Dit zijn wij

Siham Ammal

Foto van Siham Ammal
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 1344 0791
Biografie

Zij combineert een brede interesse met een ambitieuze instelling en een opgewekt karakter.

Siham werkt gestructureerd, is behulpzaam en heeft een flexibele instelling. Vanuit een sterk plichtsbesef streeft zij naar perfectie en kwalitatief hoogstaande resultaten. Vanuit een gezonde ambitie gaat zij uitdagingen aan om het maximale uit haar kwaliteiten te halen. Siham werkt volgens het motto: afspraak is afspraak. Ze is beschouwend en bedachtzaam in de uitvoering van haar werk. Siham deed al ervaring op in recruitment en culturele diversiteit en stond als docente voor de klas.

Opleiding

Siham studeerde af aan de Universiteit Leiden en heeft een master
in Occupational Health Psychology

mr. Joline Auw-Yang – van der Veer

Foto van mr. Joline Auw-Yang – van der Veer
Juridisch adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2293 9668
Biografie

Joline adviseert en denkt graag mee over oplossingen voor juridische problemen in en rondom de school. Zij is gespecialiseerd in kwesties over de specifieke rechten en plichten van ouders, leerlingen en/of onderwijspersoneel en arbeids- en bestuursrechtelijke kwesties. Daarnaast heeft zij kennis van het aanbestedingsrecht. Joline werkt graag samen met de klant om tot de beste oplossing te komen. Deze kan juridisch maar ook praktisch van aard zijn. Het uitgangspunt van Joline is dat de menselijke maat niet uit het oog moet worden verloren en een concrete oplossing te bieden die past bij de organisatie van de klant.

Vincent Barink

Foto van Vincent Barink
Adviseur, psycholoog NIP Mobiel: 06 2158 0766
Biografie

Vincent is psycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie en heeft altijd gewerkt op het snijvlak van mens en werk. Hij heeft ruime ervaring als recruiter, assessment psycholoog en adviseur opgedaan binnen de private sector en overheid. Daarnaast is hij inzetbaar als coach. Vincent is een inlevende psycholoog met een scherp oog voor wat er zich in het contact afspeelt. Zijn motto is: ontwikkelen doe je met heel je hart!

Pauline Baronner

Foto van Pauline Baronner
Adviseur, psycholoog NIP Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 10 89 75 10
Biografie

Pauline is assessmentpsycholoog en loopbaanadviseur. Zowel binnen de overheid als in de commerciële sector. Ze is een inlevende, betrokken en reflecterende gesprekspartner. In haar begeleiding richt ze zich op bewustwording van de eigen kwaliteiten en wensen en hoe deze passen bij rollen en werkzaamheden. Ze vindt het interessant om mensen te helpen in hun kracht te staan en veranderingen in hun (werkzame) leven te bewerkstelligen. Daarbij ondersteunt ze hen om opgedane inzichten daadwerkelijk in de praktijk te brengen en zo concrete stappen in hun ontwikkeling te zetten.

Kim van Beek

Foto van Kim van Beek
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 1343 7766
Biografie

Een slimme en vrolijke aanpakker met organisatietalent

Kim valt op door haar opgeruimde karakter, ze is vrolijk en enthousiast en heeft een positieve kijk op zaken. Ze maakt makkelijk contact, is hulpvaardig en sociaal. Haar oprechte interesse in anderen draagt bij aan een prettige werksfeer. Bij tegenslag is ze niet snel uit balans, ze pakt door, neemt initiatief en zorgt ervoor dat doelen worden bereikt. Kim werkt planmatig en georganiseerd, hierdoor bewaart ze het overzicht. Kim heeft al ervaring als projectleider en in het uitvoeren van onderzoek.

Opleiding

Kim studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in Business Administration: Leadership & Management

Suzanne van Beers

Foto van Suzanne van Beers
Adviseur, psycholoog NIP Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Suzanne heeft als loopbaan- en selectiepsycholoog ruime ervaring met het uitvoeren van assessments. Zij is te omschrijven als een betrokken adviseur met een sterk analytisch vermogen. Klantgerichtheid en kwaliteit heeft zij hoog in haar vaandel staan. Naast haar kerntaak van het afnemen van assessments, houdt zij zich bezig met coaching. Hierbij combineert zij haar klinische achtergrond met haar arbeidskundige kennis. Tevens is zij specialist op het gebied van testinhoudelijke vraagstukken.

Marit van den Berg

Foto van Marit van den Berg
Adviseur, psycholoog NIP Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 53 71 82 91
Biografie

Marit van den Berg is psycholoog NIP/Arbeid & Organisatie en heeft ruime ervaring op het terrein van loopbaanadvies en assessments. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met loopbaan- en ontwikkelvragen. Daarbij richt zij zich op de kracht en het potentieel van mensen en een juiste match met de rollen en werkzaamheden binnen een organisatie. Marit is betrokken, inlevend en een toegankelijke gesprekspartner voor kandidaat en opdrachtgever.

Monique Berkhout

Foto van Monique Berkhout
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 – 20 60 54 54
Biografie

Monique werkt als trainer, (team-)coach en onderwijskundig adviseur binnen de groep Ontwikkelen en Trainen van Leeuwendaal. Vanuit haar onderwijskundige achtergrond heeft zij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van (cultuur-)verandertrajecten en teamcoachingsprogramma’s die de veiligheid bieden om vandaar uit moedige gesprekken met elkaar te voeren en nieuw gedrag uit te proberen. Zij gaat met individuen en teams op zoek naar belemmerende overtuigingen en blokkades waardoor effectief gedrag nu nog niet wordt ingezet en daagt het team uit hierin lef te tonen. Vanuit een breed repertoire aan interventietechnieken laat zij mensen werken aan issues die zich onder het wateroppervlak afspelen of die transitie nog tegenhouden. Als programma manager begeleidt zij directeuren in het Primair Onderwijs die een Integraal KindCentrum (willen) leiden.

Notes

Monique werkt als trainer, (team)coach en onderwijskundig adviseur binnen de groep Ontwikkelen en Trainen van Leeuwendaal.

Ingrid de Boer

Foto van Ingrid de Boer
Adviseur Telefoon thuis: 06 2252 5839 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Na haar studie Europese Studies te hebben afgerond, start Ingrid haar loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Zij is begonnen met werving, selectie en detachering in de profit sector. Tien jaar geleden heeft zij de overstap gemaakt naar de zorgsector, een sector die haar goed ligt vanwege de maatschappelijke relevantie. Ingrid werkt bij Leeuwendaal als adviseur bij de adviesgroep interimmanagement. Hierbij ligt haar primaire focus op interim HR-opdrachten op alle niveaus. Zij is een verbinder die vanuit oprechte interesse en betrokkenheid de juiste match maakt tussen mens en organisatie. Typerend voor haar werkwijze zijn haar klantgerichtheid, gedrevenheid en resultaatgerichtheid.

Peter Boogaard

Foto van Peter Boogaard
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 – 290 04 759
Biografie

Peter is een ervaren projectleider op het gebied van bijvoorbeeld organisatie-inrichting bij fusies en reorganisaties, strategische personeelsplanning, functie-beschrijven en -waarderen, resultaatgericht werken en talentmanagement. Aandacht voor draagvlak, communicatie en het proces staat daarbij voorop. Vanuit HRM-achtergrond bij gemeenten en jarenlange ervaring bij de vakbeweging heeft hij veel gevoel voor de medezeggenschap-verhoudingen binnen een organisatie. Peter bereikt in (vermeende) tegenstellingen altijd de win-win-situatie. Hij is een stevige gesprekspartner op management- en bestuursniveau. In leidinggevende situaties is hij een coachend en motiverend manager, die de ontwikkeling van de medewerkers voorop zet zonder de resultaten uit het oog te verliezen.

Maryse van Boxtel

Foto van Maryse van Boxtel
Adviseur, psycholoog NIP Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Maryse is na haar studie psychologie werkzaam geweest als psycholoog en HR adviseur in zowel de non-profit sector als in het bedrijfsleven. Ruime ervaring heeft zij met (internationale) werving en selectieopdrachten, opzetten van HR beleid (young professional programma / career mobility / ziekteverzuim) en het verrichten van psychologisch onderzoek en assessments. Bij Leeuwendaal houdt zij zich bezig met selectie- en loopbaanvraagstukken. Het heeft haar interesse om bij te kunnen dragen aan iemands professionele en persoonlijke ontwikkeling. Maryse is een resultaatgerichte, invoelende psychologe;kritisch, maar met oog voor de medemens.

Linde Breunis

Foto van Linde Breunis
Adviseur, psycholoog NIP Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2158 0721
Biografie

Linde is werkzaam als assessmentpsycholoog, loopbaanadviseur en projectleider. Zij is haar loopbaan gestart als bedrijfsmaatschappelijk werker in de non-profit sector. Hier heeft zij ervaring opgedaan in het begeleiden van werknemers met veelal werkgerelateerde problemen. Daarna heeft zij gewerkt als assessment psycholoog bij de Politieacademie. Zij is sinds 2007 verbonden aan Leeuwendaal en heeft verschillende functies bekleed zoals adviseur Werving & Search en adviseur en projectleider Mobiliteit.
Vanuit verschillende perspectieven is zij zeer betrokken bij ‘de werkende mens’ in de publieke sector. Meedenken met opdrachtgevers over het inrichten van assessments als onderdeel van bijvoorbeeld selectieprocedure, maar ook kandidaten ondersteunen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan door kritisch te kijken naar wat echt passend is bij hun persoonlijke drijfveren daar ligt haar focus.

Ruth de Bruijn

Foto van Ruth de Bruijn
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2299 8609
Biografie

Ruth is adviseur met een focus op vraagstukken op het gebied van functiebeschrijving en -waardering en strategische personeelsplanning. Zij heeft vooral ervaring binnen onderwijsinstellingen en gemeenten. Met haar master in Corporate Communicatie heeft zij een brede blik op HR ontwikkeld, waarin gedrag (en mogelijke weerstand) bij veranderingen binnen organisaties centraal staat. Door haar analytische en doelgerichte vaardigheden helpt zij de kern van het probleem in kaart te brengen en hier in overleg met de opdrachtgever een pragmatische oplossing voor te vinden.

Jan Bustin

Foto van Jan Bustin
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 22 93 96 54
Biografie

De juiste argumenten, handige oplossingen en werken aan een goede ‘flow’ binnen de organisatie. Een aloude waarheid waar Jan mee werkt is: ‘Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.’ Dat geeft in de praktijk de beste oplossingen.

Astrid van Dael-Vrijman

Foto van Astrid van Dael-Vrijman
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4722
Biografie

Astrid is werkzaam als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement. Daarvoor is zij ruim 8 jaar werkzaam geweest in de werving-, selectie- en detacheringsbranche. Tijdens haar studie Cultuur, Organisatie & Management kwam Astrid erachter dat zij personeel binnen organisaties fascinerend vindt en zij is van mening dat dit het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie is. Vanuit haar ervaring weet zij hoe belangrijk de juiste persoon op de juiste positie is. Haar resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit en sociale en adviesvaardigheden, zorgen ervoor dat zij succesvol is in haar werk.

Stefan de Blij

Foto van Stefan de Blij
Adviseur, psycholoog NIP Mobiel: 06 5149 7788
Biografie

Stefan is als arbeids- & organisatiepsycholoog werkzaam bij Leeuwendaal. Na zijn eerdere studie bestuurs- en organisatiewetenschap (USBO) heeft hij ruime ervaring opgedaan bij de Rijksoverheid in verschillende functies en rollen. Bij Leeuwendaal houdt hij zich voornamelijk bezig met selectie- en ontwikkelassessments. Hij is bevlogen over zowel de wetenschappelijke als de uitvoerende kant van het vak arbeids- en organisatiepsychologie en assessments in het bijzonder. Stefan is een breed inzetbare adviseur die graag denken met doen combineert om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Frederieke de Bruin

Foto van Frederieke de Bruin
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2383 1268
Biografie

Frederieke dringt snel door tot de essentie van vraagstukken, houdt in haar aanpak rekening met de gevolgen van voorstellen en weet wie ze hierbij moet betrekken om tot een oplossing te komen. Zij gaat pragmatisch, gestructureerd en resultaatgericht te werk, met het organisatiebelang altijd in het vizier. Zij is een aanpakker die snel tot resultaten komt. In voorgaande projecten heeft zij zich gefocust op strategische personeelsplanning, HR Analytics, HR procesbeschrijvingen, loopbaanontwikkeling, werving & selectie en het analyseren, beschrijven en waarderen van functies.

mr. Anne Dekkers

Foto van mr. Anne Dekkers
Juridisch adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 4544 4168
Biografie

Anne is een aantal jaren werkzaam geweest als arbeidsrechtjurist bij een vakorganisatie en bijna tien jaar als advocaat op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht, met name binnen het onderwijs. Sinds 2016 is Anne werkzaam bij Leeuwendaal. Als juridisch adviseur staat Anne haar klanten bij op het gebied van het arbeids- en ambtenarenrecht, met de nadruk op het onderwijsrecht, in brede zin. Zij adviseert, en indien nodig, procedeert zij, onder meer over ontslagzaken, functioneringskwesties, toelating of verwijdering en klachten. Ook het opstellen, aanpassen en beoordelen van arbeidsvoorwaarden behoort tot haar werkzaamheden. Anne werkt grondig en nauwkeurig en tegelijkertijd kent zij een praktische aanpak van zaken en heldere communicatie met haar klanten.

Monique den Uyl

Foto van Monique den Uyl
Adviseur/Projectleider Talentmanagement en Inzetbaarheid Mobiel: 06 49 32 53 60 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biografie

Monique is een ervaren adviseur en projectleider op het gebied van talentmanagement en (duurzame) inzetbaarheid. Vanuit haar enthousiasme, contactvaardigheden en resultaatgerichtheid weet zij gemakkelijk verbinding te maken met mensen en hen in beweging te krijgen. Zowel individueel in loopbaancoachings- & outplacementtrajecten, als in teamontwikkeling en trainingen, en het op gang brengen van veranderprocessen in organisaties. Doelgericht weet zij anderen vanuit een positieve ‘strengths based’ aanpak te inspireren hun talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Ze is opgeleid als strengths coach, en als Certified Management Consultant (CMC) aangesloten bij de Orde van organisatie adviseurs.

Algemene contactgegevens

088 00 868 00
088 00 868 10 (fax)
info@leeuwendaal.nl

 

Leeuwendaal Den Haag

Oude Middenweg 11
2491 AC Den Haag
U vindt Leeuwendaal in het HNK-gebouw
Plan uw route met Google Maps
Plan uw reis met 9292OV

 

Leeuwendaal Utrecht

Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
t: 088 00 868 00
Leeuwendaal zit in het HNK-gebouw, aub melden bij de receptie.
Plan uw route met Google Maps of 9292OV
Let op: gebruik in uw routeplanner de straatnaam ‘Gershwinlaan’.
 

Postadres

Postbus 18534
2502 EM Den Haag

Menu