is nog niet bekend. Deze zal in elk geval in de Randstad gelegen zijn.

Investering

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 6.400,- (vrijgesteld van btw). Daarbij is de CliftonStrengths-scan inbegrepen. De resultaten daarvan vormen de basis voor uw deelname.

Korting op deelname
Deelnemers aan de HR NOW Discovery Event van 6 november 2018 ontvangen 5% korting op het tarief.
Deelnemers die zich voor maandag 26 november 2018 aanmelden, ontvangen 5% korting op het tarief.
Wij bieden een volumekorting van 5% op het tarief van elke deelnemer bij aanmelding van vijf of meer deelnemers van dezelfde organisatie.
Deze kortingen zijn niet te combineren.

Menu