Neeld Assessment host vacature Leeuwendaal

Assessment Host

Minimaal 16-32 uur
(maandag en woensdag vereiste)

Leeuwendaal helpt organisaties om het talent van al hun medewerkers ten volle te benutten. Dat is de voorwaarde voor uitmuntende, duurzame prestaties. We werken met 180 professionals voor tal van opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg.

Bij onze psychologische dienstverlening en assessments staat matchkracht centraal. Elke medewerker op het juiste moment op de juiste plek, daar wordt iedereen beter van. De medewerker zelf, het team en de hele organisatie. Binnen onze adviesgroep voeren we assessments uit, begeleiden we ontwikkeltrajecten en coachen we deelnemers bij loopbaanvragen. Dit doen we op individueel niveau en op teamniveau, maar we voeren ook grootschalige selectie- en plaatsingsprocessen uit voor groepen tot wel duizend kandidaten. Hoe groot de groep ook is, wij onderscheiden ons door de intensieve aandacht en persoonlijke begeleiding die we deelnemers geven. Onze Assessment hosts vervullen daarbij een belangrijke rol.

Wat houdt de functie in?

Tijdens een assessmentdag ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de kandidaten als de adviseurs. Wanneer de kandidaten gearriveerd zijn, vervul je de rol van gastheer/-vrouw, stel je mensen op hun gemak en geef je uitleg over het verloop van de dag. Gedurende de dag bewaak je de voortgang van het testprogramma. De tests worden voornamelijk via de computer afgenomen. Je legt alle tests stuk voor stuk aan de kandidaten uit en je zorgt na afloop van de test voor de scoring van de resultaten. Er worden naast tests ook praktijksimulaties afgenomen zoals rollenspellen, schrijfopdrachten en postbakoefeningen. Tijdsbewaking is hierbij zeer belangrijk.

Je schakelt met je collega’s van het Projectbureau en ICT als dat nodig is. Daarnaast vervul je een administratieve rol tijdens de assessmentdag en in de voorbereiding van de assessments van de volgende dag.

Wat hebben we jou te bieden?

 • een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij het salaris afhankelijk is van leeftijd, kennis en werkervaring met een maximum van € 2.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • een aantrekkelijke pensioenregeling, wij betalen tweederde van de premie
 • vergoeding van jouw reiskosten voor woon-werkverkeer per auto, OV of fiets
 • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • een dienstverband van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging
 • veel ruimte voor persoonlijk proei en de verdere ontwikkeling van jouw talenten, kennis en vaardigheden
 • een aantrekkelijke, afwisselende en dienstverlenende functie
 • een warm welkom in onze organisatie; professionaliteit én collegialiteit

Wat vraagt dit van jou?

 • een mbo werk- en denkniveau
 • je bent representatief en beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • je kunt goed overweg met een computer en je kunt je op dit gebied snel nieuwe ontwikkelingen eigen maken
 • je hebt (relevante) werkervaring in een contactuele functie

Verder beschik je over de volgende competenties: stressbestendigheid, nauwkeurigheid, het vermogen om te anticiperen en proactief maatregelen te treffen, flexibiliteit, organisatievermogen, klantgerichtheid, sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

Standplaats

Tot einde 2022 is Den Haag jouw standplaats. Ons kantoor ligt pal aan de A4 en is uitstekend te bereiken met de auto en het OV. Per 1 januari 2023 verhuist Leeuwendaal naar een nieuw kantoor in Utrecht dat eveneens zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en met de auto.

 In pricipe vinden de werkzaamheden plaats op onze locatie. Thuiswerken is in beperkte mate en in overleg mogelijk.

Deel deze vacature

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures, volg ons op LinkedIn


 

Zin in?

Dan nodig ik je uit om snel contact met mij op te nemen.
Bel of mail mij.

Of

Sluit Menu