Interim-management: kwaliteit en continuïteit

De multidisciplinaire aanpak die ons bureau kenmerkt, biedt onze opdrachtgevers duidelijke synergievoordelen. Bij Leeuwendaal werken specialisten uit tal van vakgebieden nauw met elkaar samen om tot de beste oplossingen te komen. En van deze multidisciplinaire aanpak profiteert u ook als u een interim-manager van Leeuwendaal inhuurt.

Naast elke interimmer staat een schaduwmanager die vanuit zijn of haar expertise inhoudelijk bij de opdracht betrokken is. Die schaduwmanager is voor de interimmer niet alleen een sparringpartner, maar ook de toegangspoort tot alle kennis en expertise van meer dan 150 Leeuwendalers. Deze aanpak waarborgt kwaliteit en continuïteit.

Onze werkwijze en uw resultaat

Zodra we het profiel en de doelstelling scherp hebben, starten we met zoeken. Daarbij maken we dankbaar gebruik van ons ‘warme netwerk’ van ZZP’ers. Stuk voor stuk ervaren en kundige professionals die we goed kennen en vaak spreken. Mensen die bewust ervoor hebben gekozen om zich aan Leeuwendaal te verbinden, omdat ze geloven in onze werkwijze en onze visie.
We kennen het publieke domein als onze broekzak en ons netwerk is landelijk dekkend. Veelal kunnen we binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voorstellen.
Zorgvuldigheid is het kernwoord in onze aanpak. En dat begint al bij uw vraag. Natuurlijk is uw wens leidend, dat spreekt voor zich, maar door vragen te stellen bij uw vraag, komen we tot betere oplossingen. Samen vinden we de kortste route naar het beste resultaat.

Onze dienstverlening

Management

 • Topmanagement
 • Lijnmanagement
 • Verandermanagement
 • Programmamanagement en projectmanagement

Deskundigheid

 • HRM
 • HRM business partners
 • HRM(beleids)adviseurs
 • Mobiliteitsadviseurs
 • Recruiters

Bedrijfsvoering overig

 • Financial en business controllers
 • Juridische adviseurs

Voor opdrachtgevers

Een overzicht per sector: overheid, onderwijs, zorg

Een overzicht van recent vervulde opdrachten vindt u hier.

Terug naar de hoofdpagina van de Adviesgroep Interim Management

 

Video

Dit zijn de mensen van Interim Management

Elizabeth de Jong

Foto van Elizabeth de Jong
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4738
Biography

Elizabeth is een ervaren adviseur op het gebied van capaciteitsvraagstukken in de zorg, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties. Ruim 14 jaar adviseert ze mensen en organisaties op geheel eigen wijze met het bereiken van hun ambities. Door haar persoonlijke benadering maakt ze snel contact, doorziet de kern, en kijkt verder dan de vraag. De totale context en toekomst visie laat ze daarbij niet los. Ze gelooft sterk in de kracht van drijfveren en zet vooral in op talent. Als adviseur interim-management is ze doeltreffend en verbindt mensen en organisaties op positief kritische manier. Haar passie en energie haalt zij uit het werken voor de publieke sector en met name de zorg en onderwijs. Zij studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht.

Astrid van Dael-Vrijman

Foto van Astrid van Dael-Vrijman
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4722
Biography

Astrid is werkzaam als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement. Daarvoor is zij ruim 8 jaar werkzaam geweest in de werving-, selectie- en detacheringsbranche. Tijdens haar studie Cultuur, Organisatie & Management kwam Astrid erachter dat zij personeel binnen organisaties fascinerend vindt en zij is van mening dat dit het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie is. Vanuit haar ervaring weet zij hoe belangrijk de juiste persoon op de juiste positie is. Haar resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit en sociale en adviesvaardigheden, zorgen ervoor dat zij succesvol is in haar werk.

Annette Jeeninga

Foto van Annette Jeeninga
Adviseur Mobiel: 06-29004744 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biography

Annette werkt bij Leeuwendaal als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement.;Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de werving-, selectie en detacheringsbranche is zij 5 jaar lang actief geweest in het maatschappelijk veld. Als intermediair heeft zij netwerken gebouwd voor het stimuleren van de lokale economie en de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven. Vanuit haar brede ervaring en contacten met vele verschillende organisaties is Annette in staat om goed mee te denken met haar opdrachtgevers, zij is een gesprekspartner voor alle niveaus. Omdat werk een belangrijke rol speelt in het leven van mensen, blijft het iedere keer weer een mooie uitdaging om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Annette’s benadering is altijd daadkrachtig, betrokken en resultaatgericht.

Menu