Executive searcher

Executive searcher

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg op verschillende HR-gebieden.

Mensen op strategische posities kunnen echt het verschil maken. Daar geloven wij in en wij willen daar onze bijdrage aan leveren. Wij werken voor het totale publieke domein met de focus op toezicht, bestuur, directies, hoger management en strategische stafposities.
Het team bestaat uit vier executive seachers, vijf secretaresses en 18 senior adviseurs. Authentieke mensen, die met veel plezier bijzonder goed hun werk doen. De cultuur is informeel, er wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd voor gezelligheid. We lunchen samen en er zijn geregeld spontane (online) borrels en activiteiten. Omdat de dienstverlening en ondersteuning van de executive seacher bij Leeuwendaal veelzijdig is en verder ontwikkelt, kunnen wij een extra collega goed gebruiken.

De adviesgroep Werving & Search/Interimmanagement (WIMS) zoekt een executive seacher! Wil jij aan de slag in het vakgebied van werving & selectie? Heb je interesse in de uitdagingen op de arbeidsmarkt? Hou je ervan de perfecte kandidaat te vinden? Vind je het leuk om wervende stukken te schrijven, je bezig te houden met media en heb je een groot hart voor de non-profit sector? Kom dan ons team versterken!

Wat houdt de functie in?

Het is jouw taak om samen met de senior adviseurs van Werving & Search en Interimmanagement de juiste persoon te vinden voor onze opdrachtgevers. Dat is soms een hele uitdaging in deze krappe arbeidsmarkt!

Als executive seacher maak je onderdeel uit van het hele wervingsproces. Je maakt offertes en gaat mee naar intakegesprekken bij de klant. Je ondersteunt de adviseur door mee te schrijven aan wervingsprofielen en wervende vacatureteksten. Je hebt je verdiept in opdrachtgever en positie, zodat je een advies kan geven over de juiste wervingsstrategie. Je bent continu bezig met het op een creatieve en effectieve manier vinden van geschikte kandidaten en deze toptalenten benader je ook. Natuurlijk weet jij hen te enthousiasmeren en warm te maken voor de positie. Je bouwt in samenwerking met je team aan een gevulde database, een uitgebreid netwerk en goed georganiseerde talentpools. Zo werk je samen met de adviseurs toe naar een mooie voordracht van kandidaten.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich welkom, veilig en gehoord voelt. Daarbij ontwikkelen we onze strengths en blinken we uit in wat we doen. Wij geloven dat medewerkers dan het beste uit zichzelf kunnen halen. Lees hier meer over Diversiteit & Inclusie binnen Leeuwendaal.
  • Een uitdagende werkplek in ons ondernemende en creatieve team!
  • Een aantrekkelijke, veelzijdige functie met mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld (junior) adviseur binnen ons adviesbureau.
  • Mogelijkheid tot ontwikkeling in de diepte én in de breedte. Leeuwendaal is een strength-based organisatie. Dit betekent dat wij professionele groei en het realiseren van persoonlijke doelen, teamdoelen en organisatiedoelen belangrijk vinden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingen en is er ruimte om de rol vorm te geven naar jouw talenten. Daarmee is Leeuwendaal een organisatie waarin mensen op de toppen van hun kunnen presteren.
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket, 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een dienstverband van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.
  • Een werkplek in een modern bedrijvenverzamelgebouw in Utrecht, makkelijk bereikbaar met OV en auto (met parkeergelegenheid).

Wat vraagt dit van jou?

Je beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau. Het is mooi meegenomen als je kennis hebt van Boolean search of het recruitmentvak. Als je daarnaast ook nog eens thuis bent in de wereld van het publieke domein, heb je helemaal een streepje voor. Heb je dit niet, maar wel interesse, dan leren we het je graag allemaal! Veel belangrijker vinden wij het dat je oprechte belangstelling hebt om je in dit vak te ontwikkelen, dat je graag werkt voor opdrachtgevers in het publieke domein, dat je nieuwsgierig bent, op de hoogte wilt zijn van executive search en de laatste trends op dat gebied.

Naast het plezier dat jij beleeft aan het zoeken naar de juiste kandidaten, zie je het als een uitdaging om samen met je team snel en oplossingsgericht te handelen wanneer er zich (ad hoc) werkzaamheden en projecten aandienen. Je bent goed in communicatie, zowel bij contact met kandidaten en opdrachtgevers, als bij het schrijven van teksten. Het is van belang dat je nauwkeurig werkt en het overzicht tijdens alle werkzaamheden weet te bewaren. Ook heb je een proactieve houding. Je bent daarnaast sociaal en energiek en beschikt over doorzettingsvermogen en creativiteit.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op kantoor in Utrecht. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen. En het resultaat telt. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is jouw kans om de professional te worden die je wilt zijn. We nodigen je graag uit om zo snel mogelijk te reageren.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met de leidinggevende (Annette Jeeninga) van team search en één van de senior adviseurs. Daarna volgt eventueel een vervolggesprek met de directe collega’s. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en er worden referenties ingewonnen.

Deel deze vacature

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures, volg ons op LinkedIn


 

Zin in?

Dan nodig ik je uit om snel te solliciteren. Klik hieronder op de knop Solliciteer direct.

Wil je eerst weten of dit iets voor je is, mag je altijd contact opnemen met Soesja Bijtelaar of Annette Jeeninga via (088) 008 68 00 of LinkedIn. Zij kunnen je alles vertellen wat je nog wilt weten.

Sluit Menu