Thema Professionalisering

‘Professional’ is geen predicaat dat je bij voldoende dienstjaren ten deel valt. Het is geen titel. Professional ben je, als je de regie en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen ontwikkeling ten dienste van de organisatie waarin je functioneert.
Als we bij Leeuwendaal spreken over het professionalisering van organisaties, dan hebben we het niet over een cursus of training op een achternamiddag. Professionaliseren is een leerproces. En dat begint met reflecteren: hoe doe ik de dingen nu, en hoe zou dat wellicht beter kunnen? Door geleerde lessen in de praktijk toe te passen, ervaren uw mensen dat ze flinke stappen zetten. En wat ze vooral ook ervaren, is dat zij zelf – meer dan wie of wat dan ook – bepalen hoe hoog hun ster rijst.

Ontwikkeling en training

In onze trainingen laten we deelnemers de kracht van effectief gedrag ervaren. Ze ontdekken hoe ze makkelijker tot een beter resultaat kunnen komen en ze leren nieuwe kennis en inzichten te integreren in hun dagelijkse functioneren. Zo maken we mensen succesvoller in hun werk.
Bij Leeuwendaal leren deelnemers van hun trainer, van elkaar, maar bovenal van zichzelf. Met een blijvend resultaat. Ze kunnen actief voort met hun eigen ontwikkeling en zelfrealisatie. Lees meer over onze visie, onze aanpak en ons aanbod.

Verder praten?

Neem contact op met Monique Berkhout. Hier vindt u haar contactgegevens.

320Monique-Berkhout-adviseur-Leeuwendaal

Monique Berkhout is themamanager Professionalisering.

 

Video


Bij Leeuwendaal geloven we in de kracht van úw mensen. Gebruik het in uw organisatie al aanwezige talent en ga vooral ZELF aan de slag.

Trainingen

De adviesgroep Training en Ontwikkeling kan uw professionalisering een stevige impuls geven met – onder andere – deze trainingen.

  • Resultaatgedreven werken voor leidinggevenden
  • Projectmanagement
  • Adviesvaardigheden
  • Resultaatgedreven werken voor medewerkers
  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Teamleiderschap
Menu