Sector Overheid

Saai is het nooit in overheidsland. Er is altijd wel een ontwikkeling gaande of aanstaande die de organisatie uit het lood slaat. Nieuwe bezuinigingen, de lancering van een shared service center, een fusie, de dienstverlening op de schop… Dat vergt telkens weer veel aanpassingsvermogen van mens en organisatie.
Leeuwendaal kent het klappen van de zweep. Al bijna 25 jaar werken we voor en met organisaties uit alle overheidslagen. We snappen de materie en voelen feilloos aan welke bestuurlijke en politieke gevoeligheden daaraan kleven. En het belangrijkste: we begrijpen wat mensen beweegt en wat ze nodig hebben om te kunnen bewegen.

Toekomstvast

Leeuwendaal-integrale-oplossingen-voor-de-publieke-sectorOnze aanpak valt het best te omschrijven met een term uit de biljartsport: ‘overhouden’. De amateur is daar niet mee bezig. Die ziet een kans om een punt te maken en knalt erop los, daarna zien we wel verder. De professional daarentegen speelt op overhouden: hij probeert niet alleen dat ene punt te maken maar met z’n stoot ook de beste uitgangssituatie te creëren voor het volgende punt. Die professional speelt voor de serie en de uiteindelijke winst.
Overhouden, dat is steevast ons doel. En dat doel bereiken we door specialisten uit alle relevante vakgebieden te laten samenwerken aan toekomstvaste oplossingen.

Menu